+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Grillaften

Grillmad i alle afskygninger

Året er 1999 –  hos Grand Prix Tours har vi samlet 38 friske gæster, der er klar til lidt af en pioner tur til græsmarkerne på Le Mans. Uden meget kendskab til til campinglivet medbragte vi telte til alle, en stor grill og uanede mængder af fadøl. 

Torsdag aften sætter vi gang i grillen...

Skyd Le Mans dagene igang
- med manér

I GPT’s camp på Karting Syd venter en god gang mad, med alt hvad der hører sig til.

Masser af kød og pølser i diverse varianter, smides på grillen og får duften til at sprede sig over hele lejren. Tilbehør i alle afskygninger serveres til, så der er ingen der skal gå sultne fra bordet. Findes der en bedre måde at skyde nogle festlige dage i gang med?

Vores kokketeam er eksperter på at trylle utrolig lækker og velsmagende mad frem, og en fredag aften er ingen undtagelse. Spis alt, hvad du kan – indtil bunden er godt lagt.

Billetter til “Grillaften/buffeten” kan købes hjemmefra eller i baren på Le Mans – dog med forbehold for ledig kapacitet. Har du købt halv- eller helpension er “Grillaften/buffet” inkluderet. Deltag i Grillaften – en festlig optakt til de kommende dages strabadser.

Alle Grand Prix Tours gæster er velkomne til festaftenen.

 

Galleri

Grillmad og tilbehør i alle afskygninger lavet i Le Mans bedste køkken…

Uhmmm...

Én almindelig kuglegrill, er slet ikke nok når vi tænder op under årets Festaften på Karting Syd. Det tunge skyts bringes hele vejen fra Danmark til at sætte rammerne for en perfekt aften i lejren. En aften som ikke bare har glade gæster men også en duft, der kan få mundvandet til at løbe, på den anden side af vejen. En stor rotisserie grill fyldes med grillkyllinger, og de store stykker okse- og svinekød grilles med pølser og andet godt på grill ristene. 

Ikke for alle…

Grillaften er kun for Grand Prix Tours’ gæster. Til gengæld er alle GPT gæster velkommen – også de, som ikke bor i Karting Syd. Der skal dog købes billet til arrangementet. Det er ikke muligt at tilkøbe arrangementet, hvis man rejser på egen hånd eller blot har købt en entrebillet gennem GPT.

Det sker også på Le Mans

le mans - race event
RaceVisit
le mans - stå pladser
Pitwalk
le mans - racer om natten
Mulsanne
le mans kør selv - kører parade
Køreparade
le mans bil
Le Mans program
Vinsmagning