+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Eksterne Camps

Billigst til Le Mans
Populær ekstern lejr

Bo på Camp Houx Annex
- beliggende tæt på "Village"

HOUX ANNEX

Houx Annex er en ægte kør selv campingplads. Her er stort set kun de ting, du selv medbringer. Ved ankomst får du anvist et areal på ca. 35 m2, som du kan råde over. Til alle sider har du naboer, så kniber det med pladsen, kan det måske løses ved at snakke med din nye nabo.

Pladsen hører absolut til i den gode ende af de eksterne pladser på Le Mans – også selvom der ikke tilbydes særlige faciliteter. Det skyldes i høj grad den glimrende beliggenhed og det ret blandede publikum, som bor på pladsen. Her er fine græsarealer de fleste steder, og som en af de få pladser har den faktisk også træer, der kan give skygge på en varm sommerdag.

Lejren er kendt for at have en god og lidt mere festlig atmosfære end mange af de øvrige eksterne camps. Houx Annex tilbydes kun til kør selv gæster, der enten selv medbringer telt eller autocamper. Vi anbefaler at være lidt selvforsynende med drikkevarer og måske en grill (forbehold for lukning) eller lignende. Der kan godt være langt til shopping.

Houx Annex har en super beliggenhed i indercirklen af banen. På kort tid (10 min) kan du gå til henholdsvis hovedindgangen og Grand Prix Tours Camp Karting Syd. Desuden ligger pladsen direkte ud til Bugatti Circuit. Tæt på banen ved hjørnet til Tertre Rouge og tæt på Esset-chikanen. Lige efter Tertre Rouge kommer indgangen til den lange og lynhurtige Mulsanne-langside. Altid et godt sted at se løbet fra.

Pladsen er åben fra tirsdag før løbsstart til mandag efter løbets afslutning (6 nætter). Man bestemmer selv, hvornår man ønsker at ankomme.

ANDRE CAMPS

Ønsker man at besøge andre camps under opholdet i Le Mans, så er Maison Blanches publikum typisk præget af ældre veteraner med sjove biler. Et sjovt område at tage en gåtur gennem. Er man lidt interesseret i ældre biler, er der god mulighed for at finde ligestillede og få en sludder med dem.

Camp Tertre Rouges publikum er “Hard core racefans”. Mange kører i specialbiler – ofte af lidt nyere dato. Specielt for begge camps er, at de er let genkendelige på de køretøjer, der står i lejren. Og det er dem, der har bragt gæsterne til Le Mans.

 

VIL DU VIDE MERE OM LE MANS…

Galleri

le mans kør selv - lejren
Camp Karting Syd
le mans - start på løbet
Village etc.
le mans - banen
Le Mans banen
Mad og drikke
le mans bil
Le Mans program

Opsummering

  • Fint inddelte Camp-områder på ca 35 m2
  • Der er nummererede standpladser
  • Bade- og toiletforhold, som deles af alle på samme camp
  • Mange blandede nationaliteter
  • Som GPT gæst er du velkommen og har gratis entre i Camp Karting Syd
  • Lejren er ikke indhegnet, og der er ikke adgang til strøm