+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Firmarejser

Erhvervs Rejser

Firmaarrangementer

Mærk dine kollegaers nye energi og positive indstilling efter et spændende firmaarrangement

Er du klar til at lade en dedikeret specialist tage ansvaret for jeres næste firmaarrangement?

Firmarejser er meget mere end et afbræk fra hverdagen

Hvorfor firmaarrangementer?
Når det hele går stærkt i en travl hverdag, så er små forstyrrelser i den daglige rutine ren eliksir for krop og sjæl. Det gælder alt fra de små fingerpeg om at hæve og sænke skrivebordet til virksomhedens forkælelse ved at tilbyde medarbejdsmassage, fælles motion eller en aften ude med hygge og en “bid mad”.

Er der noget ekstraordinært i luften……..
Måske ønsker man at fejre et flot resultat. Måske er der “kick-off” på et nyt og revolutionerende produkt. Eller også skal sommerfesten i år bare manifesteres ekstra. Alt sammen gode grunde til et større firmaarrangement. Og hvem drømmer ikke om det!  Firmature vinder mere og mere frem, … Og det er der flere gode grund til.

Skaber en firmarejse værdi, eller er det en ren udgift?
Det vil være forkert at påstå, at firmarejser er gratis. Til gengæld koster de ikke nær det, der står på regningen. Ingen kan opgøre værdien af dine medarbejderes oplevelse af et stærkt fælleskab, og deres øgede kendskab til kompetencer blandt kollegaer og afdelinger. Denne viden medvirker til at samarbejde på tværs glider langt bedre, og når “orkesteret” spiller sammen skabes der bedre resultater. Dertil kommer folks ubevidste positive holdning til arbejdspladsen og ledelsen. Det skaber ægte værdi på både det personlige plan og på bundlinjen! 

I forbindelse med firmarejser er det oplagt også, at benytte lejligheden til “intern uddannelse”. Måske skal medarbejderne introduceres til nye systemer, måske giver det mening at besøge en leverandør eller en søster-virksomhed. Det kan være gavnlig at få  en debat omkring specifikke emner eller problemstilliger, hvor folk mærker der bliver lyttet til dem. Lejligheden er perfekt og særligt hvis det afsluttes med en sjov oplevelse, som kan være alt fra et fælles cocktailkursus til en tur på Quadbikes i ørkenen. Det er Teambuilding på højeste niveau.

Gevinsten ved firmarejser

  • Det styrker det sociale sammenhold
  • Det øger samarbejdet og forståelsen for hinanden
  • Der bliver tid til faglig fordybelse
  • Nye omgivelser skaber fornyet inspiration

Et utal af attraktive muligheder...

Når der afholdes faglige indslag, så smitter nye omgivelser positivt af på deltagernes engagement. Overalt i verden er der basis for unikke mødelokaler. Steder, hvor sanserne pirres og hvor der skubbes til kreativiteten. Hvad med at afholde mødet i en gammel lade i Østrig, et spændende bilmuseum i Holland eller måske i en beduinlejr i Dubai. Mere enkelt kunne være en rooftop terrasse med udsigt til åben stjernehimmel. I disse spændende rammer er der åbnet op for  at lade perspektiver få frit flow og give plads til selv de vildeste ideer.

Motorsport som indhold og oplevelser….
Sociale oplevelser er en anden vigtig en del af firmarejser. Hos Grand Prix Tours er entre i forbindelse med motorsport typisk en stor del af disse rejser. Dette kan være alt fra de prisvenlige ståpladser til de mest eksklusive Experience produkter afhængig af budget. Uanset billettype, så er det eventyrligt, at være en del af “Live-oplevelsen” ude på banerne, hvor stemningen sitrer og intensiteten kan mærkes. Det kan ikke undgås at gøre indtryk på folk.

Oplevelserne på F1 banerne følger vi op med RaceNights, hvor vi har besøg af mindst en ekspert med indgående kendskab til teams, kørere og sporten. Er i en meget stor gruppe kan dette arrangeres alene for jer mixet med f.eks. tapas og vin. Måske har i ønske om særlige gæstebesøg… Via vort store netværk vil vi på bedste vis forsøge at efterkomme dette, ligesom vores danske turleder er til rådighed undervejs og sørger for jeres program “spiller”.

Ekstra krydderier
På mange firmarejser er tid et “issue”. Oftest går turene over en forlænget weekend, så der mistes færrest arbejdsdage. Dette har vi stor fokus på og respekt for. Alligevel oplever vi at der skal være tid til ekstra krydderier når tiden tillader det. Også her har vi en kæmpe palette af muligheder – et par eksempler… I Spanien og omkring Orlando kan vi lave jeres eget Race på nærliggende Go-cart baner, mens vi både på Imola og Monza banerne kan komme helt tæt på de ægte røde Ferrarier – så tæt at det er jer selv der træder på gassenpedalen… I Budapest er der gjort klar til offroad driving i gl. militær køretøjer. Og så er der off-road og ATV kørsel i Arabiens ørken.

Ikke alt behøver handle om biler. Alt er i spil og en middag på et slot, spaoplevelse i varme kilder eller high-rope klatring kan være mindst ligeså interessant. Alt vi skal bruge fra jer er en tidsramme, et ca. budget og måske et par ord om hvad retning jeres ønsker går. Udfra det skaber vi en rød tråd i programmet, så alle deltagere får en super, god og spændende oplevelse med hjem. Vi har over 20 års erfaring med at arrangere små og store rejser til motorsport i hele verden.. Det er vores hjemmebane!

Erhvervs arrangementer

INCENTIVE / BELØNNING

Anerkend jeres medarbejderes arbejdsindsats med en incentive- og belønningsrejse. Intet motiverer som en rejseoplevelse, hvor medarbejderne mærker de er værdsat. Læs mere

Firmaarrangementer

Skal I fejre et godt resultat? Skal årets sommerfest afholdes i andre rammer? Eller skal der laves et “kick-off” der bliver husket…. Inviter dine kollegaer på en oplevelse de sent vil glemme. Læs mere

VIP arrangementer

Har i en særlig kundegruppe der skal forkæles, eller en bestyrelse som skal bruge ro til at tænke de store tanker. Måske en leverandør der skal “nurses”. VIP arrangementer er altid noget ganske særligt.  Læs mere

Kontakt vores erhvervs afdeling....

Vores ekspert Kirsten Wichmann er klar til at hjælpe jer videre.

Book et møde eller ring på 7020 6383, så får vi sammen en snak om jeres ønsker.
Eller send en mail, så kommer i direkte i kontakt med vores erhvervsspecialist Kirsten Wichmann.