Englands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ENGLAND

Grand Prix Tours tilbyder også i 2017 pakkerejser til det engelske Grand Prix på Silverstone! Du flyver til Luton lufthavn, hvorfra der er direkte transport til hotel i Luton, hvorfra der er let adgang til London. Derudover er det også muligt at købe entrebilletter inkl. alle tribunebilletter.  

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 13/14.07 2017 - 11.07 2017 - hotel ved Luton
 • Entrebillet ståplads

Snoozebox har desværre valgt ikke at være til stede på Silverstone i 2017, hvorfor vi ikke kan tilbyde denne tidligere nævnte indkvarteringsform.

Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Fly fra Kastrup til London Luton t/r
 • 10 kg håndbagage (ekstra bagage kan tilkøbes)
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Transport mellem hotel og F1 banen lørdag og søndag 
 • 3 / 4 nætter på Ibis London Luton Airport hotel
 • 3 / 4 x morgenmad på hotellet
 • Entrebillet (ståplads) til banen lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond

  Priserne er ekskl.
  Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, indchecket bagage og øvrige tribuner.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Bemærk

F1 banen Silverstone Circuit ligger ca. 2 timers kørsel nordøst for centrum af London. Hvis man lander i Luton, Stanstead eller Heathrow lufthavn, er man allerede lidt nærmere banen. Antallet af indkvarteringsmuligheder indenfor en radius af 30-40 km fra banen er meget begrænset og aldeles dyre.

Hvis man vil af sted på egen hånd, anbefaler vi enten at bo i London og kombinere turen med et ophold i denne smukke by, eller såfremt Formel 1 løbet er eneste tema, at vælge et lufthavnshotel der hvor du lander. Disse hoteller er typisk af god standard og væsentlig billigere end i centrum. 

Transport

Offentlig transport til Silverstone eksisterer ikke. Nærmeste togstation til banen ligger mere end 15 km væk. Eneste løsning, vi kan anbefale, er at leje en bil under jeres ophold. Dette gøres hurtigst og billigst ved at leje fra og til ankomstlufthavnen. Der er mulighed for at tilkøbe en parkeringsbillet til banen, hvilket vi anbefaler. Denne bestilles sammen med entrebillletten.  

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Program

Program for flyarrangementer

Dag Program
Torsdag 13.07

Kl. 14.55 - Afrejse fra Kastrup - Ankomst London Luton kl. 15.45.
Ved ankomst modtages I af en lokal repræsentant, som sørger for transfer til hotellet. 

Resten af dagen er til fri disposition.

Fredag 14.07  Morgenmad på hotellet.
Du kan vælge selv at tage op til banen og overvære alle træninger og de mange aktiviteter, der er på banen denne dag.
Du kan også tage en tur ind til London, hvor der er nok at tage sig til.

Kl. 14.55 - Afrejse fra Kastrup - Ankomst London Luton kl. 15.45.
Ved ankomst modtages I af en lokal repræsentant, som sørger fra transfer til hotellet.
Aftenen er til fri disposition.
 
Lørdag 15.07 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer fra Luton til Silverstone banen.

Ca. kl. 17.30 - Transfer retur fra banen til hotel i Luton.
Aftenen er til fri disposition. 
 
Søndag 16.07 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer fra Luton til Silverstone banen.

Kl. 14.00 - Formel 1 på Silverstone start.
Ca. kl. 17.30 - Transfer tilbage til hotellet i Luton.
 
Mandag 17.07 Morgenmad på hotellet.
Ca. kl. 08.30 - Transfer fra hotel i Luton til lufthavnen. 

Kl. 11.35 - Afgang til Kastrup - Ankomst kl. 14.30.
 
GENEREL INFO Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse. Jeres entrebilletter til banen fremsendes med post ca. 1 uge inden afrejse. 

Bemærk: Der er mulighed for at forlænge turen med ønsket antal nætter i London både før og efter løbet.  

Forbehold for ændringer.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 16. juli 2017
  Banenavn   Silverstone Circuit
  Første Grand Prix  1950
  Banelængde   5,891 km
  Antal omgange   52
  Distance   306,198 km
  Banerekord   Mark Webber (2013)
  Vinder 2015   Lewis Hamilton
  Vinder 2016   Lewis Hamilton


Silverstone Circuit er en legende. Som mange andre af de engelske racerbaner startede Silverstone sit liv som flyveplads. Da Anden Verdenskrig sluttede i 1945, var Englands to andre baner, Donington Park og legendariske Brooklands, forfaldet. Dermed blev Silverstones yderste taxibaner tildelt fly, og de tværgående landingsbaner blev adopteret af Royal Automobile Club som hjemmet for Britisk Grand Prix i 1948. Banen var hurtig og udfordrende, og i 1949 fik den formen, der stadigvæk er basisformen for banen i dag.

