Formel 1 Rejser - Verden

Se hele listen over vore rejser til Formel 1 oversøisk.

Abu Dhabis Grand Prix & krydstogt fra Dubai

FORMEL 1 REJSE TIL ABU DHABI kombineret med KRYDSTOGT Helt speciel tur kun hos GRAND PRIX TOURS.......  Først fart og spænding på en hæsblæsende F1 sæsonafslutning i Abu Dhabi..... Derpå 11 nt i luksus hvor livet nydes på et ægte krydstogtsskib rundt i Emiraterne.... Hvad mere kan ....Læs mere »

Abu Dhabis Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ABU DHABI Spændende og eksklusiv tur til Formel 1 finalen i Abu Dhabi. På turen bor vi på 4* hoteller centralt i Dubai. Der er dansk turleder med på turen, ligesom vi traditionen tro har spændende RaceNight med Jan Magnussen og Peter Nygaard inkl. i prisen. En tur med tid til både at se årets ....Læs mere »

Australiens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL AUSTRALIEN Grand Prix Tours tilbyder både entrebilletter og individuel rejse til Australiens Grand Prix, som er årets første løb i F1-kalenderen. Det er en individuel tur, hvor der er sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Turen er uden dansk turleder. Til gengæld ....Læs mere »

Bahrains Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL BAHRAIN Formel 1 løbet i Bahrain byder på en spændende og anderledes oplevelse - tæt på Den Arabiske Ørkens store "sandkasser" og alligevel op og ned af en trendy by. Bahrain beskrives ofte som en “blød” introduktion til Mellemøsten, hvor det moderne ....Læs mere »
6 dageFra 10.990,-

Brasiliens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL BRASILIEN Formel 1 i Brasilien er en oplevelse for kun de få. Vi har kombineret turen således at man udover Formel 1 oplevelsen naturligvis også skal opleve Rio de Janairo med stranden La Copacabana.  Vi starter med 3 nætter i Rio på et dejligt 4* hotel ved stranden La Copacabana. Derefter fortsætter ....Læs mere »

Canadas Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL CANADA Oplev F1 i Canada "live". Grand Prix Tours tilbyder både entrebilletter og individuel rejse til Canadas Grand Prix. Det er en individuel tur, hvor der er sørget for entrebilletter, hotel og flybilletter. Turen er uden dansk turleder og kan formes efter eget ønske. Standardturen er med 5 ....Læs mere »

Japans Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL JAPAN Formel 1 løbet i Japan tilbydes kun som en individuel rejse, og alternativt kan der købes entrebilletter, hvis man alligevel er på de kanter. På turen er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Der er ikke dansk turleder med til F1 i Japan. Ved bestilling i god ....Læs mere »

Kinas Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL KINA I 2019-sæsonen køres Grand Prix #1000. Det sker i Shanghai i april, når Kinas Grand Prix køres. Grand Prix Tours tilbyder to forskellige rejser til det historiske løb: En decideret Formel 1 rejse med fokus på løbet i Shanghai, og en rundrejse, der udover opholdet i Shanghai ....Læs mere »
6 dageFra 14.990,-

Mexicos Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL MEXICO Formel 1 løbet i Mexico City tilbydes kun som en individuel rejse, og alternativt kan der købes entrebilletter, hvis man alligevel er på de kanter. På turen er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Der er ikke dansk turleder med til F1 i Mexico. Ved bestilling ....Læs mere »

Singapores Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL SINGAPORE Formel 1 i Singapore er på alle måder en verdensklasseoplevelse. Spændende nat- og gadeløb omkring Marina Bay i Singapore. På turen bor vi Peninsula Excelsior Hotel, 4* hotel centralt i Singapore. Super hyggelig RaceNight med F1 journalist Peter Nygaard. En tur med tid ....Læs mere »

USA´s Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL USA Interessant og oplevelsesrig tur til det vilde vesten i Texas. Oplev USA's Grand Prix "live". Grand Prix Tours tilbyder flyarrangement, hvor vi flyver fra Billund og Kastrup, via Frankfurt til Houston. På turen bor vi på lille charmerende hotel i Austin. Opholdet er inkl. morgenmad. Der er ....Læs mere »
7 dageFra 12.990,-