Formel 1 Rejser - Europa

Se hele listen over vore rejser til Formel 1 i Europa.

Aserbajdsjans Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ASERBAJDSJAN Her er chancen for at kombinere fart og fede racere med oplevelsen af et rejsemål, de færreste danskere har besøgt! Aserbajdsjan var den nye dreng i klassen i 2016, hvor hovedstaden Baku blev lagt ind i Formel 1-kalenderen. Løbet har været en stor succes de tre første ....Læs mere »
3 dageFra 1.250,-

Belgiens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL BELGIEN Grand Prix Tours byder på et bredt udvalg af ture til Formel 1 på Spa-Francorchamps banen i Belgien. Vælg mellem Kør Selv rejse, færdigpakket tur i bus med dansk turleder hele vejen eller luksusudgaven med fly. Vi bor på 3* og 4* hoteller beliggende en times kørsel fra banen. ....Læs mere »
4 dageFra 1.500,-

Englands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ENGLAND Grand Prix Tours tilbyder også i 2019 pakkerejser til det engelske Grand Prix på legendariske Silverstone! Du flyver til Luton lufthavn, hvorfra der er direkte transport til hotel centralt beliggende i Milton Keynes, hvorfra der kun er ca. 30 km til Silverstone-banen.  Milton Keynes er en større ....Læs mere »
4 dageFra 9.990,-

Frankrigs Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL FRANKRIG Oplev Formel 1 i Frankrig med Grand Prix Tours. Vælg mellem flyrejse eller et arrangement med hotel og entrebilletter. Opholdet i Frankrig er på 4* hotel i Hyères med en perfekt beliggenhed. Der er ca. 40 km fra Hyères til Formel 1 banen Paul Ricard.  Grand Prix Tours tilbyder Flyarrangement ....Læs mere »
4 dageFra 6.990,-

Italiens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ITALIEN - I SELSKAB MED JAN MAGNUSSEN Tag med Grand Prix Tours til Formel 1 på Monza. Vælg mellem flyrejser eller et arrangement med hotel og entrebilletter. På Monza er der dansk turleder med. Vi bor på 4* hotel Crowne Plaza, beliggende 5 km fra Linate. Der er ca. 25 km til Formel 1 banen. Transfer til banen ....Læs mere »
5 dageFra 8.490,-

Monacos Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL MONACO Oplev Formel 1 i Monaco med Grand Prix Tours. Vælg mellem flyrejse eller et arrangement med hotel og entrebilletter. Turen er med dansk turleder. Opholdet i Monaco er på 3* byhotel i Nice med en perfekt beliggenhed i forhold til toget til Monaco, men samtidig i gåafstand til shoppinggaderne og den charmerende ....Læs mere »
2 dageFra 1.700,-

Ruslands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL RUSLAND Se F1 løbet omkring det olympiske stadion i Sochi "live". Hos Grand Prix Tours kan du både købe rene entrebilletter og en individuel rejse til Ruslands Grand Prix. På den individuelle tur er der sørget for entrebilletter, flybilletter og hotel. Løbet er i år ....Læs mere »

Spaniens Grand Prix & Krydstogt i Middelhavet

Formel-1 i Barcelona plus en uges krydstogt Ønsker du at kombinere din passion for formel-1, med et fantastisk 7 dages krydstogt med afsejling fra Barcelona? Vi tilbyder en samlet tur, hvor du først oplever formel-1 løbet i Barcelona og herefter begiver du dig ud på et krydstogt, hvor der vil være stop ved Mallorca, ....Læs mere »
12 dageFra 10.990,-

Spaniens Grand Prix

Formel-1 rejse Spanien Grand Prix Tours har et stort udvalg af ture til Spaniens Grand Prix. Vælg mellem flyrejser eller et arrangement med hotel og entrebilletter. Vi tilbyder også flere forskellige hoteller - både i centrum af Barcelona og ved de dejlige strande på Costa Brava kysten. For flygæster er transfer eller ....Læs mere »
4 dageFra 1.300,-

Tysklands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL TYSKLAND  Grand Prix Tours byder på et bredt udvalg af ture til Formel 1 på Hockenheim-banen i Tyskland. Vælg mellem kør selv rejse eller færdigpakket tur i bus med dansk turleder hele vejen. Vi bor på 3* og 4* hoteller beliggende en lille times kørsel fra banen. Under opholdet vil ....Læs mere »
4 dageFra 1.800,-

Ungarns Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL UNGARN Oplev Formel 1 i Ungarn med Grand Prix Tours. Vi tilbyder en samlet rejse med fly, hotel og transfers samt entrebilletter. Turen er med dansk turleder, og du kan vælge mellem to hoteller beliggende i centrum af skønne Budapest, hvorfra der er ca. 20 km til Formel 1 banen Hungaroring. Grand Prix Tours ....Læs mere »
4 dageFra 850,-

Østrigs Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ØSTRIG Oplev Østrigs Grand Prix med Grand Prix Tours. Helt unikt kan du vælge at bo i GPT lejr på campingplads direkte ved hovedindgangen til Red Bull Ring. Lige midt i smørhullet. Mere centralt og hyggeligt bliver det ikke. Alternativt er der også mulighed for at bo på hotel ca. 1 times ....Læs mere »
4 dageFra 750,-