+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Arabian Courtyard Hotel og Spa, Dubai

Arabian Courtyard Hotel og Spa, Dubai

Med sin centrale beliggenhed i det historiske Dubai, er det stilfulde Arabian Courtyard Hotel & Spa en ægte bestseller. Rammen omkring hotellet er traditionel arabisk arkitektur omkransewt af en perfekt fusion af nyt og gammelt. Hotellet har et kæmpe udvalg af faciliteter – nævnes kan spabad med fuld service, motionscenter og en mindre udendørs pool med lidt solterrasse omkring. Fællesarealerne er udstyret med højhastighedsadgang til internettet (kabel – mod tillægsgebyr). Spisemulighederne omfatter ikke mindre end 4 restauranter samt en kaffebar / cafe, bar ved poolen og en bar/lounge. Ekstra faciliteter inkluderer en børnepool, natklub samt dejlig tagterrasse. Parkering på stedet er gratis. Hotellet har afmærkede områder for rygere. Her oplever du ægte Arabiske gæstfrihed og du føler dig straks hjemme i trygge og varme omgivelser.

Beliggenhed
Hotellet ligger i den gamle og historiske bydel Bur Dubai blot et stenkast fra mange kulturelle, historiske og shopping attraktioner. Bl.a. Dubai Creek og tekstil markedet.

Forplejning
Opholdet er inkl. en stor dejlig morgenbuffet.

Værelserne
Hotellets værelser er elegant indrettet i traditionelt Arabisk tema med eget bad/toilet, A/C, hårtørrer, telefon, LCD fladskærme, minibar, elkeddel samt mange andre faciliteter, som høre sig til på et 4 stjernet hotel.

BELIGGENHED