Det sker på Le Mans

Se alt hvad der sker på Le Mans

Le Mans - Velkommen

VELKOMMEN TIL Le Mans 2020  UPDATE: 10 AUGUST. LE MANS 2020 VIL BLIVE KØRT UDEN TILSKURERE ACO har tilrettet deres event ud fra myndighedernes påbud og anbefalinger. Det byder, at der p.t. er et forsamlingsforbud, der påbyder, at man er maks. 5.000 mennesker samlet. For at imødekomme dette krav, bliver der på Le Mans lavet forskellige ”Villages”, hvor der max vil være adgang for 5.000 mennesker inkl. personale e.t.c. Disse er på vedhæftede kort markeret med farver og man vil kun have adgang i de områder man bor i. Ved ....Læs mere »

Le Mans Program

Foreløbig program for Le Mans 2020 Onsdag d. 16. September 14:00 Grand Prix Tours Camps åbner. Lejren åbner og der vises på TV fra teknisk kontrol, SÅFREMT det vil lykkedes ACO at få det udsendt.         18:30 Aftensmad og hygge i teltet med indledende runde i årets Le Mans Rafleturnering   Torsdag d. 17. September 08:00 - 09:30 Morgenmad 10.00 - 13.00 1. frie træning 14:00 - 17.00 2. frie træning 17.15 - 18.00 Kvalifikation 18:30 - 20:00 Aftensmad - Aftenhygge i teltet, hvor vi ....Læs mere »

Le Mans - Dinner aften

Torsdag aften på Le mans  Denne aften er under planlægning, så vi afventer spændt...  Under opdatering...  Læs mere »

Le Mans - Herrefrokost

Herrefrokost på Le Mans Herrefrokost på Le Mans er efterhånden blevet en populær tradition. Vi tilbyder fredag en vaskeægte herrefrokost med alt hvad hjertet begærer. Vores køkkenteam er eksperter på området og kan trylle en utrolig lækker og velsmagende frokost buffet frem, hvor der både er kolde og lune retter. Herrefrokosten foregår på Camp Karting Syd og billetter købes hjemmefra eller i baren på Le Mans. Deltag i herrefrokosten - en festlig optakt til  24 timers løb. Pris ....Læs mere »

Le Mans - Kørerbesøg

Kørerbesøg på Le Mans Kørerbesøg i Grand Prix Tours lejren har altid været et populært indslag på Le Mans. Det vil vi også gerne kunne tilbyde i år. Desværre er det et af de usikre punkter, vi ikke kan love på nuværende tidspunkt. Først ugen op til Le Mans får vi endelig besked om, der kommer nogle af de danske kørere forbi og evt. hvem. Men en ting er sikkert - de vil gøre alt hvad de kan for, at det skal lykkes. De nyder denne stund sammen med deres danske fans. Er vi så heldige, ....Læs mere »