Jan Magnussen følger F1 med GPT

Magnussen og F1

Danmark har gennem tiden kun opfostret to racerkørere, som har deltaget i en fuld Formel 1-sæson. Den ene er Kevin Magnussen – den anden er Kevins far, Jan Magnussen, som i 1995 debuterede i motorsportens superliga for McLaren og i 1997-1998 stillede han op til 24 Grand Prix-løb for Stewart-Ford. Årene som professionel Formel 1-kører har givet Jan Magnussen en indgående viden om sporten, både om kampene på banen og det strategiske spil, som foregår udenfor.

Grand Prix Tours har helt eksklusivt indgået en aftale med Jan Magnussen, som i også 2019 vil deltage i udvalgte rejser og underholde vores gæster med inside viden fra garagerne, naturligvis med fokus på Kevin Magnussens arbejde hos Haas F1 Team. Jan Magnussen vil i løbet af weekenden give briefings i forbindelse med kvalifikationen og forberedelserne til løbsdagen, og der vil her være rig mulighed for at stille spørgsmål. Jan Magnussen vandt tre verdensmesterskaber, mens han stadig var teenager og holder stadig rekorden for flest sejre i én Formel 3-sæson. Han har kørt DTM, Formel 1, Indycar og NASCAR og har siden 1999 deltaget i det amerikanske Le Mans-mesterskab for blandt andre Panoz Motorsports og Corvette Racing. Han er Europas mest vindende racerkører og har fire gange taget sejren i 24-timersløbet på Le Mans. 

Tag med Grand Prix tours til F1 

Tag med Grand Prix til F1 løb og oplev den unike og storslåede stemning, som kendetegner F1 løbene. Grand Prix Tours arrangerer rejser til alle løbene og vi afholder vores populære RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard på et stort antal af sæsonens løb.
Vi tilbyder muligheder med fly, bus og kør-selv og du har derfor en stor fleksibilitet i forhold til pris og transport.

Eksempel på en tur kunne være en tur til det klassiske Italienske F1 på Monza banen inkl. fly, hvor Jan Magnussen ogsp deltager på vores tur og deler ud af sin store insider-viden. 

Rejsen inkluderer
- Fly t/r
- Transfer fra lufthavn til hotel t/r
- Transport mellem hotel og F1-banen lørdag og søndag
- 2 / 4 / 5 nætter på hotel 
- 2 / 4 / 5 x morgenmad på hotellet
- Entrebillet (ståplads) til banen torsdag, fredag, lørdag og søndag
- RaceNight med Formel 1 journalist Peter Nygaard og Jan Magnussen
- Velkomstgave
- Rejsegarantifond
- Dansk turleder

Vores rejser er altid inkluderet en ståplads, men der er også mulighed for at opgradere sin billet imod et tillæg.

Læs mere om F1 rejser Europa her
Læs mere om F1 rejser Verden her

F1 kalenderen 2019

Se 2019 sæsonens løb og datoer her