+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Fabriksbesøg hos Aston Martin & Red Bull

Eksklusiv oplevelse under din F1 rejse til England

Besøget på Red Bulls prestigefulde fabrik I Milton Keynes er et absolut højdepunkt hvis man har lidt benzin i blodet. Synet af alle de tidligere F1 biler viser tydeligt udviklingen.

Mikkel Baltzer
GPT salgskonsulent
Udflugt til Red Bull Racing fabrikken og sagnomspundne Bletchley Park

Besøg de hellige haller hos Red Bull F1 Teamet

SPECIALARRANGEMENT MILTON KEYNES

DEL 1 – RED BULLS HALLER
Skal man til Formel 1 i England, og ønsker en eksklusiv oplevelse udover det sædvanlige, så anbefaler vi tillægsarrangementet om fredagen med en rundtur i Aston Martin og Red Bulls hellige fabrikshaller i Milton Keynes krydret med et interessant besøg på Bletchley Park – 2 verdenskrigs hovedsæde for kodebrydning.

GPT inviterer indenfor i de hemmelige haller hos Red Bull Teamet til en eksklusiv oplevelse. Ved ankomst til Red Bull Racing fabrikken, kommer du med bag kulissen hos en af verdens største F1 Teams. Oplev historien fra den spæde F1 start til nu og se F1 bilernes udviklingen fra koncept til det færdige produkt. Turen består af fem centrale områder; Design, Research & Development, The Model Shop, produktion og montage. Turen foregår i et levende fabriks miljø, det kræver at deltagerne er minimum 16 år.

Den guidede tur giver et bedre indblik i de forskellige udviklingsfaser der kræves for, at kunne sammensætte en konkurrencedygtig F1 bil. Du kan på fabrikken se de forskellige F1 biler fra RB1 til RB13. Det at se bilerne ved siden af hinanden, gør at udviklingen af bilens design over årene bliver meget tydeligere. Alle udstillede biler har tidligere kørt F1 løb og fortællerhver sin historie. Undervejs på den guidede tur, vil du bla. opleve vindtunnellen, hvor bilens aerodynamik testes og forfines, fabrikationen af bilens forskellige komponenter og hvis du er heldig, kan du se mekanikerne arbejde på den nuværende F1 bil eller en af demobilerne. En tigtig fed oplevelse for en F1 fan. Under hele turen vil vi blive ledsaget af en repræsentant fra Red Bull Racing.

DEL 2 –  BLETCHLEY PARK
Efter nogle spændende timer hos Red Bull fortsætter vi videre til det historiske Bletchley Park, som ligger i udkanten af byen – ca. 7 km fra centrum. Selvom det ikke har noget med motorsport at gøre så gemmer der sig her en uforglemmelig historie. 

Bletchley park var under 2 verdenskrig hovedsæde for Storbritanniens indsats for dekryptering af fjendens interne meddelelser. Her mødtes de stærkeste matematikere og folk med en ekstraordinær høj IQ fra det engelske kongerige. Den 18. september 1938 flyttede det første hold ind på Bletchley park og kort efter dekrypterede de deres første kode. I 1940 brød man for første gang en af Tyskernes Enigma koder og senere fulgte italienske og japanske koder. En fantastisk spændende historie der i høj grad havde en indflydelse på krigens udfald.

Som optakt til besøget, kan man med fordel se filmen ” The imitation game”, der netop omhandler indsatsen på Bletchley park.

 

BAGGRUNDSINFORMATION

Red Bull Racings globale hovedkvarter ligger i smørhullet at Milton Keynes – netop der hvor GPT holder til under det engelske Grand Prix. Fabrikken beskæftiger mere end 500 medarbejdere og deres haller byder på en fantastisk oplevelse. De firdobbelte F1 verdensmestre kunne ikke være bedre placeret – direkte i hjertet af ‘Motorsports Valley’. Indenfor en afstand på 80 min. kørsel til legendariske Silverstone finder man også base for Lotus, Mercedes, Williams, Caterham, Marussia, McLaren og Force India. Et område med mere end 3.500 virksomheder  som beskæftiger godt 40.000 mennesker som er tilknyttet branchen. Det sikrer højt kvalificerede medarbejdere.

Englands Grand Prix

For at opleve fabriksturen til Aston Martin og Red Bull, skal man vælge den forlængede udgave af Englands Grand Prix