Formel 1 Rejser - Verden

Se hele listen over vore rejser til Formel 1 oversøisk.

Abu Dhabis Grand Prix & krydstogt fra Dubai

FORMEL 1 REJSE TIL ABU DHABI kombineret med KRYDSTOGT Helt speciel tur kun hos GRAND PRIX TOURS.......  Først fart og spænding på en hæsblæsende F1 sæsonafslutning i Abu Dhabi..... Derpå 11 nt i luksus hvor livet nydes på et ægte krydstogtsskib rundt i Emiraterne.... Hvad mere kan du drømme om? Som lidt ekstra krydres turen med All Inklusive under hele dit krydstogt.... Super gode tribune pladser til F1 løbet.... Under jeres ophold i Dubai er der gratis koncerter med Guns N´Roses og Sam Smith..... Og selvfølgelig ....Lęs mere »

Abu Dhabis Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ABU DHABI Spændende og eksklusiv tur til Formel 1 finalen i Abu Dhabi. På turen bor vi på 4* hoteller centralt i Dubai. Der er dansk turleder med på turen, ligesom vi traditionen tro har spændende RaceNight med Jan Magnussen og Peter Nygaard inkl. i prisen. En tur med tid til både at se årets sidste Formel 1 løb på den eventyrlig bane i Yas Marina kombineret med fantastiske muligheder for at opleve både Dubai og Abu Dhabi - de rige oliestater, der funkler af glimmer og glamour. Bemærk - forlæng turen ....Lęs mere »
6 dageFra 13.990,-

Australiens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL AUSTRALIEN Grand Prix Tours tilbyder både entrebilletter og individuel rejse til Australiens Grand Prix, som er årets første løb i F1-kalenderen. Det er en individuel tur, hvor der er sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Turen er uden dansk turleder. Til gengæld kan turen formes efter eget ønske. Standardturen er med 6 overnatninger i Melbourne, men ved bestilling i god tid kan både hotel og fly skræddersys efter ønske. Selvom løbet foregår på den anden side ....Lęs mere »
4 dageFra 1.100,-

Bahrains Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL BAHRAIN Formel 1 løbet i Bahrain byder på en spændende og anderledes oplevelse - tæt på Den Arabiske Ørkens store "sandkasser" og alligevel op og ned af en trendy by. Bahrain beskrives ofte som en “blød” introduktion til Mellemøsten, hvor det moderne vesten blandes med det mystiske Persien. Her får du storby, velstand, ørken, arabisk eventyr og dejlige temperaturer samlet i én pakke. Bahrain er nemlig en ægte ørken- og oliestat, hvor vejret er dejligt ....Lęs mere »
6 dageFra 10.990,-

Brasiliens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL BRASILIEN Formel 1 i Brasilien er en oplevelse for kun de få. Vi har kombineret turen således at man udover Formel 1 oplevelsen naturligvis også skal opleve Rio de Janairo med stranden La Copacabana.  Vi starter med 3 nætter i Rio på et dejligt 4* hotel ved stranden La Copacabana. Derefter fortsætter vi til Sao Paulo i yderligere 3 nætter hvor vi skal opleve selve F1 løbet. Der er mulighed for at forlænge turen med eksotisk ophold ved nogle af Brasiliens flotte strande.   Grand Prix Tours tilbyder: ....Lęs mere »

Canadas Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL CANADA Oplev F1 i Canada "live". Grand Prix Tours tilbyder både entrebilletter og individuel rejse til Canadas Grand Prix. Det er en individuel tur, hvor der er sørget for entrebilletter, hotel og flybilletter. Turen er uden dansk turleder og kan formes efter eget ønske. Standardturen er med 5 overnatninger i Montreal, men ved bestilling i god tid kan både hotel og fly skræddersys efter ønske. Løbet er populært at kombinere med et ophold i USA eller Canada, og så ligger det på et gunstigt tidspunkt ....Lęs mere »

Japans Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL JAPAN Formel 1 løbet i Japan tilbydes kun som en individuel rejse, og alternativt kan der købes entrebilletter, hvis man alligevel er på de kanter. På turen er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Der er ikke dansk turleder med til F1 i Japan. Ved bestilling i god tid kan der selv vælges antal rejsedage, hotel etc. Turen kan arrangeres efter individueller antal overnatninger i Nagoya. Japan er et moderne land, men infrastrukturen til Suzuka Racing Course halter. Vi anbefaler billeje som bedste løsning. ....Lęs mere »

Kinas Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL KINA I 2019-sæsonen køres Grand Prix #1000. Det sker i Shanghai i april, når Kinas Grand Prix køres. Grand Prix Tours tilbyder to forskellige rejser til det historiske løb: En decideret Formel 1 rejse med fokus på løbet i Shanghai, og en rundrejse, der udover opholdet i Shanghai også byder på både Xian og Beijing. Vil du gerne opleve Den Forbudte By og Den Himmelske Freds Plads i Beijing, gå på Den Kinesiske Mur, se Terracotta-Krigerne og evt. cykle på Xians bymur og samtidig mærke ....Lęs mere »
6 dageFra 14.990,-

Mexicos Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL MEXICO Formel 1 løbet i Mexico City tilbydes kun som en individuel rejse, og alternativt kan der købes entrebilletter, hvis man alligevel er på de kanter. På turen er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Der er ikke dansk turleder med til F1 i Mexico. Ved bestilling i god tid kan der selv vælges antal rejsedage, hotel etc. Standardturen er med 4 overnatninger i Mexico City. Banen ligger sydøst for centrum. Der går metro fra centrum til banen, og der kan vælges mellem 2 stationer - henholdsvis ....Lęs mere »

Singapores Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL SINGAPORE Formel 1 i Singapore er på alle måder en verdensklasseoplevelse. Spændende nat- og gadeløb omkring Marina Bay i Singapore. På turen bor vi Peninsula Excelsior Hotel, 4* hotel centralt i Singapore. Super hyggelig RaceNight med F1 journalist Peter Nygaard. En tur med tid til både at se Formel 1 løb i de flotte omgivelser omkring Singapores nye havn og opleve den elegante lilleputstat. Der er mulighed for at forlænge turen med eksotisk ophold på Bali eller på et godt strandresort i ....Lęs mere »

USA's Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL USA Interessant og oplevelsesrig tur til det vilde vesten i Texas. Oplev USA's Grand Prix "live". Grand Prix Tours tilbyder flyarrangement, hvor vi flyver fra Billund og Kastrup, via Amsterdam/Frankfurt til Houston. På turen bor vi på lille charmerende hotel i Austin, men du har også mulighed for at vælge andet hotel, hvis du gerne vil have "lidt ekstra". Opholdet er inkl. morgenmad. Der er dansk turleder med på turen, ligesom vi traditionen tro har et spændende RaceEvent med F1 ekspert Peter Nygaard. Turen ....Lęs mere »
7 dageFra 13.990,-