Formel 1 - Kombi

Se listen over løb

Spaniens Grand Prix & Krydstogt i Middelhavet

Formel 1 i Barcelona plus en uges krydstogt Ønsker du at kombinere din passion for formel-1, med et fantastisk 7 dages krydstogt med afsejling fra Barcelona? Vi tilbyder en samlet tur, hvor du først oplever formel-1 løbet i Barcelona og herefter begiver du dig ud på et krydstogt, hvor der vil være stop ved Mallorca, 2 stop i Italien, 1 i Marseilles i Frankrig og til sidst tilbage til Barcelona. Start med at opleve formel-1 løbet i den fantastiske storby Barcelona, hvor der er et kæmpe udvalg af attraktioner og kulturelle tilbud. ....Læs mere »

F1 i Vietnam & Vietnams højdepunkter(tur 2+3)

F1 i Vietnam & VIETNAMS HØJDEPUNKTER (tur 2 & 3) Formel 1 i Hanoi er på alle måder en fantastisk spændende oplevelse. Et gadeløb inde i det centrale Hanoi i en by, som ellers opfatter scooteren som deres primære transportmiddel. Oplev et mix af intens F1 stemning i Hanois sprudlende gader. En charmerende asiatisk by, hvor man får meget for pengene. Kombiner rejsen med et spændende krydstogt på 3 dg/2 nt i det det billedsmukke Halong bay - måske Vietnams største turistattraktion. Afslut med nogle eventyrlige dage ....Læs mere »

F1 i Vietnam & Den store Rundrejse (tur 4)

F1 i Vietnam & DEN STORE RUNDREJSE (tur 4) Formel 1 i Hanoi er på alle måder en fantastisk spændende oplevelse. Et gadeløb inde i det centrale Hanoi i en by, som ellers opfatter scooteren som deres primære transportmiddel. Oplev et mix af intens F1 stemning og en charmerende asiatisk by, hvor man får meget for pengene. Kombiner rejsen med oplevelser og afslapning – vi tilbyder 3 fastlagte rundrejser og skræddersyr gerne en tur efter dit ønske. Valgmuligheder: Udrejse Tirsdag d. 31.03 til tirsdag d. 19.04 Program ....Læs mere »