Events

Red Bull Fabriksbesøg og Silverstone Experience

BESØG RED BULL FABRIKKEN OG SILVERSTONE EXPERIENCE  - Dansk turleder - journalist og fotograf Peter Nygaard   Tag med og få en motorsports oplevelse af de sjældnere. Formel 1 journalist og fotograf er med på turleder på turen, som først fører dig til den legendariske Silverstone bane, som for nylig har åbnet en ”Experience” område, hvor du visuelt oplever Silverstone fra den spæde start til i dag. Under besøget får du selvfølgelig historien om hver enkelt sving og lær en masse om Formel ....Læs mere »

Jan Magnussen og GP Tours racing experience - Bedford

Jan Magnussen & GP Tours racing experience - Bedford Gør dig klar til en uforglemmelig dag på et af Europas mest spændende motorsportsanlæg i selskab med firedobbelt Le Mans-vinder og tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Giv dig selv en underholdende udfordring og bliv en mester bag et rat, når du under kyndig vejledning fra nogle af de bedste instruktører slippes løs i otte vidt forskellige performancebiler.  JAN MAGNUSSEN x GP TOURS RACING EXPERIENCE er et helt nyt event, som skydes i gang i 2019 – skabt til at ....Læs mere »

Bremen Classic MotorShow

3-DAGES TUR Afrejse fredag d. 1. februar - Hjemkomst søndag d. 3 februar Er du klar til en ny motorsportssæson! Kom velforbedt ind i det nye år  - tag med Grand Prix Tours til årets første motorsportsrrangement i 2013. Turen går til det store klassiske Motorshow i Bremen, som kun ligger 3 timers kørsel fra Padborg. For 11 år i træk slår man dørene op til Nordens største bilmesse for klassiske biler i Bremen - en ægte klassiker som har fået en plads i hjerterne hos alle som holder af de ....Læs mere »