+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Erhverv

Det gode selskab

Det at rejse mange sammen er altid noget særligt. Ofte kan der laves specielle arrangementer som ikke er muligt når man rejser på egen hånd. Derefter kommer glæden ved at dele de mange rejseindtryk med kollegaer. 

Hos GPT arbejder vi ud fra 3 vigtige principper - stor flexibilitet, unikt indhold og en professionel afvikling.

Vi skræddersyr rejser til din virksomhed

Motorsport på alle niveauer
Hos Grand Prix Tours Erhverv er vi eksperter indenfor motorsportsrejser – og i særdeleshed indenfor rejser til Formel 1 og Le Mans. Derfor indeholder vore programmer også altid en snert af motorsport… Ofte er det ligefrem turens højdepunkt. 
 
  • Vi tilbyder alt fra folkelige events med klassiske biler og glamping, til det mest celebre inden for motorsportens Kongeklasse – Formel 1. 
  • Vi kender alverdens baner indefra og kan skaffe alt fra de prisvenlige ståpladser til specielle Experience- og eksklusive Paddock billetter.
  • Vi har afholdt et utal af arrangementer overalt i verden – som rene motorsportsevents eller med spændende særarrangementer
  • Vi er iderige, vi er kreative – og langtfra alt behøver handle om biler. Udvalget er meget større…
  • Vi har et kæmpe netværk med kontakt til de rette mennesker indenfor motorsport…. Og derfor kan vi også arrangere det som andre ikke kan.
  • Og til slut er vi smidige at samarbejde med og har en høj grad af flexibilitet.
Alle vore erhvervsrejser er individuelt tilpasset ud fra jeres ønsker og budget. De kan arrangeres på alle niveauer…. Sammen pakker vi programmerne med de rette elementer. Oplevelserne undervejs skal være unikke og er der plads til en overraskelse, så modtages det ofte med bifald. Book et møde eller tag en indledende snak med vores erhvervsafdeling. 
KONTAKT GRAND PRIX TOURS ERHVERV

Ring til os straks på tlf. 7020 6383 eller send en mail og  Book et møde

Vi tror aldrig at den personlige service går af mode. Vore kunder fortjener en professionel rådgivning hvor der er tid til at gå i detaljer

Vi bidrager med al vores erfaring og sikrer, at din virksomhed får den bedste rejseoplevelse. Når i kommer til os, så har vi smidt hyldevarerne ud, træder ud af boksen og er parat til at lytte til jeres ønsker. Vi er specialister indenfor vores niche, og det skal i mærke…

Mød Kirsten

Kirsten er ekspert i gruppe- og erhvervsrejser. Med mere end 35 års erfaring er I sikret den bedste rejseoplevelse i kan forestille jer.

Fortæl om jeres ønsker for rejsen, hvornår i gerne vil afsted og hvor mange i er. Mere behøver vi ikke vide i første omgang, så sørger Kirsten for et spændende oplæg! Hun er mester i at slippe fantasien løs og skaber verdens vildeste salgsmøder, finder de skæve “krøller” og skaffer adgang til det mest eksklusive. 

NÅR I REJSER MED GRAND PRIX TOURS, SÅ ER I AUTOMATISK BESKYTTET AF DEN DANSKE PAKKEREJSELOV. DEN YDER JER EN OPTIMAL SIKKERHED GANSKE GRATIS.

Dertil kommer at Grand Prix Tours er medlem af den danske Rejsegarantifond. Her har vi nr. 2052. Afslutningsvist er vi medlem af brancheforeningen DRF og følger altid ankenævnets afgørelser. Mere sikkerhed får I ikke.  

Erhvervs arrangementer

INCENTIVE / BELØNNING

Anerkend jeres medarbejderes arbejdsindsats med en incentive- og belønningsrejse. Intet motiverer som en rejseoplevelse, hvor medarbejderne mærker de er værdsat. Læs mere

Firmarejser

Skal I fejre et godt resultat? Skal årets sommerfest afholdes i andre rammer? Eller skal der laves et “kick-off” der bliver husket…. Inviter dine kollegaer på en oplevelse de sent vil glemme. Læs mere

VIP arrangementer

Har i en særlig kundegruppe der skal forkæles, eller en bestyrelse som skal bruge ro til at tænke de store tanker. Måske en leverandør der skal “nurses”. VIP arrangementer er altid noget ganske særligt.  Læs mere

Nyheder

Følg GPT´s faste F1 nyheder. Sendt direkte fra pitten efter hvert løb

Vil du læse mere....

Ekspertpanel

Mød vores stolthed – vore dygtige kollegaer i ekspertanelet

Vil du læse mere....

Det siger andre

Hør hvad vore tidligere gæster har af kommentarer og siger om os

Vil du læse mere....