+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

GPT’s ekspertpanel

Det er ikke uden stolthed, at vi her præsenterer branchens stærkeste ekspertpanel. Holdet er ganske enkelt fantastisk, og deres viden er med til at gøre RaceNights til en hel unik oplevelse. 

Et populært arrangement, som naturligvis kun er for GPT’s egne gæster.

Ole Lilholt
GPT Manager
Oplev ekspertpanelet med GPT... Ingen ved mere om motorsport!
Peter Nygaard - Jan Magnussen - Ole Schack - John Nielsen

Et stærkt team
af eksperter

Med Grand Prix Tours får du ikke kun et spændende motorsportsarrangement. Vi sørger for, at oplevelsen krydres med viden fra branchens bedste eksperter, så du kommer hjem med den ultimative oplevelse. 

Til de fleste af vores løb har vi Formel 1 ekspert Peter Nygaard med. Peter er et rent leksikon af viden om motorsport i almindelighed og Formel 1 i særdeleshed. Ingen ved mere end han – punktum. Samtidig styrer Peter vores RaceNights sammen med vores danske turleder. Ud over Peter Nygaard har vi forstærket panelet med 3 ekstra personer, som alle kan bidrage med specialviden og høj faglighed.  

Panelet består af Jan Magnussen, John Nielsen og Ole Schack. Fra hver deres vinkel bidrager de med deres store motorsportsviden, egne erfaringer, sidste nyt fra pitten og ægte anekdoter. Vores RaceNights er populære arrangementer, hvor vores gæster nyder godt af panelets fortællerglæde. Ved særlige lejligheder får vi hemmelige gæstebesøg – herunder har Kevin Magnussen været på spil et par gange.

F1 Mekaniker hos Red Bull team siden 2005
Racerkører
TV kommentator, teamchef & foredragsholder
Freelance journalist og fotograf

Vidste du at Peter Nygaard i 2019 rundede 600 Formel 1 løb. Gennem mere end 40 år har han fulgt sit hjerte, når han weekend efter weekend har bevæget sig rundt på alverdens F1 baner. 

Luna Christofi
F1 Journalist

Læs mere

Herover kan I læse lidt om hver især af vores eksperter. Hvad ved de egentlig? Er de virkelig så dygtige? Og hvor kommer deres viden fra? I vil helt sikkert opleve, at I allerede kender dem alle enten fra TV eller fra deres egen karriere. Læs meget mere om dem – klik på hver person.

Ikke for alle…

Vi gør opmærksom på, at RaceNight kun er for Grand Prix Tours’ egne gæster. Til gengæld er alle GPT gæster velkommen. Det er ikke muligt at tilkøbe arrangementet, hvis man rejser på egen hånd eller blot har købt en entrebillet gennem GPT.

NB: Ekspertpanelets sammensætning varierer fra løb til løb. Det vil fremgå af det enkelte løbs program, hvem der deltager. Det er dog med forbehold for ændringer.