+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

GRUPPER / EVENTS

Europa

19 tours

Asien

3 tours

Sydamerika

1 tour

Mellemøsten

6 tours

VELKOMMEN TIL FORMEL 1

“F1 ER GANSKE ENKELT FANTASTISK!  FOR AT FÅ OPLEVELSEN AF DRAMA, FART OG LYD SKAL DET OPLEVES "LIVE". CITAT SLUT.

Lad os bare indrømme det med det samme: Her hos Grand Prix Tours, kan vi næsten ikke vente på at Formel 1-sæsonen 2019 starter!

For det tegner jo så spændende. I front vil Mercedes og Ferrari udkæmpe et nyt kapitel i dét, der med rette kaldes ’Giganters Kamp’. Det er to teams med omtrent uanede resurser, der i disse år er i in-fight om motorsportens fornemste titler. På den ene side Mercedes med Lewis Hamilton, der med eminent kørsel sikrede sig 2018-mesterskabet. Og i det røde ringhjørne Sebastian Vettel, der tørster efter revanche. I store dele af 2018 havde Ferrari faktisk feltets bedste bil, og at verdensmesterskabet alligevel ikke kom ’hjem’ til Italien, gør stadig ondt i Maranello. Det skal hævnes – og du skal opleve det på nærmeste hold! Og glem ikke andenkørerne. Hos Mercedes har der de seneste år været weekender, hvo… 

PADDOCK CLUB
– EN ÆGTE VIP OPLEVELSE

EN OPLEVELSE FPR DE KRÆSNE! 

Lad os sige det med det samme – Paddock Club er ikke billigt. Har du ikke et sted mellem 35.000-50.000 Dkr. til rådighed så glem alt om Paddock Club og vælg i stedet et par gode siddepladser til løbet. Det giver dig også en fantastisk oplevelse. Selvfølgelig har man nogle af de bedste tribuner når man køber en Paddock Billet, men de bedste kategorier af almindelige tribuner kan godt måle sig med dem. TIl gengæld får du eksklusiv adgang til special områder med mad,drikke, skygge, tørvejr, bløde møbler etc. Luksus….Når kun det allerbedste er godt nok…..