+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

De vildeste eventyr i Emiraterne

Alt hvad du drømmer om... - og lidt til.....
Udvalget af events er i topklasse

Verdens sejeste F1 rejse går til Abu Dhabi

Lad det være sagt med det samme….  Skal du have det fulde udbytte af din oplevelse til Formel 1 i Abu Dhabi, så forkæl dig selv med et par af nedenstående events og ture. Vi lover dig at du kommer hjem med en oplevelse for livet…. Det er “Once in a Lifetime”….

Turene skal bestilles hjemmefra og senest 14 dage før afrejse.

Fabelagtig luksuriøst

Burj Khalifa & fredags brunch på Al Qasar

En oplevelse for livet…. og kun fredag.
Afgang kl. 09.30 fra hotellet til Burj Kahlifa – verdens højeste bygning. Kl. 10.30 tager vi samlet op i Khalifaen. Inkl. entre og reserveret tid til besøg. Herefter er der tid på egen hånd til at opleve området i og omkring Dubai Mall med mere end 1200 forretninger og det fantastiske springvand. Kl. 12.00 går det videre til Al Qasar til en ganske unik fredags-brunch i 5* omgivelser med udsigt mod Burj al Arab. Denne brunch overgår alt hvad du tidligere har haft af madoplevelser. Det kan ganske enkelt ikke beskrives, men skal prøves. Du kan tage for dig af retterne fra de 40 forskellige “restauranter” og drikke lige hvad du har lyst til fra kaffe, friskpresset frugtsaft til alskens eksotiske drikke med og uden alkohol. Kun din mave sætter grænser…..Brunch er inkl. fri mad og drikke fra kl. 12.30 til 16.00. Kl. 16.00 er der transport tilbage til hotellet. 
Pris kr. 2.4190 pr. pers. 

Den perfekte introduktion....

Byrundtur i Dubai

4 timers sightseeing i Dubai om fredagen. På denne tur opleves det nye Dubai med alle dens forskellige nuancer. Når man kører ned af Sheikh Zayed opleves udviklingen på nært hold når man ser de imponerende bygninger der er skudt op gennem de seneste år og videre til Jumeirah som byder på de smukkeste områder. Der stoppes ved Burj Al Arab og videre ud og opleve “The Palms” – det fantastiske byggeri i Atlanterhavet.  Også Dubais højeste bygning, Burj Khalifa skal ses på turen og de fantastiske springvand med lysshow (som bestemt også er et besøg værd på egen hånd når mørket falder på). Man kan vælge at stå af her ved Burj Khalifa og på egen hånd aflægge et besøg i toppen (entre ca.kr. 200 ved forudbestilling) eller man kan køre med tilbage til hotellet Turen skal købes hjemmefra. Turen er med engelsktalende guide.
Pris kr. 395 pr. pers. 

Quad Bike in the sandunes...

ATV Fun i ørkenen

Ny tekst på vej….

Turen skal købes hjemmefra.
Pris kr. 695 pr. pers. 

Inkl. BBQ i desert-camp

Jeep Safari i ørkenen

En vild og fantastisk tur til Dubais ørken. Oplev sand, sand og atter sand. Turen går op og ned i de mange sanddunes i 4×4. Turen er ikke for sarte sjæle…. Det er ret vildt og minder mest om en triple X tur i rutchebanen. Turen er inkl. BBQ i ørkenen i en rigtig hyggelig beduinlejr. Ofter er der også mulighed for en tur på kamelryg i solnedgangen. Turen kan købes på forhånd eller i Dubai. Turen kan købes både fredag og mandag. Hvis man deltager fredag, vil udflugten være afkortet og således uden underholdning og med en kortere spisning. Dette er for at kunne nå tilbage til RaceNight. Turen skal bestilles hjemmefra.
Pris kr. 695 pr pers.

Rolig sejltur med dinner

Dhow Dinner på the Creek

Aftencruise på Dubai Creek Dhow. Turen er inkl. middag. Afslappende sejltur på “the creek” mens i kan nyde den fantastiske udsigt og opleve traditionel arabisk underholdning ombord. En Dhow er et gammelt traditionelt træskib som man kender fra den afrikanske østkyst gennem flere hundrede år. Skibene sejlede dengang kun for sejl men idag har de fået en del flere hjælpeværktøjer. Ombord serveres en  arabisk buffet mens sejlturen går en tur op ad Dubai Creek. Der kan købes alkohol på skibet. Turen kan købes på forhånd eller i Dubai. 
Pris  kr. 550 pr. pers.

Baner i eventyrklassen...

Måske verdens mest eksklusive Golf....

Særligt Dubai byder på nogle af verdens mest eksklusive og imponerende golfbaner.Uanset årstid står de knivskarpe og utroligt grønne. Det ligner næsten photoshop…. Men nej, den er god nok. Banerne er som et eventyr. Samtidig skal det tilføjes at de alle ligger midt i en ørken og for mindre end 50 år siden var der der kun sand overalt rundt om dem – og skulle de glemme at vande grundigt i 14 dage, så er alt forvandlet til en sandkasse igen. 

Vi benytter primært Dubai Creek eller Emirates Golf Club. Begge er verdensklasse. Med til historien hører at de absolut ikke er billige. Forvent greenfee omkring kr. 1500.

Back to childhood

Ferrari World

Er der gemt bare et lille “legebarn” i den indre sjæl så er en tur i Ferrari World et “Must”. Ferrari World er en ægte forlystelsespark som ligger lige ved siden af Formel 1 banen på den kunstige Yas ø i Abu Dhabi. Parken kan opdeles i 4 aktivitets zoner – F1 Zonen, Family Zone, Italien Zone og Adventure Zone. Her er alt fra rutchebaner, Ferrari Go Carts og Simulatorer til Italienske spisesteder og Ferrari shopping. Heldagsbillet inkl. forlystelser fra omkring 450-500 kr. 

De vildeste oplevelser

Extreme Adventure

Dubai kan det hele! Hos GPT kan vi hjælpe med et kæmpe udvalg af oplevelser. De fleste kan arrangeres med et par dages varsel men vi anbefaler at bestille hjemmefra hvis du skal være helt sikker. Se f.eks. Quadbiking i ørkenen, helikopterflyvning over Dubai skyline, Sandboarding og kamelsafari, indendørs skiløb, Atlantis Aquapark, Dinner in the Air, Luftballon over ørkenen etc.

Abu Dhabis Grand Prix

Turen til Dubai og Abu Dhabi er som 1001 nat eventyr. Vælg det bedste efter din personlige smag....