+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Camp GP Tours

GPT´s hovedcamp
Bo midt i smørhullet....

GPT´s populære hovedcamp
til Østrigs GP

I forbindelse med Østrigs Grand Prix tilbyder vi en fantastisk privat camp med den mest fænomenale beliggenhed.  Bedre bliver det ikke. Langt de fleste af vore gæster bor her ligesom alle vore arrangementer i forbindelse med Østrigs GP afholdes her. Det betyder der er livligt og stemningen er østrigsk gemytlighed når det er bedst.

Ønsker man mere komfort end campinglivet kan tilbyde, så har vi nogle skønne hoteller i forskellige omkringliggende byer. Om dagen når man er ved banen er man altid velkommen i GPT lejren. 

CAMP GP TOURS

Lige ved hovedindgangen og direkte op ad banen har Grand Prix Tours sikret sig et attraktivt areal midt i smørhullet ved banen. Du har få minutters gang til alle festligheder. Og lige her har vi opbygget vores egen hyggelige Camp med stort festtelt med borde og bænke, køkken med danske kokke, stort barområde og adgang til bad og toiletter. At bo ved selve F1 området er en oplevelse i sig selv – der er flere Camps, ligesom de lokale arrangører sørger for underholdning i området med små ”biergartens” og koncertplads. Desuden er der opstillet forskellige telte, som står parat lige at flytte ind i. Her er både den enkle type iglotelte og luksustelte med rigtige senge, lys og havemøbler, så der er lidt til alle typer. 

I lejren er der lagt op til ægte motorsportsstemning i hyggelige omgivelser og med god mad. Servicen er i top, og stilen er afslappet. Der er let adgang til banen, så man kan gå frem og tilbage flere gange i løbet af dagen. Det hele ligger i dejlige grønne omgivelser, og det er ikke svært at finde den rigtige motorsportsånd. Mon ikke vi også får tændt op i den store grill under opholdet?

Campen åbner officielt torsdag kl. 08.00, og hos Grand Prix Tours glæder vi os til at præsentere den største dansker Camp i F1 historien. Det bli’r både hyggeligt og festligt. 

LIV OG GLADE DAGE…

I området omkring det store telt er der altid en livlig stemning. Det er lejrens samlingspunkt og et hyggeligt sted til både at slappe af og møde andre motorsportsglade gæster.  Teltet er base for arrangementer som RaceNight, Dagens Ret  e.t.c.. Det er også i teltet man finder den store bar.

I teltet ligger også vores informationsområde hvor der ved ankomst er check in og anvisning af teltnumre. I løbet af opholdet er der mulighed for at købe lidt souvenirs som caps og t-shirts. Har nogen glemt en sovepose eller ønsker en klapstol så er der også et lille lager af praktiske ting. Desuden er det her i finder Grand Prix Tours eksperter hvis har spørgsmål om arrangementer, lejren eller området i det hele taget.

LIDT TIL MAVEN …

Lejren er opbygget med et område til vores danske køkken. Her bydes på veltillavet mad til alle måltider. Maden er med masser af smag og der er rigeligt af den. Uden det skal lyde overdrevet, så er det med stolthed vi præsenterer god dansk med fra områdets bedste køkken. Mange råvarer er medbragt fra Danmark og det tilberedes af vore egne danske kokke i Østrig. Gennem årene  har vores køkken fået rigtig mange roser.

Galleri

TELTE

Resten er lejren består af forskellige telte. Vi bygger lejeren lidt logisk op så ens teltetyper står samlet. På “Villavej” ligger villateltene, på “Racestreet” ligger de forskellige racetelte etc. Det hele er opbygget som en lille hyggelig landsby. I lejren er der opsat bade og toiletter for Grand Prix Tours gæster. 

Alle som køber et arrangement inkl. indkvartering vil opleve at deres telt står klar til indflytning ved ankomst. Alle indkvarteringer har numre og ved ankomst får i anvist hvilket nummer i skal bo i. 

Lige udenfor indgangen til Camp GP Tours ligger flere campingområder. Afstanden til hovedindgangen ligger kun få minutters gang fra lejren. Nemt og bekvemt, hvis man ikke vil gå. 

 

VIL DU VIDE MERE OM ØSTRIGS GRAND PRIX….