Flere nyheder

 • Le Mans .......Dannebrog skal til tops igen

  15-01-2018

  Le Mans....Dannebrog skal til tops igen

  Af journalist Peter Nygaard

  Danmark er klar til et comeback på Le Mans-podiets øverste trin!

  I en lang årrække var vi jo vant til at se danske kørere som vindere af 24-timersløbet – både generelt og i de enkelte klasser. Men ikke siden 2014, da Nicki Thiim/Kristian Poulsen/David Heinemeier Hansson vandt GT Am-klassen, er Dannebrog gået helt til tops.

  Det skal der laves om på i 2018. Og endda i 24-timersløbets mest spændende klasse. Mens LMP1-klassens fremtid er usikker og LMP2 aldrig for alvor er slået igennem, er der enorm interesse for GT-racing. I GT Pro-klasser er der fabrikshold med fra Porsche, Aston Martin, GM Corvette, Ford, Ferrari og fra 2018 også BMW. Det er GT Pro-klassen, bilfabrikkerne ser som Le Mans´ fremtid. Det er her, der bydes på den bedste racing. Og det er her, en række danske kørere skal sørge for, at ”Der er et yndigt land” igen skal runge ud over Le Mans og omegn.

  I skrivende stund har de forskellige fabriks-hold endnu ikke meldt ud om deres 2018 line-ups. Der er dog ingen tvivl om at Jan Magnussen – tidligere F1-kører, far til en vis Kevin og medlem af Grand Prix Tours AllStars ekspert-team ved en række F1-løb – igen stiller op for GM Corvette. Big Mag var snublende tæt på at vinde klassen i 2017, og i 2018 skal sidste års skuffende tredjeplads veksles til en klassesejr.

  Efter lukningen af deres LMP1-team har Porsche igen fuld fokus på GT-racing. Michael Christensen indtager en central placering i tyskernes program, for han har været med til at udvikle den nye 911 RSR. Michael Christensens præcise rolle i Porsche´s Le Mans-planer for 2018 er endnu ikke defineret, men han ligner et rigtig godt bud på en GT Pro-vinder.

  Det samme må siges om Marco Sørensen og Nicki Thiim. De to danskere gjorde i 2016 deres Aston Martin ’Dane Train’ til et trumftog, da de vandt VM-serien. 2017 var lidt mere op af bakke, men de vil være blandt GT Pro-favoritterne igen i 2018.

  Christina Nielsen mangler efter to forsøg stadig et få sit gennembrud i 24-timersløbet. Hendes planer for 2018 er i skrivende stund ikke på plads, men i det rigtige team kan hun komme til tops i GT A-klassen. Der er altså lagt op til endnu et rød-hvid racer-fest i Le Mans. Og den kan ikke opleves bedre end med Grand Prix Tours. Vi har mere erfaring med Le Mans- og racerrejser end alle andre i Danmark, og vores know-how kommer år efter år vores gæster til glæde

  Uanset om du er Le Mans-veteran eller skal opleve 24-timersløbet for første gang: Grand Prix Tours´ hyggelige camp er din naturlige hjemmebane!

 • Formel 1 er verdens fedeste sport

  21-12-2017

  FORMEL 1 er verdens fedeste sport.

  Af journalist Lasse Lundberg Andreasen

  En rejse til et Formel 1-løb får dig helt tæt på verdens mest krævende sport. Uanset om du er ny Formel-1-tilskuer, eller du kan navnen på alle kørerne, byder en Formel-1-rejser på enestående kultur- og sportsoplevelser.

  Målt på tv-seere er Formel 1 kun overgået af VM i fodbold og OL. Sportens popularitet skyldes bl.a., at Formel 1 byder på alt, hvad et sportsinteresseret hjerte kan ønske sig. I alt fald hvis man spørger Peter Nygaard, som er Formel 1-ekspert og altid med til Grand Prix Tours´s Race Nights.

  »Formel 1 er en fantastisk publikumssport og et Formel 1-arrangement er et kæmpe show. Tilskuerne får en oplevelse for livet, også selvom de måske ikke kender noget til sporten i forvejen. Man kan måske sammenligne det med at tage på Roskilde Festival, selvom man ikke hører rockmusik normalt,« fortæller Peter Nygaard.

