Grupper/Events

GP tours events

Står du overfor at skulle arrange et event til kollegaerne på jobbet eller til vennegruppen, så kan Grand Prix Tours hjælpe med at arrange et spændende event for dig.
Vi har over 15 års erfering med at arrangere gruppeevents indenfor motorsport og vi er eksperter I at skræddersy et arrangement som passer perfekt til netop jeres gruppe.
Vi har i kraft af vores mange år i branchen, opbygget et kæmpe netværk indenfor motorsportsbranchen og vi kan derfor altid opfylde vores kunders ønsker.

Har du en forespørgsel omkring et eksisterende event eller ønsker du at vi skal hjælpe med at sammensætte noget helt unikt, så er du altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail

Events - Incentives - Grupper

motorsportsevents, incentive rejser, salgskonkurrencer etc De sidste 15 år har vi hjulpet mange virksomheder med at skræddersy et ønske arrangement i forbindelse med vore motorsportsrejser. Ingen tvivl om at netop denne type rejser er velegnede til  at skabe et særligt og eftertragtet event for mange mennesker. Uanset om det er for en udvalgt kundekreds eller en hel personaleforening, der vil opleve noget specielt sammen, så er mulighederne uendelig. Vi har de rette kontakter og kan lave præcis det set-up, der passer til budget og forventninger.  ....Læs mere »

Jan Magnussen og GP Tours racing experience - Bedford

Jan Magnussen & GP Tours racing experience - Bedford Gør dig klar til en uforglemmelig dag på et af Europas mest spændende motorsportsanlæg i selskab med firedobbelt Le Mans-vinder og tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Giv dig selv en underholdende udfordring og bliv en mester bag et rat, når du under kyndig vejledning fra nogle af de bedste instruktører slippes løs i otte vidt forskellige performancebiler.  JAN MAGNUSSEN x GP TOURS RACING EXPERIENCE er et helt nyt event, som skydes i gang i 2019 – skabt til at ....Læs mere »
3 dageFra 22.990,-