Formel 1 Rejser - Verden

Se hele listen over vore rejser til Formel 1 oversøisk.

Abu Dhabis Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ABU DHABI Spændende og eksklusiv tur til Formel 1 finalen i Abu Dhabi. På turen bor vi på 4* hoteller centralt i Dubai. Der er dansk turleder med på turen, ligesom vi traditionen tro har spændende RaceNight med Jan Magnussen og Peter Nygaard inkl. i prisen. En tur med tid til både at se årets sidste Formel 1 løb på den eventyrlig bane i Yas Marina kombineret med fantastiske muligheder for at opleve både Dubai og Abu Dhabi - de rige oliestater, der funkler af glimmer og glamour. Bemærk - forlæng turen ....Læs mere »
5 dageFra 9.990,-

Australiens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL AUSTRALIEN Grand Prix Tours tilbyder både entrebilletter og individuel rejse til Australiens Grand Prix, som er årets første løb i F1-kalenderen. Det er en individuel tur, hvor der er sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Turen er uden dansk turleder. Til gengæld kan turen formes efter eget ønske. Standardturen er med 6 overnatninger i Melbourne, men ved bestilling i god tid kan både hotel og fly skræddersys efter ønske. Selvom løbet foregår på den anden side ....Læs mere »

Bahrains Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL BAHRAIN Formel 1 løbet i Bahrain byder på en spændende og anderledes oplevelse - tæt på Den Arabiske Ørkens store "sandkasser" og alligevel op og ned af en trendy by. Bahrain beskrives ofte som en “blød” introduktion til Mellemøsten, hvor det moderne vesten blandes med det mystiske Persien. Her får du storby, velstand, ørken, arabisk eventyr og dejlige temperaturer samlet i én pakke. Bahrain er nemlig en ægte ørken- og oliestat, hvor vejret er dejligt ....Læs mere »

Brasiliens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL BRASILIEN Formel 1 i Brasilien er en oplevelse for kun de få. Grand Prix Tours tilbyder kan skræddersy turen som du ønsker, så du f.eks. kan opleve Rio de Janairo med stranden La Copacabana eller udforske Sao Paulo. På denne er der fly fra København til Sao Paulo fra f.eks. den 13 november og herefter har du 4 nætter på et centralt hotel i Sao Paulo. Hotellet er inkl. morgenmad. Grand Prix Tours tilbyder: Flyarrangement  fx 13.11.2019 - 19.11.2019 - priser fra 14.990,- Entrebilletter   Inkl. i rejsens ....Læs mere »

Canadas Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL CANADA Oplev F1 i Canada "live". Grand Prix Tours tilbyder både entrebilletter og individuel rejse til Canadas Grand Prix. Det er en individuel tur, hvor der er sørget for entrebilletter, hotel og flybilletter. Turen er uden dansk turleder og kan formes efter eget ønske. Standardturen er med 5 overnatninger i Montreal, men ved bestilling i god tid kan både hotel og fly skræddersys efter ønske. Løbet er populært at kombinere med et ophold i USA eller Canada, og så ligger det på et gunstigt tidspunkt ....Læs mere »

Japans Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL JAPAN Formel 1 løbet i Japan tilbydes kun som en individuel rejse, og alternativt kan der købes entrebilletter, hvis man alligevel er på de kanter. På turen er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Der er ikke dansk turleder med til F1 i Japan. Ved bestilling i god tid kan der selv vælges antal rejsedage, hotel etc. Turen kan arrangeres efter individuelle antal overnatninger i Nagoya. Japan er et moderne land, men infrastrukturen til Suzuka Racing Course halter. Vi anbefaler billeje som bedste løsning. ....Læs mere »

Kinas Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL KINA I 2019-sæsonen køres Grand Prix #1000. Det sker i Shanghai i april, når Kinas Grand Prix køres. Grand Prix Tours tilbyder to forskellige rejser til det historiske løb: En decideret Formel 1 rejse med fokus på løbet i Shanghai, og en rundrejse, der udover opholdet i Shanghai også byder på både Xian og Beijing. Vil du gerne opleve Den Forbudte By og Den Himmelske Freds Plads i Beijing, gå på Den Kinesiske Mur, se Terracotta-Krigerne og evt. cykle på Xians bymur og samtidig mærke ....Læs mere »

Mexicos Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL MEXICO Formel 1 løbet i Mexico City tilbydes kun som en individuel rejse, og alternativt kan der købes entrebilletter, hvis man alligevel er på de kanter. På turen er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Der er ikke dansk turleder med til F1 i Mexico. Ved bestilling i god tid kan der selv vælges antal rejsedage, hotel etc. Standardturen er med 4 overnatninger i Mexico City. Banen ligger sydøst for centrum. Der går metro fra centrum til banen, og der kan vælges mellem 2 stationer - henholdsvis ....Læs mere »
3 dageFra 2.150,-

Singapores Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL SINGAPORE Formel 1 i Singapore er på alle måder en verdensklasseoplevelse. Spændende nat- og gadeløb omkring Marina Bay i Singapore. På turen bor vi Peninsula Excelsior Hotel, 4* hotel centralt i Singapore. Super hyggelig RaceNight med F1 journalist Peter Nygaard. En tur med tid til både at se Formel 1 løb i de flotte omgivelser omkring Singapores nye havn og opleve den elegante lilleputstat. Der er mulighed for at forlænge turen med eksotisk ophold på Bali eller på et godt strandresort i ....Læs mere »
6 dageFra 14.990,-

USA's Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL USA Interessant og oplevelsesrig tur til det vilde vesten i Texas. Oplev USA's Grand Prix "live". Grand Prix Tours tilbyder flyarrangement, hvor vi flyver fra Billund og Kastrup, via Amsterdam/Frankfurt til Houston. På turen bor vi på lille charmerende hotel i Austin, men du har også mulighed for at vælge andet hotel, hvis du gerne vil have "lidt ekstra". Opholdet er inkl. morgenmad. Der er dansk turleder med på turen, ligesom vi traditionen tro har et spændende RaceEvent med F1 ekspert Peter Nygaard. Turen ....Læs mere »
7 dageFra 13.990,-