Formel 1

Velkommen til formel 1 2018

Her på Grand Prix Tours ser vi frem til en klassisk Formel 1-sæson. En intens kamp om VM, en række teams i markant fremdrift og Kevin Magnussen i infight med sin Haas-teamkammerat Romain Grosjean og resten af midterfeltet - what´s not to like?

Vi glæder os i hvert fald til at tage dig med ud til verdens hurtigste og fedeste sport! Det nye reglement betød, at 2017-bilerne satte nye rekorder på en række baner. I år, hvor designet er blevet forfinet yderligere, kører de endnu stærkere. Alene derfor skal du overvære mindst et grandprix i 2018: Du skal opleve de hurtigste biler i Formel 1-historien!

2017 bød i store dele af sæsonen på en klassisk duel mellem Mercedes og Lewis Hamilton mod Ferrari og Sebastian Vettel. Det hele sluttede med endnu et sæt VM-titler til Mercedes og Hamilton, og der er ingen tvivl om at nederlaget gjorde ondt i Maranello. Ferrari-ingeniørerne har derfor knoklet gennem hele vinteren, og nu skal Den Stejlende Hingst skubbe Sølvpilene ned af VM-tronen. Og en række andre teams satser også på at udfordre Mercedes: Red Bull har oprustet, McLaren har fået Renault-motorer og Renaults eget team vil fortsætte den positive udvikling fra 2017, hvor de forbedrede sig mere end alle andre.

Kevin Magnussen trådte i karakter som F1-kører i 2017 (spørg for eksempel ’kuglestøderen’ Nico Hülkenberg!). I år skal han fortsætte den positive udvikling, og han skal køre sig i position til en kontraktfornyelse med Haas eller et avancement til et endnu bedre team.

Grand Prix Tours gæster har de seneste år gjort Dannebrog til et af de mest sete flag på alverdens Formel 1-baner. Kevin Magnussen lægger ikke skjul på, at han sætter stor pris på den massive støtte, og du kan komme med i den rødhvide backing-group. Vi er Danmarks suverænt mest erfarne racer-rejsebureau, vi har ture til alle løb, og vores flag og vores flotte t-shirts klæder dig godt på til fantastiske Formel 1-oplevelser.

Det samme gør vores legendariske Race Nights, der som regel afholdes på vores hotel aftenen før løbet. Formel 1-journalist Peter Nygaard, der har overværet langt over 500 grandprixer, er vores faste vært, og han kommer direkte fra paddocken med de seneste nyheder og de sjoveste røverhistorier. Ved mange løb har Peter spændende medværter a la Jan Magnussen, John Nielsen og Red Bull-mekaniker Ole Schack ved sin side, så det er ingen overdrivelse, når vi praler af at have Danmarks bedste Formel 1-ekspertpanel.

Husk også, at Peter Nygaard analyserer løbene på vores hjemmeside, hvor han samtidig skriver sine ’skæve nyheder’ – de insider-historier fra paddocken, du kun ser hos os! For sådan er vi hos Grand Prix Tours: Du får altid lidt ekstra med i posen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på alverdens F1-baner!

Formel 1 Rejser - Europa

Se hele listen over vore rejser til Formel 1 i Europa.Læs mere »

Formel 1 Rejser - Verden

Se hele listen over vore rejser til Formel 1 oversøisk.Læs mere »

Info om Formel 1

God og praktisk information til  Formel 1 rejser.Læs mere »