Hotel Nemzeti, Budapest (Hotelklasse: 4 stjerner)

I hjertet af Budapest, ligger det 4-stjernede Hotel Nemzeti Budapest. Hotellets centrale placering gør, at man er indenfor gåafstand til flere forskellige attraktioner som f.eks. det Nationale museum, Madach Musik Teater m.m. Metrostationen M2 ligger tæt på hotellet og der er mulighed for at bennytte sig af sporvogne og lokale busser, hvis man ønsker at se mere af Budapest under sit ophold. I nærhedden af hotellet finder du et udvalg af restauranter og shoppingmuligheder, hvor du f.eks. kan nyde en god frokost, mens du nyder Budapests atmosfære og byliv.

Hotellets 80 værelser - fordelt på 5 etager,  er stilfuldt indrettede og værelserne er udstyret med aircondition, fladskærm-tv, minibar, badeværelse med brusekabine eller badekar og gratis kaffe/te. Hotellet er handikapvenligt og råder over 2 handikapværelser. 
Har man behov for at vaske tøj under sit ophold, så tilbydes der selvbetjeningsvaskeri på adressen. 

Hotellet har egen restaurant hvor der tilbydes morgenmadsbuffet og aftenmenuen er en blanding af Ungarske og Internationale retter. I baren kan der nydes en drink og har man spørgsmål under opholdet, kan disse rettes imod personalet i hotellets døgnåbne reception. Der er mulighed for en tur i sauna på adressen. 

Attribut

Bar Ja
Pension 1/4 pension
Antal værelser 80
Centrum 1500 m
Internet Gratis
Parkering Mod betaling
Restaurant Ja
Wellness Nej