Hollands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL HOLLAND - NYHED 2021

Holland er tilbage i F1 kalenderen 2021 efter 36 års fravær. Forvent et løb som primært er i de orange farver, hvor tribunerne er fyldte til bristepunktet med Red Bulls Max Verstappens tilhængere. Få kørere i Formel 1 har formået at få så stor en fanklub. Med Grand Prix Tours kan du få samlede pakker med bus, fly eller egen bil, hvor basen bliver den smukke og hyggelige regeringsby Haag. Vi glæder os til denne Europæiske nyhed, hvor der er fuld arrangement og deltagelse i RaceNight med både Peter Nygaard og Jan Magnussen.

INFORMATION VEDR F1 I HOLLAND
Efterspørgslen af billletter til Hollands Grand Prix i 2021 er langt større end antallet af udbudte billetter - også på det danske marked. Mere end 1 mio. fans har ønsket en af de 105.000 officielt udbudte billetter. Grand Prix Tours har mange billetter - men alle er tribunepladser. 

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 03.09 - 06.09 2021 - fra København, Billund eller Aalborg
 • Busarrangement 02.09 - 06.09 2021 
 • Kør selv arrangement med 2 eller 3 overnatninger på hotel 
 • Entrebilletter
INKL. FOR flyARRANGEMENT
 • Fly til Amsterdam t/r fra valgte afrejselufthavn
 • 20 kg inchecket bagage samt 10 kg håndbagage
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter på det valgte hotel
 • Morgenmad under opholdet
 • TRIBUNE BRONZE – kan opgraderes
 • Transport til banen lørdag og søndag t/r
 • RaceNight med Peter Nygaard og Jan Magnussen
 • Danske turledere
 • Velkomst T-shirt og Cap.
INKL. FOR BUSARRANGEMENT
 • Bus fra Danmark t/r
 • Transport til banen t/r
 • 2 eller 3 nætter på 4* hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • TRIBUNE BRONZE billet – opgradering mod tillæg
 • RaceNight med Peter Nygaard og Jan Magnussen
 • Velkomst T-shirt og Cap
 • Danske turledere 
 • Rejsegarantifondsbidrag
INKL. FOR KØR SELV ARRANGEMENT
 • Det valgte antal nætter på det valgte hotel
 • Morgenmad under opholdet
 • TRIBUNE BRONZE – opgradering mod tillæg
 • RaceNight med Peter Nygaard og Jan Magnussen
 • Danske turledere under opholdet
 • Velkomst T-shirt, cap
 • Rejsegarantifondsbidrag
   

Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Racenight

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Hollands Grand Prix. Vi afholder Grand Prix Tours RaceNight - en super aften med fælles hygge, snacks, drikkevarer og masser af insiderviden fra F1 korrespondent  Peter Nygaard og Jan Magnussen. Få info direkte fra  pitten og hør de sidste nyheder samt oplæg til næste dags løb. 

Transport

Gæster, som er med bus har transfer fra hotellet til banen inkl. 
Gæster, som kører selv, skal selv sørge for transport mellem hotellet og banen. Vi afventer om det bliver muligt at tilkøbe transport.

Pris fra:
1.800,-
Dage:4
Transportmåde:Egen transport
Bestil rejse

Program

Program for Hollands Grand Prix 2021

Dag Program
Torsdag 02.09 Aften – afgang fra Danmark – ifølge opsamling.
Non-stop kørsel til Holland
Fredag 03.09

Ankomst til Zandvoort banens parkering ca. kl. 08.00. 
Der kan købes let morgenmad i bussen ved ankomst.
Dagen på egen hånd på banen

Kl. 18.00 afgang til hotellet og check-in. Aftenen fri.

Lørdag 04.09 Kl. 07.30 afgang fra hotellet til Zandvoort.
Kl. 17.00 afgang fra banen.

Kl. 19.30 RaceNight med Peter Nygaard og Jan Magnussen. Der 
serveres lidt lækkerier og lidt drikke – måske en lokal hollandsk øl. 
Søndag 05.09

Kl. 07.30 afgang til banen.

Kl. 14.10 går starten til første Grand Prix i Holland siden
Kl. 18.00 forventes afgang fra banen mod Danmark.

Mandag 06.09 Om morgenen passeres den dansk/tyske grænse og herefter aflæsning gennem Danmark.

BEMÆRK - Forbehold for ændringer.

Formel 1 Experience

Tribune Hero - PIT Grandstand Seating

Torsdag:
Eksklusiv Pit Lane Walk – Se området med de forskellige teams og deres garage. Guided bane rundtur – Få et bedre kendskab til F1banen ombord på en stor lastbil (som også bliver brugt til F1-kørernes parade.) 

Fredag:
Paddock Club reception med F1 Legende eller aktuel kører. En reception i F1 Paddock med drikkevarer, hors d`oeuvres og en speciel gæste optræden af en F1 kører. F1 Insider adgang – et kig bag kulisserne og ind i en verden med F1. Stoppet inkluderer Safety car, ”Cool Down room” og møde med teams. Mulighed for et Podium foto – træd oven på F1 podiet og tag et professionelt foto. 

Tribune Trophy – Arena Grandstand 1 Seating

Torsdag:
Eksklusiv Pit Lane Walk – Se området med de forskellige teams og deres garage. Guided bane rundtur – Få et bedre kendskab til F1banen ombord på en stor lastbil (som også bliver brugt til F1-kørernes parade.) 

