23-12-2016: GPT teamer op med JAN MAGNUSSEN

PRESSEMEDDELELSE

Den tidligere Formel 1-kører og 4-dobbelte Le Mans-vinder skal i 2017 give Grand Prix Tours’ Formel 1-gæster unikke rejseoplevelser

Rejser du med Grand Prix Tours til Formel 1-løb i 2017 kan du glæde dig til en helt særlig oplevelse. Landets bedste og mest erfarne rejseselskab, når det gælder motorsportsrejser, har nemlig teamet op med den tidligere Formel 1-kører og 4-dobbelte Le Mans-vinder, Jan Magnussen. 

Racekøreren vil deltage i fire særligt udvalgte Formel 1-rejser, hvor Grand Prix Tours’ gæster vil blive underholdt med historier, insider-viden og spændende information direkte fra Formel 1-paddocken. 

– Jeg glæder mig naturligvis helt vildt til at komme ud og se Formel 1, og det bliver en fornøjelse at møde de mange fans, som rejser ud for at opleve motorsportens kongeklasse på tætteste hold, lyder det fra Jan Magnussen. 

– Jeg ved, hvor meget det betyder for en racekører at se de danske flag ude på tribunerne, så det er helt fantastisk med den store opbakning, man som dansk racerkører oplever i dag. Jan Magnussen vil deltage i Grand Prix Tours’ Formel 1-rejser til Spaniens, Italiens, Singapores og Abu Dhabis Grand Prix, og racerkøreren vil i løbet af weekenden mødes med rejseselskabet gæster. 

– Vi er stolte af at kunne præsentere så stort et navn som Jan Magnussen for vores gæster. Jans indgående viden, spændende historier og sympatiske væsen vil give vores rejser et helt unikt præg, lyder det fra indehaver af Grand Prix Tours, Ole Lilholt.

------------------

I øjeblikket arbejdes der på højtryk for at få lavet de sidste programmer klar til Formel 2017. Og mon ikke løbene til de særligt udvalgte baner bliver særligt eftertragtede. Fra både Grand Prix Tours side og ikke mindst Jan Magnussens side er vi parat til at give den ekstra gas og sørge for alle gæster får en helt unik oplevelse.