Jan Magnussen følger F1 med GPT

Danmark har gennem tiden kun opfostret to racerkørere, som har deltaget i en fuld Formel 1-sæson. Den ene er Kevin Magnussen – den anden er Kevins far, Jan Magnussen, som i 1995 debuterede i motorsportens superliga for McLaren og i 1997-1998 kørte stillede op til 24 Grand Prix-løb for Stewart-Ford. Årene som professionel Formel 1-kører har givet Jan Magnussen en indgående viden om sporten, både om kampene på banen og det strategiske spil, som foregår udenfor.

Grand Prix Tours har helt eksklusivt indgået en aftale med Jan Magnussen, som i også 2019 vil deltage i udvalgte rejser og underholde vores gæster med inside viden fra garagerne, naturligvis med fokus på Kevin Magnussens arbejde hos Haas F1 Team. Jan Magnussen vil i løbet af weekenden give briefings i forbindelse med kvalifikationen og forberedelserne til løbsdagen, og der vil her være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Jan Magnussen vandt tre verdensmesterskaber, mens han stadig var teenager og holder stadig rekorden for flest sejre i én Formel 3-sæson. Han har kørt DTM, Formel 1, Indycar og NASCAR og har siden 1999 deltaget i det amerikanske Le Mans-mesterskab for blandt andre Panoz Motorsports og Corvette Racing. Han er Europas mest vindende racerkører og har fire gange taget sejren i 24-timersløbet på Le Mans. 

Se også pressemeddelelsen