Causeway 353 Hotel, Melbourne (Hotelklasse: 4 stjerner)

Et stilfuldt 4* storby hotel beliggende midt i smørhullet af Melbourne. Her er en god stemning og fin service fra hotellets personale. Hotellet er et ægte byhotel og råder ikke over så mange faciliteter udover de flotte værelser og den gode beliggende. Der er dog et godt fitnesscenter, sauna samt døgnåben reception. Desuden findes egen morgenmadsrestaurant.

Beliggenhed
Causeway 353 Hotel ligger på Little Collins Street lige i ccentrum af byen. Herfra er der blot 300 m til det travle butikscenter Bourke Street Mall og shoppinggaderne. Hotellet er omgivet af internationale restauranter, cafeer og sjove butikker, og du finder et af Melbournes bedste butiksområder lige uden for døren.  Der er 25 min. kørsel til lufthavnen. Der er ca. 5-6 km til Albert Park, hvor F1-banen er beliggende.

Værelserne
Moderne og flotte værelser med aircondition. Samtlige værelser omfatter LCD-tv med udvalgte kabelkanaler, værdiboks, minibar samt strygefaciliteter. Der er desuden badekåber, tøfler og hårtørrer. Der tilbydes internet via kabel og trådløs internetadgang mod et tillægsgebyr.

Forplejning
Der serveres morgenbuffet hver morgen i hotellets egen restaurant.

Attribut

Bar Nej
Hotelkategori 4
Pension 1/4
Antal værelser 142
Centrum 0 m
Internet Ja, tillæg
Parkering Nej
Restaurant Nej
Wellness Sauna