  Når Grand Prix Tours sender deres gæster ud til Formel 1-løb rundt omkring i verden er det altid med det formål, at gæsterne skal opleve mere end blot et motorløb. Derfor arrangeres der f.eks. guidede byture, og man har mulighed for at opleve meget mere end selve løbet. Men den store attraktion er naturligvis at være tilskuer til det store Formel 1-show.

  »Før kvalifikationen om lørdagen holder vi en såkaldt Race Night for gæsterne. Her fortæller jeg om weekendens løb og kommer med de seneste nyheder og røverhistorier nede fra pit-området. Og ofte har vi også gæsteindlæg med prominente navne som f.eks. Jan Magnussen, John Nielsen m.fl. Det giver vores gæster mulighed for at høre om de nyeste tiltag i Formel 1. Der sker nemlig kontant noget i den sport, så man er nærmest aldrig helt opdateret,« påpeger Peter Nyggard.

  En barsk sport

  Når først man dykker lidt ned i sportens mange facetter, opdager mange gæster, ifølge Peter Nygaard, at Formel 1 vitterligt er en ekstremsport.

  »Målinger viser f.eks. at kørerne har den højeste puls over længst tid sammenlignet med andre sportsgrene. Og når man er under påvirkning af så store g-kræfter kræver det et 120kg tryk med benet for at bremse bilen. Kørerne bremser ca. 10 gange på en omgang, som varer et par minutter. Derfor handler sporten også rigtig meget om kørernes fysiske formåen.«

  Tidligere har også tilskuere til Formel 1-løb skullet gennemleve en del strabadser. Når bilerne gav fuld gas har det nemlig kunnet mærkes i hele kroppen for alle som befandt sig i nærheden. Og ikke mindst i ørerne. Men siden nye hybridmotorer for fem år siden blev introduceret i sporten har lydtrykket været anderledes medgørligt.

  »Det er den slags detaljeret viden, mange gæster spørger ind til, når vi er af sted på Formel 1-rejserne. Mange gæster kommer og fortæller, hvordan de har fået øjnene op for helt nye sider af sporten efter en Formel 1-rejse.

  Alt det race, man kan ønske

  På en typisk Formel 1-rejse ankommer man i ugen op til løbet. Afhængig af, hvor meget tid man vil bruge på lægterne, kan rejsen sættes samme, så både almindeligt motorsportsinteresserede gæster og entusiasterne får race for alle pengene. Om fredagen varmer kørerne op og prøvekører banen. Her er der ingen kamp om placeringer, men man kan se bilerne test forskellige opsætninger. Lørdag kører holdene kvalifikation til startpladserne i søndagens afgørende løb.

  »For de inkarnerede fans kan man faktisk se race på banen både fredag, lørdag og søndag. Det vil sige, man kan se rigtig meget motorløb hen over hen hel weekend,« understreger Peter Nyggard. 

 • Bottas fik sejren i finalen

  30-11-2017

  BOTTAS FIK sejren i finalen.

  Formel 1-journalist Peter Nygaard rapporterer fra Yas Marina

  Formel 1-finalen i Abu Dhabi sluttede med en Mercedes 1-2 sejr. Eller måske rettere en 2-1 sejr? Det var i hvert fald andenkører Valtteri Bottas, der kom først over stregen foran verdensmester og førstekører Lewis Hamilton. Det var svært at se om Hamilton ’forærede’ finale-sejren til sin loyale Mercedes-makker, men det tror jeg: Englænderen optrådte uhyre overskudsagtigt efter løbet – det havde han ikke gjort, hvis Bottas bare havde kørt fra ham!

  Sebastian Vettel blev nummer tre, men var aldrig for alvor i nærheden af Mercedes-duoen. Der skal knokles i Maranello over vinteren, hvis de skal lukke det hul op til Mercedes, der de seneste måneder bare er blevet større og større.

  For Kevin Magnussen og Haas-teamet blev finalen en skuffelse. Danskeren havde en god kvalifikation, men en oversatsning i første sving sendte ham ned bagerst i feltet, og selvom han fightede godt resten af aftenen, blev det kun til en 13.-plads i mål. Teamkammerat Romain Grosjean blev nummer 11, og dermed forblev Haas på den ottendeplads i konstruktør-VM, som de også besatte i 2016.

  Nu venter to dages dæktest her i Abu Dhabi inden Formel 1-sæsonen 2017 definitivt kører ind i historiebøgerne.

