+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Camp GP Tours – Super Race Telt

Østrigs Grand Prix

Camp GP Tours – Super Race Telt

MEST FOR PENGENE SET I FORHOLD TIL PLADS OG KOMFORT.

Super Racetelt – lidt mere komfort og fuld ståhøjde inde i teltet.

Det smarte kuppelformede Super Racetelt er blevet særdeles interessant. Teltenes største fordele er, at du kan stå næsten oprejst i fuld højde inde i teltet, og samtidig har du stadig en meget attraktiv pris.

Merprisen fra Racetelt til Super Racetelt er lille. Teltet måler 290 x 290 cm i grundareal. Det giver et stort og rummeligt telt med god plads til både bagage, luftmadras eller lignende. Teltet har en ståhøjde på 180 cm, så en voksen person kan næsten stå oprejst i opholdsrummet.

Teltet er forsynet med tre store sidevinduer med gardiner, en isyet teltbund og stor front- og bagdør. Frontdøren og bagdøren kan anvendes som solsejl, og to store ventilationsåbninger i taget sikrer ventilation.

Mange nyder at rulle fronten op, således man kan sidde i åbningen og hygge sig med en øl under skygge. Ved bestilling af Super Racetelte er det muligt at tilkøbe sovepose, luftmadras og Comfort luftmadras . Dette udleveres ved check-in ved ankomst.

Vi anbefaler teltet til 2 pers., men det er muligt med 3 pers.

Teltet har plads til mange indretninger. Nogle har 2 enkelte luftmadrasser, andre har 2 feltsenge og nogle medbringer høj dobbeltluftmadras. Mange har også glæde af at medbringe 2 campingstole eller de kan evt. købes på Le Mans.

Tilkøb: Sovepose, alm. luftmadras eller comfort luftmadras (udleveres ved ankomst).

Bemærk – Super Racetelt skal forlades kl. 10.00 søndag.
Forlæng dit ophold til mandag mod tillæg. Her forlades teltet senest mandag kl. 10.00.

 

LÆS OM VORES HYGGELIGE LEJR I ØSTRIG.

3 km til centrum

Ingen pension

Parkering mod tillæg

Ingen wifi

Grand Prix Tours køkken

Grand Prix Tours bar

Ingen pool

100m til banen