Camping FC STER, Francorchamps

Spa Circuit er vært for to officielle campingområder.
Vore gæster indkvarteres på Gul Camping som er beliggende ca. 1 km fra La Source-indgangen (nær Gold 8 standplads). Pladsen ligger på den lokale fodboldbane. Den gule campingplads er generelt roligere end Grøn Camping og har også en mere jævn undergrund. Campingpladserne er åbne fra torsdag kl. 08.00 til mandag kl. 11.00.

Camping i gult område (Francorchamps): "FC STER"
Denne plads er forbeholdt campister, der ønsker at være i et område, tæt på banen. Hver standplads er 40m2 inklusiv plads til parkering af 1 bil. Der må være op til 5 pers pr. standplads. Der findes bad og toilet på pladsen samt en bar. Man skal selv medbringe telt, campingvogn eller lign. Der er ikke mulighed for tilslutning til strøm eller vand. VIGTIGT: Det er ikke muligt at komme ind mellem 22:00 og 07:00. Ved ankomst skal der betales et depositum på 20 Euro i kontanter for rengøring af standplads. Disse betales tilbage ved afrejse, hvis pladsen forlades opryddet. Ophold på pladsen er på egen hånd. GP Tours har ingen medarbejdere på pladsen.

Mere om camp på Spa: 
De 2 officielle campingpladser er midlertidige. De opsættes kun i forbindelse med race weekend. Som gæst bør man være opmærksomme på, at faciliteterne er enkle og af en midlertidig karakter. Området er beliggende på græsarealer. Fra begge campingpladser er der adgang til vand, midlertidige toiletter og en snackbar. Et begrænset antal brusere er til rådighed (mod et mindre gebyr). Vi gør opmærksom på at der er et stort antal gæster på begge pladser og at antal toilet og vaskefaciliteter er begrænsede. Ønsker man mere luksuriøse forhold henviser vi til vore rejser med ophold på hotel.