+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Ramada by Wyndham Bahrain

Ramada  by Wyndham Bahrain er placeret i det attraktive kvarter Adliya, som især er foretrukket i forbindelse med forretningsrejser og foredrag. Der er kun ca. 8 km. til lufthavnen og kun en kort køretur fra de store forretningsområder i Bahrain.
Læs mere
Placeret i hjertet af Manama i det populære kvarter omkring Juffair centeret, og lige overfor et stort park område, finder du Wyndham Garden Manama, der med sit stilrene design byder dig velkommen.
Læs mere
MSC Virtuosa er et af de nyeste og største skibe i MSC's voksende skibsflåde. Et elegant og ikke mindst innovativt skib, hvor der hele vejen igennem er tænkt på energieffektivitet og miljø.
Læs mere
Placeret i Jalan Besar- området, ligger Hotel Boss centralt placeret i forhold til både attraktioner og shoppingområder, og samtidig er du tæt på offentlig transport, hvilket gør det let for dig at bevæge dig rundt i Singapore.
Læs mere
4* Radisson Blu Hotel i Qatar er et populært valg. Hotellet ligger centralt i Doha med restauranter og shopping i nærheden. Der er 3500m til Doha Corniche som er byens store trækplaster. Hotellet er som en hel by i sig selv beliggende i en moderne bygning der falder naturligt ind i omgivelserne, hvor nyt og gammelt...
Læs mere
Det 4* hotel Benini ligger direkte ud til Adriaterhavet med den fine gyldne sandstrand i feriebyen Milano Marittima. Placeringen kommer ikke  tættere på stranden og den hyggelige strandpromenade. Det er et perfekt udgangspunkt for en ferie med afslapning og oplevelser.
Læs mere
Det 4* hotel Imperial Beach, Rimini ligger direkte på det bløde sand. Placeringen kommer ikke tættere på stranden og er et perfekt udgangspunkt for en ferie med afslapning og oplevelser.Riminis historiske centrum byder på turistatraktiioner, autentisk café liv og typisk Italiensk charme.
Læs mere
Med udsigt til JBR Beach, Marina Mall om hjørnet og et utal af restauranter, har du alt inden for rækkevidde. Få skridt fra Dubais vartegn som Marina Mall og Dubai Eye, ligger dette spektakulære hotel i ægte Dubai stil. Byens moderne overflod afspejlet bl.a. på hotellets tagterrasse med pool hvor der er en fantastisk udsigt....
Læs mere
Vi benytter flere gode 3* hoteller i Barcelona. De er alle pæne og rene, der er reception, kombineret bar/cafe eller lign. De er centralt beliggende og der er derfor gode muligheder for at komme rundt. Værelserne er er praktiske og er med eget bad og toilet.
Læs mere
1 2 3 19