+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Camp GP Tours – Super Race Telt

Østrigs Grand Prix

Camp GP Tours – Super Race Telt

MEST FOR PENGENE SET I FORHOLD TIL PLADS OG KOMFORT.

Super Racetelt – lidt mere komfort og fuld ståhøjde inde i teltet.

Det smarte kuppelformede Super Racetelt er blevet aldeles interessant. Teltenes største fordele er, at du kan stå næsten oprejst i fuld højde inde i teltet, og samtidig har du stadig en meget attraktiv pris. Merprisen fra Racetelt til Super Racetelt er lille. Teltet måler 290 x 290 cm i grundareal. Det giver et stort og rummeligt telt med god plads til både bagage, luftmadras eller lignende. Teltet har en ståhøjde på 180 cm, så en voksen person kan næsten stå oprejst i opholdsrummet.

Teltet er forsynet med tre store sidevinduer med gardiner, en isyet teltbund og store front- og bagdøre. Frontdøren og bagdøren kan anvendes som solsejl, og to store ventilationsåbninger i taget sikrer ventilation. Mange nyder at rulle fronten op, således man kan sidde i åbningen og hygge sig med en øl under skygge. Ved bestilling af Super Racetelte er det muligt at tilkøbe sovepose, luftmadras og de luxe luftmadras. Dette udleveres ved check-in ved ankomst.

Vi anbefaler teltet til 2 pers., men det er muligt med 3 pers. Bemærk teltet skal forlades søndag kl. 12.00. Ønsker du at blive til mandag, skal dette aftales med GP Tours.

Bemærk teltet har plads til mange indretninger. Nogle har 2 enkelte lufmadrasser, andre har 2 feltsenge og nogle medbringer høj dobbeltluftmadras. Soveposer og luftmadrasser kan tilkøbes og udleveres ved ankomst. Mange har også glæde af at medbringe 2 campingstole eller de kan evt. købes i Østrig.

 

LÆS OM VORES HYGGELIGE LEJR I ØSTRIG.

3 km til centrum

Ingen pension

Parkering mod tillæg

Ingen wifi

Grand Prix Tours køkken

Grand Prix Tours bar

Ingen pool

100m til banen