  Vinter-testerne 2018 starter sidst i februar, og jeg ved, at Grand Prix Tours arbejder på en tur til den allerførste test – hvorfor ikke være blandt de første, der ser K-Mag´s nye bil?

  Men inden da skal vi til 24-timersløbet i Daytona i slutningen af januar. Her kommer flere nuværende F1-kørere – jeg nævner i flæng Fernando Alonso, Lance Stroll og Paul di Resta – til start sammen med Jan Magnussen og flere andre danskere.

  2018-sæsonen er allerede go-go-go!

  De skæve nyheder fra yas marina

   

  INGEN DANSK TESTKØRER HOS McLAREN

  Danske Henrik Drue blev slået ude i en af de indledende runder i finalen af McLaren´s ’World´s Fastest Gamer’ eSport-konkurrence. Den 25-årige hollænder Rudy van Buren (billedet) vandt – og er i 2018 en af teamets officielle simulator-kører. ”Det er en drøm, der går i opfyldelse,” siger van Buren, der helt tilbage i 2003 blev hollandsk gokart-mester.

       
   

  KØKKEN-CHEF VANDT VM

  Ligesom i det rigtige Formel 1-VM var der også britisk sejr i det nye Formel 1 E-VM. Brendon Leight, 18-årig køkkenchef fra Reading, vandt foran Donoso Delgado. Der var to danskere med i finalen: Frederik Rasmussen blev nummer seks, mens Mads Sørensen, der undervejs satte hurtigste omgangstid i finalen, blev nummer 14. Sørensen fik søndag lov til at overrække DHL-pokalen for flest hurtige omgange i Formel 1-VM 2017 til Lewis Hamilton
       
   

  FÆRRE PENGE I KASSEN

  Liberty Media, der for at år siden overtog de kommercielle rettigheder til Formel 1 fra kapitalfonden CVC og Bernie Ecclestone, har allerede investeret voldsomt i sporten. Et nyt hovedkarter i London, flere chefstillinger og en kostbar opvisning i London City har været med til at nedbringe overskuddet. Og det slår igennem i udbetalingerne til de 10 teams: De bliver 13 procent lavere end sidste år.
       
   

  LUNDGAARD MED 24 POINT

  Christian Lundgaard er godt på vej mod ’kørekortet’ til Formel 1: Efter sejren i EM-serien NEZ har han nu også vundet det spanske Formel 4-mesterskab. De to titler udløser hver 12 point til den såkaldte ’superlicens’. Man skal i alt score mindst 40 point i løbet af tre år for at kvalificere sig til superlicensen, der er en forudsætning for at være med i Formel 1.
       
   

  NY FITTIPALDI PÅ VEJ

  Felipe Massas kørte sit sidste grandprix i Abu Dhabi, og 2018 bliver den første Formel 1-sæson siden 1971 uden brasilianske kørere. Men den næste brasilianer er på vej: Pietro Fittipaldi, barnebarn af den dobbelte verdensmester Emerson, har netop vundet Formel V8 3,5-mesteskabt (tidligere: Renault World Series). Præmien var blandt andet en test i Porsche´s Le Mans-racer 919 Hybrid. ”Men mit mål er at vinde i F1,” siger unge Fitti.
       
   

  KING OF BLING MED PROBLEMER

  Force India-ejer Vijay Mallya (’King of Bling’ blandt fjender) er stadig kastebold mellem Storbrittanien og Indien. I Indien vil man meget gerne se multimillionæren i en lokal retssal, men indtil nu er det lykkedes Mallya og hans advokater at undgå en udlevering fra Storbritannien. Nu forlyder det, at en britisk ret senest i januar tager stilling til om F1-bossen skal sendes retur til sit hjemland..
       
   

  K-MAG MISTER SIN SMUKKESTE TEAMKAMMERAT

  Danica Patrick, der har kørt for Gene Haas´ NASCAR-team i de seneste fem sæsoner, stopper. Hendes plads i Stewart-Haas´ Ford nummer 10 overtages i Aric Almirola. Danica Patrick, der inden NASCAR kørte syv år i IndyCar og også flirtede med Formel 1, planlægger at køre Daytona 500 (NASCAR) og Indy 500 (IndyCar) som officielle afskedsløb i 2018.
       