Fredag:
Paddock Club reception med F1 Legende eller aktuel kører. En reception i F1 Paddock med drikkevarer, hors d`oeuvres og en speciel gæste optræden af en F1 kører. F1 Insider adgang – et kig bag kulisserne og ind i en verden med F1. Stoppet                    inkluderer Safety car, ”Cool Down room” og møde med teams. Mulighed for et Podium foto – træd oven på F1 podiet og tag et professionelt foto. 

Tribune Starter – Hairpin Grandstand 1 & 2 Seating

Torsdag:
Eksklusiv Pit Lane Walk – Se området med de forskellige teams og deres garage. Guided bane rundtur – Få et bedre kendskab til F1 banen ombord på en stor lastbil (som også bliver brugt til F1-kørernes parade.) 

Champions Club Seating (Lørdag & Søndag) - Placeret i sving 14, overdækket 

Champions Club gæstfrihed. I løbet af dit race får du super udsigt med gourmet mad og drikkevarer. Lyt til en F1 kører eller F1 legende og høre dem tale om deres liv omkring F1. F1 Eksklusiv Q & A – Lær mere om de indre funktioner i F1 og teamledelse. Guidet paddock- adgang – En tur i F1 Paddock, hvor du kan se holdene og kørerne interagere.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 5. september 2021
  Banenavn   Zandvoort
  Første Grand Prix   1952
  Banelængde   4,252 km
  Antal omgange   70
  Distance   297,640 km
  Banerekord ( Alain Prost )  1:16.538
  Vinder 2019   Ny bane
  Vinder 2020   Ny bane

Vi anbefaler

 • Tribune Tarzan - Et legendarisk sving
 • Tribune Hårnålen
   

Om banen

Zandvoort ved den hollandske Nordsø-kyst er en af de klassiske destinationer i Formel 1-VM. Allerede i 1952 afviklede man det første hollandske grandprix med VM-status på banen, der blev bygget på tilkørselsveje anlagt af den tyske besættelsesmagt under Anden Verdenskrig. I både 1970 (Piers Courage, Williams/De Tomaso) og 1973 (Roger Williamson, March) blev Hollands Grand Prix overskygget af dødsulykker, men løbet var med enkelte afbrydelser på VM-programmet helt frem til 1985. Bystyret skulle bruge en del af banens område til bebyggelse, og det betød sammen med de økonomiske problemer, at Hollands Grand Prix forsvandt fra Formel 1-kalenderen. Nu skal man efter en pause på 34 år igen køre Formel 1 i Zandvoort. Banen er moderniseret, men det klassiske område omkring langsiden er bibeholdt. Her fører en højfartskurve ind på en lang langside, der slutter i det langsomme, hårnåle-lignende Tarzan-sving. Det er et layout, der lægger op til overhalinger, og til banens Formel 1-comeback har man hævet banens sidste sving, så Kevin Magnussen og co sendes endnu hurtigere end på langsiden.

Magnussen har i øvrigt kørt på Zandvoort i både Formel Renault 2,0 og Formel 3, og i 2011 blev han nummer tre i det prestigefyldte Formel 3 Masters på banen. Max Verstappen har hensat Holland i Formel 1-feber, så der er garanti for fest og (orange!) farver, når Formel 1 vender tilbage i Zandvoort! 

Lokal Guide

Den Haag også kendt som residens- og regeringsby i Holland, hvor Amsterdam er hovedstad og den største by i Holland.

Haag er en ægte lille ”perle” i Holland og beliggende kun små 40 km fra den nye F1 bane Zandvoort. Fra Haag er det nemt at komme med tog og egen bil til Zandvoort. Vores hoteller i Haag er Ibis Den Haag City Centre og det lækre 4* Novotel Den Haag City Centre – du kan dårligt bo mere centralt. Haag bycentrum oser af atmosfære og charme og byder på et utal af hyggelige barer, restauranter, cafeer og masser af butikker. Omgivelserne er smukke og lad dig betage af de flotte bygninger. I centrum har du Binnenhof, som siden det 15. århundrede har huset konger og premierministre og huser i dag det hollandske parlament lige midt i Haag. En by du rigtig kan hygge dig i. Fra den dansk/tyske grænse har du ca. 625 km til Haag. Fra Amsterdam til Haag – går direkte tog tager knap 30 minutter.

Afgange og priser

AfrejsedatoTransportmådeDestinationLedige pladserFra pris
2/9Egen transportF1 Holland. Entrebillet, torsdag - søndag. StåpladsMere end 81.800,-Bestil

Indkvartering

Ibis Den Haag City Centre

Ibis Den Haag City Centre

Ibis Den Haag City Centre 3* hotel i hjertet af Den Haag. Et dejligt moderne hotel, der rummer alle moderne bekvemmeligheder og med hyggelige gader, stræder seværdigheder stort set lige u...
Novotel Den Haag City Centre

Novotel Den Haag City Centre

Novotel Den Haag City Centre 4* hotel i hjertet af Den Haag. Et aldeles indbydende hotel i hjertet af Haag lige ved butiksarkaden Haagse Passage. Binnenhof med de imponerende bygninger ligger 2 minut...