Formel 1

 

Vælg Formel 1 løb

Australiens GP   Bahrain GP   Vietnam GP   Baku GP   Holland GP   Spaniens GP
                     
Monaco GP   Frankrig GP   Østrig GP   England GP   Belgien GP   Canada GP
                     
Rusland GP   Italien GP   Singapore GP   Ungarn GP   Japan GP   Mexico GP
                     
USA GP   Brasiliens GP   Abu Dhabi GP            

 

Velkommen til F1 2020 - EN KLASSISK FORMEL-1 SÆSON

Vi kan allerede afsløre det nu: 2020 bliver en klassisk Formel-1sæson! Hvorfor vi er så sikre? Fordi alle de ingredienser, der skaber et stort Formel-1 år, er på plads.

I front er Ferrari klar til at vælte Mercedes ned af Formel-1 tronen. Tyskerne har med Lewis Hamilton vundet VM tre gange i træk, men allerede sidste år kom de første tegn på, at Mercedes-dominansen er brudt. Der var mange weekendender, hvor Ferrari havde den hurtigste bil i feltet, og Mercedes og Hamilton derfor måtte satse mere og voldsommere end nogensinde før for at følge med. Den udvikling fortsætter i 2020. Mercedes og Ferrari ser ud til at blive uhyre jævnbyrdige, og alene af den grund bliver Formel-1 sæsonen 2020 en klassiker. Jeg mener: sportens to største teams i in-fight om VM – what´s not to like? Og hvordan vil kampen udvikle sig internt hos de to titelaspiranter? Hos Mercedes er sagen klar. Lewis Hamilton er førstekører og Valtteri Bottas skal bakke englænderens drømme om en syvende VM-titel op. Hos Ferrari gør man tingene anderledes. Her vil både Sebastian Vettel og Charles Leclerc være verdensmester. Vi så allerede sidste år, hvordan Leclerc udfordrede Vettel, og i år bliver ungdomsoprøret endnu vildere. Jeg tror ikke, det bliver sjovt at være Ferrari-teamchef i 2020. Men jeg er stenstikker på, at den interne Ferrari-fight bliver underholdende for Grand Prix Tours´ gæster!

Men duellen mellem Mercedes og Ferrari er ikke den eneste grund til, at jeg glæder mig til at vise jer Formel-1 2020. Red Bull, Honda og Max Verstappen er for eksempel et frygtindgydende trekløver, der kan blande sig i kampen mellem Mercedes og Ferrari. Og samtidig har alle seks kørere i de tre topteams kontrakt-udløb. Faktisk kører næsten hele feltet i år ikke bare om VM-point og grandprix-sejre – de fleste kører også for deres Formel-1fremtid, og det vil kun øge spændingen. Kevin Magnussen er en af de mange kørere, der ikke har en fast aftale for 2021. Hans 2019-sæson viste, at han fortjener en chance i et topteam - det skal han understrege i 2020. En aggressiv, sulten K-Mag er garanti for spænding og close-race. Faktisk tyder alt på, at der er to danskere med, når kampen om 2021-sæderne skydes i gang. Christian Lundgaard er rykket så langt frem i rækkerne hos Renault Sport Academy, at han i de kommende måneder i Formel-2 skal køre sig i position til et Formel-1sæde. Alt det og meget mere skal I opleve på nærmeste hold med Grand Prix Tours! Vi sørger naturligvis for at holde jer helt up-to-date. I ser selv kampene på banen, og de små og store hemmeligheder fra pit og paddock informerer vi om ved vores ultrapopulære RaceNight arrangementer. Her vil Peter Nygaard med diverse gæstestjerner give jer et unikt indblik i livet bag Formel-1 kulisserne. Han har lovet, at RaceNight i år bliver sjovere end nogensinde, og med mere end 600 grandprixer i bagagen har han nok et par inside-historier eller to.

Eks-Formel-1 kører Jan Magnussen, Le Mans vinder John Nielsen og Red Bull mekaniker Ole Schack, vil som gæstestjerner sørge for at der bliver plads til både røverhistorier og nørderier. Jeg har sagt det før og jeg gentager det gerne: Grand Prix Tours har Danmarks bedste F1-ekspertpanel. 

Vi ses til Formel 1 2020!

PADDOCK CLUB - EN ÆGTE VIP OPLEVELSE

EN OPLEVELSE FPR DE KRÆSNE! Lad os sige det med det samme - Paddock Club er ikke billigt. Har du ikke et sted mellem 35.000-50.000 Dkr. til rådighed så glem alt om Paddock Club og vælg i stedet et par gode siddepladser til løbet. Det giver dig også en fantastisk oplevelse. Selvfølgelig har man nogle af de bedste tribuner når man køber en Paddock Billet, men de bedste kategorier af almindelige tribuner kan godt måle sig med dem. TIl gengæld får du eksklusiv adgang til special områder med mad,drikke, skygge, tørvejr, bløde møbler etc. Luksus....Når kun det allerbedste er godt nok.....

Formel 1 Rejser - Europa

Se hele listen over vore rejser til Formel 1 i Europa.Læs mere »

Formel 1 Rejser - Verden

Se hele listen over vore rejser til Formel 1 oversøisk.Læs mere »

Info om Formel 1

God og praktisk information til  Formel 1 rejser.Læs mere »