  I

  STÆRKT KONCERT-LINEUP

  Abu Dhabi præsenterede med stjerne-DJ Calvin Harris (torsdag), hip-hopper J. Cole (fredag), det britiske rockband Mumford & Sons (lørdag) og popikonen Pink (søndag) det hidtil stærkeste koncert-lineup til et Formel 1-løb. Bryder Singapore tilbage i 2018? Time will tell…
       
   

  FODBOLD-NEDERLAG

  Efter sidste års fornemme sejr i McLaren’s og Hilton’s fodboldsturnering i Abu Dhabi, var der stillet store forhåbninger til ’United Nations’ med blandt andre den skæve nyhedsredaktør Nygaard på holdet. Efter en tæt kamp table vi finalen til Spanien (med Pedro de la Rosa som angiber) 3-4.
 • Derfor vandt Hamilton VM

  14-11-2017

  Derfor vandt hamilton vm

  Formel 1-journalist Peter Nygaard rapporterer fra Sao Paulo.

  OK – afkørslen på første omgang af kvalifikationen var en dum fejl. Men jeg skal love for Lewis Hamilton rettede op på den med et fantastisk løb søndag i Brasilien: Han startede fra pitten og sluttede på fjerdepladsen – lige bag Kimi Raikkonen på tredjepladsen og med øjenkontakt til teamkammerat Valtteri Bottas på andenpladsen og vinderen Sebastian Vettel. Det var en præstation, der understregede at Lewis Hamilton – trods sine øreringe, næsediamanten, de irriterende småhunde og det suspekt finansierede privatfly – fortjener VM-titlen 2017!

  Med Hamilton holdende i pitten tog Vettel omgående føringen. Bottas havde ellers pole position, men den fik han ikke meget ud af, og resten af eftermiddagen skyggede han på skuffende vis Vettel. Når man så hvad Hamilton fik ud af Mercedes-raceren efter at være startet fra pitten, var Bottas´ andenplads fra pole position bare ikke godt nok.

  Vettel kørte et godt løb, men Ferrari comeback på sejrskamlens øverste tron kom for sent: Hamilton og Mercedes er for længst kørt med VM-titlerne.

  Kevin Magnussens brasilianske grandprix sluttede efter få sekunder. I løbet af året har danskeren vundet flere placeringer end alle andre på de første meter, men i Interlagos slap det nødvendige held op: I et sammenstød, som ingen rigtig var skyld i, ramlede han sammen med Stoffel Vandoorne og Daniel Ricciardo. 

  Nu venter sæsonfinalen i Abu Dhabi om 14 dage. Her kan Haas stadig nå at overhale både Renault og Toro Rosso i konstruktør-VM, så det vil utvivlsomt være en top-tændt K-Mag der stiller op på Yas Marina-banen.

  Mere om det ved vores Race Night – med Jan Magnussen som gæstestjerne – fredag aften på Hotel Metropolitan i Dubai!

  De skæve nyheder fra Sao Paulo

   

  dansk testkører hos mclaren

  En dansker er med i opløbet om at blive McLarens nye simulator-kører! Han hedder Henrik Drue, og han er en af de 12 esport-kørere McLaren i den kommende uge vil evaluere med henblik på at finde en ny simulator-kører. Det hele foregår indenfor teamets ’World´s Fastest Gamer’ program, hvor mere end 30.000 esport-kørere har deltaget. Drue er med sine 34 år en af de ældste af de 12 finalister.

       
   

  alonso til le mans?

  Er Fernando Alonso bare blevet helt vild med Grand Prix Tours gæster? Noget kunne tyde på det: Da der blev arrangeret en tur til 24-timersløbet i Daytona, gik der ikke mange dage, før han meldte sig til løbet. Og nu er han også på vej til Grand Prix Tours´ ’hjemmebane’, Le Mans: Hårdnakkede rygter vil vide, at han allerede har fået støbt sæde til en af Toyotas LMP1-biler. Og nej – det handler ikke om en sidste ydmygelse af Honda: Spanieren satser på at stille op i 24-timersløbet i juni.
       
   

  det lange farvel

  For andet år i træk fejrede Felipe Massa et følelsesladet farvel til sit hjemmepublikum i Interlagos. Og denne gang skulle det være sikkert, at han ikke kører i næste sæson…
       
   

  nyt amerikansk f1-team?

