Events - Incentives - Grupper

motorsportsevents, incentive rejser, salgskonkurrencer etc

De sidste 15 år har vi hjulpet mange virksomheder med at skræddersy et ønske arrangement i forbindelse med vore motorsportsrejser. Ingen tvivl om at netop denne type rejser er velegnede til  at skabe et særligt og eftertragtet event for mange mennesker. Uanset om det er for en udvalgt kundekreds eller en hel personaleforening, der vil opleve noget specielt sammen, så er mulighederne uendelig. Vi har de rette kontakter og kan lave præcis det set-up, der passer til budget og forventninger. 

Vi arrangerer grupper fra 10 personer og op efter. Vi er et solidt selskab med stor erfaring. Vi er medlem af rejsegarantifonden - din garanti for rejsen bliver gennemført.

Er I en gruppe der skal ud og rejse sammen (mere end 12 personer), tilbyder GPTs erfarne gruppeafdeling at hjælpe med tilrettelæggelsen. Vi er med jer hele vejen, fra idé til den veloverståede rejse samt sparring på indhold og de ekstraordinære ønsker og ideer. Vi sørger for alt fra flybilletter, hoteller, entre- og tribunebilletter - alt sammen krydret med særlige ønsker som specialudflugter, konferrenceleje, fabriksbegøg, gourmetoplevelser etc. 

Kontakt os på 70 20 63 83 eller send en e-mail hvis du ønsker at modtage et tilbud eller et opkald fra os.

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83