+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Mandalay Bay, Las Vegas

Kun få minutter fra centrum af Austin, ligger dette skønne 3* hotel. Hotellet ligger tæt på mange af de populære seværdigheder. Hotellet er moderne indrettet og tilbyder værelser i forskellige størrelser, samt en lang række faciliteter og høj serviceniveau.
Læs mere
Beach House Resort ligger direkte ud til stranden på Gili Trawanagan Ø med en betagende udsigt over Rinjani-bjerget og Lombok-strædet.
Læs mere
Med en udendørs swimmingpool og beliggenhed i Sanur, blot 6 km fra Serangan Turtle Island, byder The Alantara Sanur på komfortabel indkvartering.
Læs mere
Compass Rose Ubud er det perfekte tilflugtssted for rejsende, der søger et sted at slappe af, være tæt på naturen og samtidig genopfriske krop og sind. Beliggende midt i den frodige, grønne jungle
Læs mere
Dette lækre hotel er designet til at give dig en uforglemmelig og luksuriøs oplevelse midt i den betagende skønhed i Milano Marittima. Hotel Le Palme omfavner en elegant blanding af moderne komfort og klassisk italiensk charme. Hotellet  ligger lige ned til stranden og på værelserne finder du både aircondition og tv-skærme. 
Læs mere
Beausejour er en god kør selv campingplads når du skal til Le Mans. Pladsen ligger tæt på Karting Syd - GP Tours camp.
Læs mere
Hos familien Bacher venter østrigsk gemütlichkeit, lyse og dejlige værelser og en flot ny lejlighed fra 2021 med plads til 5 personer. Den hyggelige pension Egger-Feiel ligger i den lille ferieby Skt. Ruprecht ob Murau, og med 9 km til selve Murau.
Læs mere
Park Inn by Radisson er et moderne hotel, med et venligt og imødekommende personale, der er klar til at hjælpe dig på dit ophold. Værelserne er indrettet i moderne og farverigt design
Læs mere
1 2 3 20