  Michael Andretti, der kørte Formel 1 for McLaren i 1993, driver i dag et succesrigt team, der er med i både IndyCar, sportsvogns-racing og Formel E. Og nu overvejer han angiveligt også – på lidt længere sigt - at danne et Formel 1-team. Michael Andretti er søn af 1978-verdensmesteren Mario og far til Marco, der fik en enkelt Formel 1-team for Honda i 2007 (billedet)
       
   

  hamilton-mercedes med senna-maling

  Ved en Petronas-event onsdag blev Lewis Hamilton præsenteret af en speciel Ayrton Senna-bemaling af en model af hans Mercedes. Englænderen har altid fremhævet Senna som sit forbillede, og hans hjelm-design er inspireret af den brasilianske legende.
       
   

  senna - the musical

  I weekenden var der også premiere på en ny musical om Ayrton Sennas liv. ’Ayrton Senna, O Musical’ opføres på Riachuelo Rio Theatre i Rio de Janeiro med den brasilianske skuespiller Hugo Bonemer i titelrollen.
       
   

  santander event på cykler

  Ferrari og Santander inviterede torsdag på en event, hvor Kimi Raikkonen og Sebastian Vettel først dystede med journalister om F1-paratviden og senere kæmpede i mini-racing. Det specielle ved Santander-banen: Bilerne fik strøm fra de kondicykler Vettel, Raikkonen og simulator-kører Marc Gene trampede i.
       
  I

  max gas i las vegas

  På vej til Brasilien nåede Max Verstappen rundt om Las Vegas, hvor han besøgte SEMA-udstillingen for biltilbehør (mest i den skinnende og blinkende afdeling!). Han havde Red Bull-racer med, og gav for 25.000 begejstrede tilskuere en lille opvisning på byens hovedgade, The Strip.
       
   

  red bull og power-yoga

  Vel ankommet til Sao Paulo blev Verstappen og teamkammerat Daniel Ricardo sendt ud til en af de mere eller mærkværdige events Red Bull har specialiseret sig i: De stillede op til en Capoeirista-session – en blanding af power-yoga og kampsport. Selvfølgelig på en helikoper-landingsplads højt over Sao Paulos centrum. Jeg afslører ikke for meget ved at sige, at F1-kørerne ikke var helt så elegante som de lokale specialister. Et teammedlem mumlede noget om ’elefanter på rulleskøjter’…
       
   

  bevæbnede røvere angriber mercedes

  Igen i år blev Formel 1-folket udsat for røverier i Interlagos. Da et hold Mercedes-mekanikere fredag aften forlod banen, blev de stoppet af bevæbnede banditter. Lewis Hamilton, er ikke selv var med i bussen, afslørede lørdag: ”Der blev affyret skud.” Alle slap uskadt, men røverne slap af sted med flere værdigenstande.
 • Lewis verdensmester!

  30-10-2017

  Lewis verdensmester!

  Formel 1-journalist Peter Nygaard rapporterer fra Mexico City.

  Så faldt afgørelsen: Leiws Hamilton er Formel 1-verdensmester 2017! Han sikrede sig titlen med en flot indsats i Mexico, hvor han efter et sammenstød med VM-rival Sebastian Vettel på første omgang måtte halte i pit med et punkteret dæk. Herefter fulgte en lang og sej eftermiddag på Autodromo Hermanos Rodriguez, der sluttede med en niendeplads, der var nok til at sikre ham titlen. 

  Vettel, der også blev sinket af sammenstødet i starten, skulle vinde for at holde liv i sine hensygnende titelchancer, og da han kun blev nummer fire, var der ingen tvivl om hvor (verdensmester-) skabet skulle stå: Lewis Hamilton vandt fuldt fortjent sin fjerde titel, og overgås nu kun af Michael Schumacher (syv VM-titler) og Juan-Manuel Fangio (fem).

  Set hen over hele året har Hamilton trods et par off-weekends været sæsonens bedste kører, men Vettel og Ferrari pressede ham mere end han brød sig om, og jeg tror Den Stejlende Hingst vil gøre det endnu sværere at være Hamilton i 2018.

  Løbet i Mexico blev vundet overlegent af Max Verstappen. Den unge hollænder og Red Bull er ved at udvikle sig til en reel trussel mod Mercedes´og Ferraris overherredømme, og det vil kun gøre VM 2018 endnu mere spændende. 

  Kevin Magnussen kørte måske sit hidtil bedste Formel 1-løb i Mexico. Haas´ VF17-model brød sig bestemt ikke om hverken banen eller den tynde luft i Mexico, og under kvalifikationen var Has-bilerne reelt de langsomste i feltet. Men på grund af en af sine traditionelle super-starter (og sammenstødet i front) kom Magnussen allerede i den indledende fase af løbet i top-10, og selvom han på de sidste omgange kom under massivt pres af både Fernando Alonso og Lewis Hamilton, kæmpede han sig i mål på ottendepladsen.

