Formel 1 Rejser - Europa

Se hele listen over vore rejser til Formel 1 i Europa.

Azerbaijans Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ASERBAJDSJAN Her er chancen for at kombinere fart og fede racere med oplevelsen af et rejsemål, de færreste danskere har besøgt! Aserbajdsjan var den nye dreng i klassen i 2016, hvor hovedstaden Baku blev lagt ind i Formel 1-kalenderen. Løbet blev en stor succes, og derfor køres der selvfølgelig ....Læs mere »

Belgiens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL BELGIEN Grand Prix Tours byder på et bredt udvalg af ture til Formel 1 på Spa-Francorchamps banen i Belgien. Vælg mellem kør selv rejse, færdigpakket tur i bus med dansk turleder hele vejen eller luksusudgaven med fly. Vi bor på 3* og 4* hoteller beliggende en times kørsel fra banen. ....Læs mere »

Englands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ENGLAND Grand Prix Tours tilbyder også i 2017 pakkerejser til det engelske Grand Prix på Silverstone! Du flyver til Luton lufthavn, hvorfra der er direkte transport til hotel i Luton, hvorfra der er let adgang til London. Derudover er det også muligt at købe entrebilletter inkl. alle tribunebilletter. ....Læs mere »

Italiens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ITALIEN Tag med Grand Prix Tours til Formel 1 på Monza. Vælg mellem flyrejser eller et arrangement med hotel og entrebilletter. På Monza er der dansk turleder med. Vi bor på 4* hotel Crowne Plaza, beliggende 5 km fra Linate. Der er ca. 25 km til Formel 1 banen. transfer til banen lørdag og søndag ....Læs mere »

Monacos Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL MONACO Oplev Formel 1 i Monaco med Grand Prix Tours. Vælg mellem flyrejse eller et arrangement med hotel og entrebilletter. Turen er med dansk turleder ved min. 10 gæster. Opholdet i Monaco kan vælges på  flere forskellige hoteller, som alle er beliggende i Nice. Der er ca. 20 km fra Nice til Formel 1 ....Læs mere »

Ruslands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL RUSLAND Se F1 løbet omkring det olympiske stadion i Soci "live". Hos Grand Prix Tours kan du både købe rene entrebilletter og en individuel rejse til Ruslands Grand Prix. På den individuelle tur er der sørget for entrebilletter, hotel og evt. også flybilletter. Turen er uden dansk ....Læs mere »

Spaniens Grand Prix

Grand Prix Tours har et stort udvalg af ture til Spaniens Grand Prix. Vælg mellem flyrejser eller et arrangement med hotel og entrebilletter. På denne rejse er Jan Magnussen med som f1 ekspert. Vi tilbyder også flere forskellige hoteller - både i centrum af Barcelona og ved de dejlige strande på Costa Brava kysten. For ....Læs mere »
4 dageFra 3.990,-

Ungarns Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL UNGARN Oplev Formel 1 i Ungarn med Grand Prix Tours. Vi tilbyder en samlet rejse med fly, hotel og transfers samt entrebilletter. Turen er uden dansk turleder. Opholdet i Budapest er på hotel beliggende i byens centrum., hvorfra der er ca. 20 km Formel 1 banen Hungaroring. Denne transport foregår lettest med gratis ....Læs mere »

Østrigs Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ØSTRIG med john nielsen som guide Oplev Østrigs Grand Prix med Grand Prix Tours. Helt unikt kan du vælge at bo i GPT lejr på campingplads direkte ved hovedindgangen til Red Bull Ring. Lige midt i smørhullet. Mere centralt og hyggeligt bliver det ikke. Alternativt er der også mulighed for ....Læs mere »