Formel 1 Rejser - Europa

Se hele listen over vore rejser til Formel 1 i Europa.

Aserbajdsjans Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ASERBAJDSJAN - Løb udsat Her er chancen for at kombinere fart og fede racere med oplevelsen af et rejsemål, de færreste danskere har besøgt! Aserbajdsjan var den nye dreng i klassen i 2016, hvor hovedstaden Baku blev lagt ind i Formel 1-kalenderen. Løbet har været en stor succes de fire første år, og i 2017 fik Kevin Magnussen sågar points på banen. Det er byens gader, der lægger asfalt til, og det er en del af forklaringen på succesen. Dette er nemlig et af sæsonens hurtigste gadeløb. ....Læs mere »

Belgiens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL BELGIEN Grand Prix Tours byder på et bredt udvalg af ture til Formel 1 på Spa-Francorchamps banen i Belgien. Vælg mellem Kør Selv rejse, færdigpakket tur i bus med dansk turleder hele vejen eller luksusudgaven med fly. Vi bor på 3* og 4* hoteller beliggende en times kørsel fra banen. Under opholdet, vil der lørdag aften være et spændende RaceNight arrangement på Holiday Inn. Aftenens nyheder levereres af F1 korrespondent Peter Nygaard. Den legendariske Spa-Francorchamps bane er en af de mest besøgte ....Læs mere »
3 dageFra 4.490,-

Englands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ENGLAND Grand Prix Tours tilbyder også i 2020 pakkerejser til det engelske Grand Prix på legendariske Silverstone! Du flyver til Luton lufthavn, hvorfra der er direkte transport til hotel beliggende i Milton Keynes, hvorfra der kun er ca. 30 km til Silverstone-banen. Milton Keynes er en større by med masser af restauranter, pubber, forretninger og et aktivitetscenter med bl.a. indendørs skibakke - alt sammen i gåafstand fra hotellet. Derudover er det også muligt at købe entrebilletter inkl. alle tribunebilletter.   ....Læs mere »

Frankrigs Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL FRANKRIG I 2018 kom Frankrig igen på Formel 1 landkortet. Efter en pause på 27 år var der igen løb på den interessante og spændende Circuit Paul Ricard også kendt som Le Castellet. Banen er beliggende i det sydlige Frankrig, ca. 40 km fra Marseille. Det franske grandprix er det ældste af sin slags. Det blev afholdt første gang i 1906 på Le Mans og er siden hen blevet kørt på 16 forskellige baner i Frankrig. Et par kendetegn for Circuit Paul Ricard er, at banen har specielle blinde ....Læs mere »

Hollands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL HOLLAND - NYHED 2020 - Løb udsat Holland er det første Europæiske løb i F1 kalenderen 2020 og er tilbage igen efter 35 års fravær. Forvent et løb som primært er i de orange farver, hvor tribunerne er fyldte til bristepunktet med Red Bulls Max Verstappens tilhængere. Få kørere i Formel 1 har formået at få så stor en fanklub. Med Grand Prix Tours kan du få samlede pakker med bus, fly eller egen bil, hvor basen bliver den smukke og hyggelige regeringsby Haag. ....Læs mere »

Italiens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ITALIEN - I SELSKAB MED JAN MAGNUSSEN Tag med Grand Prix Tours til Formel 1 på Monza. Vælg mellem flyrejser eller et arrangement med hotel og entrebilletter. Vi bor på 4* hotel Crowne Plaza, beliggende 5 km fra Linate. Der er ca. 25 km til Formel 1 banen. Transfer til banen lørdag og søndag er inkl. i rejsens pris uanset om man er Kør Selv eller med fly. Under opholdet vil der lørdag aften være spændende RaceNight-arrangement med F1 ekspert Peter Nygaard og Jan Magnussen. Banen på Monza er Ferraris hjemmebane ....Læs mere »
4 dageFra 950,-

Monacos Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL MONACO - Løb annulleret Oplev Formel 1 i Monaco med Grand Prix Tours. Vælg mellem flyrejse eller et arrangement med hotel og entrebilletter. Turen er med dansk turleder. Opholdet i Monaco er på 3* byhotel i Nice med en perfekt beliggenhed i forhold til toget til Monaco, men samtidig i gåafstand til shoppinggaderne og den charmerende gamle bydel. Der er ca. 20 km fra Nice til Formel 1 banen i Monaco. Denne transport foregår lettest med toget, som går hvert 20. minut og tager ca. 30 min. Det er uden sammenligning den hurtigste og ....Læs mere »
4 dageFra 10.490,-

Ruslands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL RUSLAND Se F1 løbet omkring det olympiske stadion i Sochi "live". Hos Grand Prix Tours kan du både købe rene entrebilletter og en individuel rejse til Ruslands Grand Prix. På den individuelle tur er der sørget for entrebilletter, flybilletter og hotel. Løbet ligger i efteråret, hvor temperaturerne i Sochi ligger tæt på de 30 grader. Hotellet ligger i gåafstand til både bane og strand, og rejsen kan således blive en perfekt kombination af fart og spænding i forbindelse ....Læs mere »

Spaniens Grand Prix

Formel-1 rejse Spanien - løb udsat Grand Prix Tours har et stort udvalg af ture til Spaniens Grand Prix. Vælg mellem flyrejser eller et arrangement med hotel og entrebilletter. Vi tilbyder også flere forskellige hoteller - både i centrum af Barcelona og ved de dejlige strande på Costa Brava kysten. For flygæster er transfer eller shuttle til banen inkl. i prisen, mens øvrige gæster kan tilkøbe transfer så længe, der er plads. Lørdag aften har vi vores populære RaceNight med F1 korrespondent Peter Nygaard og ....Læs mere »

Ungarns Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL UNGARN Oplev Formel 1 i Ungarn med Grand Prix Tours. Vi tilbyder en samlet rejse med fly, hotel, transfers samt entrebilletter. Turen er med dansk turleder, og du kan vælge mellem to hoteller beliggende i centrum af skønne Budapest, hvorfra der er ca. 20 km til Formel 1 banen Hungaroring. Grand Prix Tours tilbyder Flyarrangement fra Billund 30.07 2020 - 04.08 2020  Flyarrangement fra Kastrup 30.07 2020 - 03.08 2020  Kør selv arrangement ankomst torsdag (30.07) eller fredag (31.07) og afrejse ....Læs mere »

Østrigs Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ØSTRIG Oplev Østrigs Grand Prix med Grand Prix Tours. Helt unikt kan du vælge at bo i GPT lejr på campingplads direkte ved hovedindgangen til Red Bull Ring. Lige midt i smørhullet. Mere centralt og hyggeligt bliver det ikke. Alternativt er der også mulighed for at bo på hotel ca. 1 times kørsel fra banen.  Der er mulighed for en kør selv rejse eller en færdigpakket tur i bus eller med fly. Fredag aften vil John Nielsen byde velkommen og holder et underholdende indlæg om hvad der kan opleves og forventes. Lørdag ....Læs mere »
4 dageFra 725,-