Dit e-mail program er ikke indstillet til at vise HTML, du kan enten slå HTML visning til eller læse nyhedsbrevet på [#LINKTONEWSLETTER#]

F1 News fra F1 ekspert Peter Nygaard

 

Det værste er overstået!

Nyhedsbrev fra Formel-1 journalist Peter Nygaard

Hvis nogen har lyst til at spørge: Jo – der er langt til Australien for at se et motorløb, hvis bilerne aldrig kom ud af pitten.

Det oplevede jeg for snart et par måneder siden. Jeg havde som alle andre Formel-1 fans glædet mig til sæsonpremieren i Melbourne, og det var en enorm skuffelse, da løbet – bare et par timer inden træningen skulle starte – blev aflyst. 

Årsagen var naturligvis Corona-pandemien, der i de følgende uger totalskadede Formel-1 kalenderen i bedste Pastor Maldonado-stil. 

Løb efter løb blev aflyst eller udskudt, og de syv måneder, der ser ud til at gå fra 2019-finalen i Abu Dhabi til vi kommer i gang igen, er den længste pause i Formel-1 historien nogensinde.

Det har været hårde uger at komme igennem for alle os, der elsker Formel-1.

Men bare rolig: Jeg er overbevist om, at det værste er overstået. 


 


De grønne og røde kurver, der har været snakket så meget om, bliver snart afløst af andre og for F1-fans mere interessante kurver. Jeg snakker om Eau Rouge, Parabolica, Becktetts – ikoniske sving på legendariske Formel-1 baner, hvor vi snart igen skal opleve Lewis Hamilton, Max Verstappen, Kevin Magnussen og co.

Og selvom det har været surt at være ’grounded’ i månedsvis, tror jeg på Formel 1 får noget positivt med ud af corona-krisen.

Alle i sporten er rykket tættere sammen, og arbejder nu i højere grad for Formel-1´s bedste end for personlig vinding. Man er for eksempel blevet enige om, at sænke det nye budget-loft til hidtil usete beløb. 

”Man snakker jo nærmest om beløb, der ligger i nærheden af Haas`s budget,” fortalte Kevin Magnussen mig i sidste uge.

Det vil efter alt at dømme betyde, at Haas – hvor Magnussen satser på at fortsætte – rykker markant tættere på topholdene i 2021. Og her kan vi også få unge Christian Lundgaard med: Renault-bosserne omtaler nu den 18-årige teenager som en naturlig afløser for Daniel Ricciardo.

Derfor bliver Formel 1 2021 fantastisk!

Jeg investerede allerede i december i flybilletter til alle
2020 sæsonens 22 løb. De fleste flyselskaber har i de seneste uger tilbudt mig vouchers for de ubrugte billetter – vouchers, der kan bruges i 2021. Dem har jeg gladeligt taget imod.

For så længe er det jo heller til – og når først vi får 2020-sæsonen i gang (sandsynligvis bag lukkede døre ved de europæiske løb) begynder tiden at gå endnu hurtigere.

Jeg vil ikke gå glip af Formel 1 2021!
 


En af de ting jeg har savnet mest de seneste uger, er Grand Prix Tours´ RaceNights. For en journalist er det altid berigende at møde sine læsere – specielt når det foregår i RaceNights hyggelige rammer!

Derfor vil jeg prøve noget nyt – vi kan kalde det det en ’Virtual RaceNight”. Du kan se mere om projektet og sikre dig en billet i dette link: 

https://boon.tv/peter-nygaard/formel-1-kom-up-to-date

Jeg håber vi ses – i næste uge virtuelt og om ikke så forfærdelig længe i virkeligheden ude i verden.

Det værste er overstået!

Peter Nygaard
Formel 1-journalist. 

Grand Prix Tours - Sønderalle 1 - 6630 Rødding - info@gptours.dk - Tlf: 70 20 63 83
Tryk her hvis du vil framelde dig vores nyhedsbrev