+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Beausejour, Le Mans

Beausejour, Le Mans

BO PÅ EKSTERN PLADS… BEAUSEJOUR

Beausejour er en en fin kør selv campingplads og den hører til i den gode ende, til trods for at der ikke tilbydes strøm på pladsen. Pladsen har dog en rigtig god beliggenhed, da den ligger lige op til Porsche kurverne, hvor du kan se banen flere steder på pladsen.

Det er en god blanding af flere nationaliteter der bor på pladsen og der er både mulighed for at komme ind på pladsen med bil, autocampere og andre køretøjer. Der er fine græsarealer de fleste steder og pladsen er omgivet af høj bevoksning. Du kan også finde enkelte træer på pladsen, som kan give lidt tiltrængt skygge på de varme dage. Der er en god stemning på pladsen og den er kun tilgængelig for kør selv gæster, som selv medbringer telt eller autocamper.

Pladsen er åben hele døgnet under hele Le Mans og du kan finde både toilet og bade faciliteter på pladsen, men ingen strøm. Det er muligt at køre med gratis shuttlebusser til og fra The Village, så du nemt kommer fra pladsen og ind til tribunerne. Du kan gå til Grand Prix Tours Karting Syd Camp, som ligger under 1 km. væk fra Beausejour og her har du fri adgang.

Fint inddelte u-nummererede Camp-områder på ca. 35m2.
Bade- og toiletforhold som deles af alle nationaliteter på Beausejour.
Velkommen og gratis entre i Camp Karting Syd.

BELIGGENHED