Da Formel 1 verdensmesterskabet blev startet i 1950, var Silverstone sæsonens første løb, og det blev vundet af Guiseppe Farina i Alfa Romeo. I 1951 overtog British Racing Drivers' Club banen fra Royal Automobile Club, og der skete større ændringer. Pitten blev flyttet fra Farm-strækningen, og banen blev lavet større. I 1955 begyndte man at skifte mellem Aintree og Silverstone til det Britiske Grand Prix, men i 1960'erne var det slut med Aintree, hvorfor der nu blev skiftet mellem Silverstone og Brands Hatch. I 1971 købte British Racing Drivers' Club alle 720 hektar jord, som banen ligger på. Det var med henblik på at lave banen om, hvilket bl.a. blev gjort med nye pit-bygninger og en chicane ved Woodcote. På den måde var løbets udfald mere interessant, da overhalingsmuligheden pludselig var bedre. I 1987 var hastighederne blevet for høje på banen, og man valgte at lave et sving før Woodcote. I 1992 lavede man af samme årsag endnu flere sving mellem Farm og Woodcote. Siden da er der kommet flere opgraderinger, men grundformen står mere eller mindre endnu.

Banen er en af de hurtigste i Formel 1 kalenderen, hvilket i høj grad skyldes banens tidlige historie. De lange lige stræk stammer som nævnt fra luftvåbenets landingsbaner under Anden Verdenskrig. De ekstra sving, banen fik i halvfemserne, har betydet, at gennemsnitshastigheden i dag “kun” er på ca. 230 km/t. Den trods alt høje gennemsnitsfart skyldes ikke alene de superhurtige langsider men også, at flere af svingene kan tages ved høje hastigheder. For eksempel tages det første sving med omkring 265 km/t! Disse hurtige sving sammenholdt med et par sving, hvor hastigheden skal under 100 km/t, gør, at Silverstone er en teknisk krævende bane. Løbet køres med uret. På banen findes der nu også en racerskole.

Lokal Guide

Silverstone banen ligger i det centrale England med halvdelen af banen i Northamptonshire og den anden halvdel i Buckinghamshire. De nærmeste kendte byer er Northampton (23 kilometer mod nord) og Oxford (45 kilometer mod vest), mens der er cirka 115 kilometer i sydlig retning til London. Northampton er en  gammel industriby med godt 200.000 indbyggere. Byen er især kendt for sin produktion af sko og andre lædervarer. Byen Oxford (120.000 indbyggere) er mest kendt for sit berømte universitet af samme navn, hvor mange kendte skikkelser har taget deres uddannelse. Det er iøvrigt det ældste universitet i hele den engelsktalende verden. London taler for sig selv. 

Der er et ubrydeligt “link” mellem England og Formel 1 løb. For det første er Silverstone den ældste bane i hele Formel 1 kalenderens historie. For det andet er England hjemland - helt eller delvist - for mange af holdene (McLaren, Williams, Red Bull, Renault, Force India og Brawn GP). Og for det tredje har sportsledelsen base i London. Tilsammen gør disse historiske data, at Silverstone banen er en legende inden for Formel 1 verdenen.

Det centrale England har en unik blanding af vild og smuk natur, fantastiske storbyer og spændende arkitektur. Rundt i omegnen findes et utal af hyggelige og lokale “Bed & Breakfast”, som dog bør forudbestilles i Formel 1 weekenden. Indenfor kort afstand ligger også London med sit enorme udbud af muligheder - for såvel shopping og indkvartering som en udvidet ferie med oplevelser og seværdigheder i den store by.

Indkvartering

Entrebilletter, Silverstone

Entrebilletter, Silverstone

Entrebillet ståplads til F1 banen fredag, lørdag og søndag. Der kan tilkøbes tribuner i trin 3 i bestillingen. 
IBIS London Luton Airport

IBIS London Luton Airport

IBIS London Luton Airport er et funktionelt lufthavnshotel beliggende kun ca. 1 km fra Luton Airport. Der afgår direkte tog til centrum af London hvert 15. minut fra den nærl&ael...