+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Camp GP Tours – XL Telt

Østrigs Grand Prix

Camp GP Tours – XL Telt

ER DU OVER 40 OG HAR BRUG FOR LIDT MERE KOMFORT …

XL Telte er med 2 sovekabiner og stort forrum i teltet.

Teltet måler ca. 260cm x 470cm og er inkl et lille fortelt. Der er fuld ståhøjde inde i teltet. Der er 2 separate sovekabiner som måler ca. 215cm x 120cm hver. I hver kabine er der plads til max. en dobbelt luftmadras (svarer til 120cm). Der er fast bund i teltet. Forrummet er velegnet til opbevaring af bagage. Vi har flere forskellige typer. Teltet anbefales til 2 personer, men der er mulighed for at bo op til 4 personer, hvis man vil ligge tæt. I så tilfælde er det kun muligt med 2 x dobbelt luftmadrasser på ca. 1,20. Ophold i XL telte er inkl. almindelig luftmadras. Ved bestilling kan du tilkøbe, sommersovepose, samt opgradere til de luxe luftmadrasser, som er ca. 40 cm høje (max. 3).

XL Telte er et glimrende valg til f.eks. en far som er afsted med 2 mellemstore børn eller 2 mænd som gerne vil have hver sit soverum.

HAR DU KØBT XL COMFORT udgaven: Denne pakke består af 2 enkeltsenge eller 1 dobbeltseng, der står opredt i teltet ved ankomst med rigtig dyne, pude, lagen og linned. I denne udgave kan der max være 2 pers. i teltet.

Bemærk: Teltet skal forlades søndag kl. 12.00. Ønsker du at blive til mandag, skal dette aftales med GP Tours.

LÆS OM VORES HYGGELIGE LEJR I ØSTRIG.

3 km til centrum

Ingen pension

Parkering mod tillæg

Ingen wifi

Grand Prix Tours køkken

Grand Prix Tours bar

Ingen pool

100m til banen