+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Herrefrokost M/K

Populært og superhyggeligt

Uden det skal lyde overdrevet, er det ikke uden stolthed, vi præsenterer Le Mans’ bedste danske herrefrokost! Alle råvarer er medbragt fra danske slagtere og supermarkeder og tilberedt at vores egne kokke på Le Mans.

Ole Lilholt
GPT Manager
Lørdag middag byder vi på ægte herrefrokost M/K...

Få maven fyldt op
- inden starten på 24-timers løbet

Herrefrokost M/K på Le Mans er efterhånden blevet en uundværlig tradition. Den ligger lørdag middag, så alle kan få et stort og ordentligt måltid, inden 24-timers løbet starter. Den helt perfekte optakt…

Spændingen hænger i luften, og alle venter forventningsfuldt på starten. Det giver god mening at udnytte de sidste timer inden startskuddet til et solidt måltid i godt selskab.

I GPT’s camp på Karting Syd venter en vaskeægte herrefrokost med alt, hvad hjertet begærer. Vores kokketeam er eksperter på området og tryller en utrolig lækker og velsmagende frokostbuffet frem, hvor der både er kolde og lune retter. Spis alt, hvad du kan – indtil bunden er godt lagt – og slut så af med en god brie eller en ekstra frikadelle.

Indholdet i buffeten kan variere lidt fra år til år, men én ting står fast: Det ligner det gode kolde bord, som vi kender hjemme fra Danmark. Og hvad er mere lækkert på denne næstsidste dag på Le Mans efter alt for mange pølser og pizzaer?

Billetter til herrefrokosten M/K kan købes hjemmefra eller i baren på Le Mans – dog med forbehold for ledig kapacitet. Arrangementet er eftertragtet og kan blive udsolgt. Deltag i herrefrokosten – en festlig optakt til de næste 24 timers løb.

Galleri

Tank maven godt op inden starten på 24-timers løbet…

Uhmmm...

De små retter kan variere lidt fra år til år. Men nogle af klassikerne er tarteletter med hønsesalat, lun leverpostej med bacon, frikadeller og medisterpølse med kartoffelsalat, forskellige pålægsfade, æg og rejser samt ost. Og så kan man spise lige så meget, man kan  – ingen tæller, hvor mange gange I hver især besøger buffeten.

Ikke for alle…

Dette arrangement er kun for Grand Prix Tours’ gæster. Til gengæld er alle GPT gæster velkommen – også de, som ikke bor i Karting Syd. Der skal dog købes billet til arrangementet. Det er ikke muligt at tilkøbe arrangementet, hvis man rejser på egen hånd eller blot har købt en entrebillet gennem GPT.

Det sker også på Le Mans

le mans - race event
RaceVisit
le mans - stå pladser
Pitwalk
le mans - racer om natten
Mulsanne
le mans kør selv - kører parade
Køreparade
le mans bil
Le Mans program
Vinsmagning