  Selv uden de rød-hvide briller var K-Mag´s ottendeplads en af de største præstationer i løbet, og jeg glæder mig til at se hvad han kan levere i årets to sidste løb i Brasilien og Abu Dhabi.

  Og jeg glæder mig til vores Race Night i Abu Dhabi – med Jan Magnussen som co-star!

  De skæve nyheder fra Mexico City

   

  HARDWELL PÅ PODIET

  Dagen før grandprixet kunne man opleve mere klassisk rock n´roll: Selveste Sir Paul McCartney gav koncert på Mexico Citys Azteca-station lørdag aften klokken 21! 

       
   

  RICCIARDO MED MARIACHI-BAND

  Der var også musik i paddocken: En lokalt mariachi-band spillede op til fest og farver sammen med Red Bull-kører Daniel Ricciardo..
       
   

  MACCA I MEXICO

  Dagen før grandprixet kunne man opleve mere klassisk rock n´roll: Selveste Sir Paul McCartney gav koncert på Mexico Citys Azteca-station lørdag aften klokken 21! 
       
   

  DIA DE MUERTOS I PADDOCKEN

  Arrangørerne i Mexico omdanner hvert år paddocken til en stor fest torsdag aften. Sidste år var temaet mexicansk wrestling, og der blev opstillet en bryder-ring i paddocken (hvor selv Bernie E kom på canvassen). I år fejrede men Dia de Muertos (”De dødes dag”), og denne gang var der ansigtsmaling involveret.
       
   

  BYRUNDTUR I MEXICO CITY

  Mexicos Grand Prix er på rekordtid blevet et af de mest populære stop på F1-touren – ikke mindst fordi arrangørerne er mere hjælp- og opmærksomme and på næsten alle andre baner. Da store dele af F1-pressen rejste til Mexico direkte fra Austin og derfor havde en fridag, inviterede arrangørerne onsdag på en byrundtur i den ellers uoverskuelige Mexico City. Her er et billede af byens imponerende posthus!..
       
   

  MED SEB OG KIMI I SIMULATOR

  Torsdag inviterede Ferrari-sponsor Santander til medie-event, hvor vi kunne udfordre Sebastian Vettel og Kimi Raikkonen i simulator-race. Antonio Giovinazzi og Marc Gene stillede også op, og aftenens vært var såmænd K-Mags forgænger i Haas-teamet, den lokale Esteban Gutierrez.
       
   

  KEVIN I GRAND CANYON

  Kevin Magnussen tog direkte fra det japanske grandprix til Los Angeles, hvor man mødtes med kæresten Louise. Herefter ventede et road-trip i Californien og Nevada – inklusiv en hike i Grand Canyon.
       
  I

  GROJEAN OG FRUE – NU MED KOGEBOG

  Romain Grosjean og hans hustru Marion har netop præsenteret et kogebog med titlen ’Cuisine and Confidences. Bogen er på 164 sider, indeholder 46 opskrifter og udkommer både på fransk og engelsk. Pris: 29,90 Euro.
       
   

  TOM K

  ”Var det også dig der dømte i Austin?” Jos Verstappen, der er kendt for sine hårdtslående argumenter, havde kun ét spørgsmål, da han mødte FIA-dommer Tom Kristensen i paddocken i Mexico City. Men bare rolig – der var tale om en joke: Jos V vidste godt, at det var Mika Salo, der bortdømte Max i USA. Så Jos, Tom K og Adrian Fernandez kunne fortsætte hyggesnakken.
       
   

  ALONSO I DAYTONA

  Fernando Alonso stiller op i 24-timersløbet i Daytona i slutningen af januar. Han skal kører for United Autosport-teamet, der ejes af McLaren-chef Zak Brown. Williams-reserve (og mulige 2018-kører) Paul di Resta stiller også op for United Autosport, og andre F1-kørere kan også være på vej til Daytona, hvor Jan Magnussen er blandt favoritterne i GT-klassen. Vil du opleve det klassiske løb har Grand Prix Tours netop nu et spændende tilbud inklusiv krydstogt – se mere på www.gptours.dk/krydstogt-og-rolex-24-daytona.