+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Bridge Resort Sochi, Sochi

Ruslands Grand Prix

Bridge Resort Sochi, Sochi

TÆT PÅ BANEN MED GODE FACILIETETER OG EGEN STRAND

Det 4* Bridge Resort Sochi ligger fordelagtigt – blot 3 km fra F1 banen og 5 minutters gang fra stranden, hvor du også i september kan slappe af og slikke solskin. Det nærmeste centrum er bydelen Adler, der er et populært turiststed beliggende ned til havet. Hotellet ligger dog tættere på det olympiske område, der bl.a. inkluderer selve F1 banen samt flere anlæg fra Vinter OL, der blev afholdt i Sochi i 2014.

Hotellet har sin egen strand foruden flere pools, fitnesscenter og restaurant, der serverer både internationale retter og lokale specialiteter. Receptionen er døgnåben, og der er gratis adgang til trådløst internet overalt på hotellet. Værelserne er ganske rummelige og har alle aircondition, tv og telefon, safetybox, minibar, elkedel og egen balkon. Standard værelserne er ca. 27 m2, mens Comfort værelserne er ca. 29 m2. Badeværelserne er udstyret med hårtørrer og badekåbe. Opholdet er med morgenmad.

Bridge Resort består af en hovedbygning og elleve sidebygninger beliggende i rækker bag hovedbygningen. Du finder receptionen, restauranten, hvor morgenmaden serveres, samt Comfort værelserne i hovedbygningen, mens Standard værelserne er placeret i sidebygningerne.

9 KM TIL CENTRUM

MORGENMAD

GRATIS PARKERING

FRI WI-FI

3 RESTAURANTER

FLERE BARER

INDENDØRS OG UDENDØRS POOL

3 KM TIL BANEN

BELIGGENHED