GPT ekspert-panel

Med Grand Prix Tours får du ikke kun et spændende motorsportsarrangement. Vi udvider paletten og sørger for at oplevelsen krydres med viden fra branchens bedste eksperter, så du kommer hjem med den ultimative oplevelse. 

Til både Le Mans og Formel 1 løb rundt i hele verden følger vores danske ekspertpanel med. Til mange løb er der en enkelt og meget dygtig ekspert, mens der til en håndfuld løb er to eksperter. TIl to løb (Østrigs GP og Singapores GP)  stiller vil talstænkt op med hele 3 personer fra vores motorsports faglige ekpertpanel. Få viden ud over det sædvanlige. De fortæller om alt hvad du kan drømme. Egne erfaringer, sladder fra pitten og ægte små anekdoter fra den virkelig verden. Hyg med når de slår sig løs og skyd løs med spørgsmål. Det er er ikke kun opdateringer fra pitten men også en super hyggelig stund med høj kvalitet omkring motorsporten. 

JAN MAGNUSSEN
Jan Magnussen er selv tidligere Formel 1 kører, far til danske Kevin Magnussen og nok mest kendt for sin deltagelse i 24 timers Le Mans og det amerikanske Le Mans i sin hurtige  gule Corvette. Mange danskere har fulgt ham tæt på Le Mans hvor det også er blevet til flere sejre i GT klassen. Du kan stadig opleve Jan Magnussen på de danske baner, hvor han kører DTC, ligsom han kører en del løb i udlandet - herunder USA. Grand Prix Tours har en eksklusiv aftale med Jan Magnussen. Han deltager som GPTs teamchef til Formel 1 løbenen i Barcelona, op Monza, i Singapore og i Abu Dhabi. Traditionene tro besøger han naturligvis også GPT lejren på Le Mans.

JOHN NIELSEN:
John Nielsen er en legende indenfor motorsport. Han var blandt andet den første dansker der kørte og vandt både det amerikanske Le Mans og 24 timers Le Mans. John er ikke mindst kendt for sit engagement på de danske baner som mangeårig DTC kører og vinder, men også som Formel 1 kommentator på tv gennem mange år. Han har de senere år skiftet racerbilen ud og arbejder nu som teamchef. Samtidig gør han et stort arbejde for at hjælpe unge motorsportstalenter på vej. John Nielsen er med Grand Prix Tours som Teamchef når der køres Formel 1 i Østrig og på Spa. Dertil kommer at han er med på Le Mans og står for storskæm og live opdateringer i GPT  lejren under hele Le Mans.

OLE SCHACK:
Ole Schack er måske mindre kendt – eller måske ikke. Ole startede som fejedreng i et lokalt automobilværksted i Syddanmark. Chefen kørte lidt ræs og snart udviklede det sig til at han brugte weekenderne på at tage med som hjælper og siden mekaniker for chefen. Efter en række succesfulde år på de danske baner gik drømmen i opfyldelse. Jobbet som Formel 1 mekaniker i den allerfineste række - Formel1 - Kongeklassen. I 2004 startede han som mekanier for Jaguar. Året efter gik det til nystartede Red Bull og der har han været siden. Ført med Coulthard som kører og herefter Vettel.  I tiden ”skruer” han for Max Verstappen. Ole kommer i GPT lejren i Østrig og hygger lørdag aften sammen med John og Peter. Ole fortæller om sin dag, som mekaniker og helt tæt på teamet. Når vi lander i Singapore får vi også mulighed for en lille ”natte snak” med Ole.

PETER NYGAARD:
Peter Nygaard - Danmark mest erfarne mand hvad angår Formel 1. Ingen ved mere end han. Peter Nygaard må betegnes ”som et omvandrende leksikon” når der tales Formel 1. Han er DR ekspert kommntator og har oplevet flere F1 løb end noget andet menneske. Han er uden sammenligning Danmarks største F1-ikon. Peter er både freelance fotograf og journalist. Han skriver fast på BT og for GPT. Næppe mange der kan slå hans rekord med Formel 1 løb – deltaget i hvert eneste løb i hele verden i mere end 25 år og hans hukommelse er skarp!! Nogle af de flotteste fotos fra F1 er ”skudt” af netop Peter. Ingen kender flere mennesker i Formel 1 end han. Gennem tiden har han også udgivet flere bøger om Formel 1. Peter er GPT faste stærke samarbejdspartner gennem mange år. Han deltager i Racenight i Bahrain, Barcelona, Monaco, Østrig, Ungarn, Spa, Monza, Singapore, Malaysia og Abu Dhabi. Han leverer varen hver gang og har altid "hotte" ting at berette om.