Formel 1 Rejser - Verden

Abu Dhabis Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ABU DHABI Spændende og eksklusiv tur til Formel 1 finalen i Abu Dhabi. På turen bor vi på 4* hoteller centralt i Dubai. Der er dansk turleder med på turen, ligesom vi traditionen tro har spændende RaceNight med Jan Magnussen og Peter Nygaard inkl. i prisen. En tur med tid til både at se årets ....Læs mere »
6 dageFra 8.990,-

Australiens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL AUSTRALIEN Grand Prix Tours tilbyder både entrebilletter og individuel rejse til Australiens Grand Prix, som er årets første løb i F1-kalenderen. Det er en individuel tur, hvor der er sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Turen er uden dansk turleder. Til gengæld ....Læs mere »
4 dageFra 1.150,-

Bahrains Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL BAHRAIN Formel 1 løbet i Bahrain er det eneste løb i Mellemøsten og derfor i sig selv noget særligt. Bahrain beskrives ofte som en “blød” introduktion til Mellemøsten, hvor det moderne vesten blandes med det mystiske Persien. Her får du storby og velstand, ørken og ....Læs mere »
6 dageFra 11.990,-

Brasiliens Grand Prix

I starten af 1970 da Emerson Fittipaldi kom frem på den internationale F1 scene, kom også det brasilianske Grand Prix med i Sao Paulo - Emersons hjemby. Det faktum, at banen var bygget inden i et naturligt amfiteater, har betydet, at tribunetilskuerne får en fantastisk udsigt over mere end halvdelen af banen, uanset hvor de sidder. ....Læs mere »

Canadas Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL CANADA Oplev F1 i Canada "live". Grand Prix Tours tilbyder både entrebilletter og individuel rejse til Canadas Grand Prix. Det er en individuel tur, hvor der er sørget for entrebilletter, hotel og flybilletter. Turen er uden dansk turleder og kan formes efter eget ønske. Standardturen er med 5 overnatninger ....Læs mere »
3 dageFra 1.100,-

Japans Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL JAPAN Formel 1 løbet i Japan tilbydes kun som en individuel rejse, og alternativt kan der købes entrebilletter, hvis man alligevel er på de kanter. På turen er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Der er ikke dansk turleder med til F1 i Japan. Ved bestilling i god ....Læs mere »

Kinas Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL KINA Formel 1 løbet i Kina tilbydes kun som en individuel rejse, og alternativt kan der købes entrebilletter, hvis man alligevel er på de kanter. På turen er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Der er ikke dansk turleder med til F1 i Kina. Ved bestilling i god tid ....Læs mere »

Malaysias Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL MALAYSIA Spændende og eksotisk tur til Formel 1 i Malaysia. Måske sidste chance for at opleve Formel 1 på Sepang banen. Efter knap 20 år som F1 arrangør har de Malaysiske arrangører besluttet, at man ikke ønsker at forlænge kontrakten med FIA og dermed er F 1 i Malaysia snart et ....Læs mere »

Mexicos Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL MEXICO Formel 1 løbet i Mexico City tilbydes kun som en individuel rejse, og alternativt kan der købes entrebilletter, hvis man alligevel er på de kanter. På turen er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Der er ikke dansk turleder med til F1 i Mexico. Ved bestilling ....Læs mere »

Singapores Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL SINGAPORE Formel 1 i Singapore er på alle måder en verdensklasseoplevelse. Spændende nat- og gadeløb omkring Marina Bay i Singapore. På turen bor vi super lækkert på 4* hotel centralt i Singapore. Jan Magnussen deltager på denne tur og vil sammen med Peter Nygaard sørge ....Læs mere »

USA´s Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL USA Oplev F1 i USA's Grand Prix "live". Grand Prix Tours tilbyder flyarrangement hvor vi flyver fra Billund og Kastrup, via Frankfurt til Houston Grand Prix Tours tilbyder: Flyarrangement 17.10.2017 - 24.10.2017 Fly Kastrup eller Billund - Houston t/r Transfer lufthavn - hotel t/r 6 overnatninger med morgenmad ....Læs mere »