Brasiliens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL BRASILIEN

Formel 1 i Brasilien er en oplevelse for kun de få. Grand Prix Tours tilbyder at skræddersy turen, som du ønsker, så du f.eks. kan opleve Rio de Janeiro med stranden La Copacabana eller udforske Sao Paulo i forlængelse af løbet.
På denne er der fly fra København til Sao Paulo, hvor du har 4 nætter på et centralt hotel i byen. Hotellet er inkl. morgenmad.

Grand Prix Tours tilbyder:

 • Flyarrangement  - priser fra 14.990,-
 • Entrebilletter
   

Inkl. i rejsens pris med fly:

 • Fly fra København til Sao Paulo t/r
 • 20 kg bagage + håndbagage på alle fly
 • Alle transfers fra lufthavn til hotel t/r
 • 4 nt på 4* Hotel centralt i Sao Paulo
 • Morgenmad alle dage
 • Tribunebillet Grandstand Q til F1 banen lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Rejsegaratifondsbidrag


Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.
Bemærk alle udflugter skal bestilles hjemmefra.
Fradrag, hvis ikke der skal bruges entrebillet, er kr. 1.500 pr. pers.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af andre tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden. 

Bemærk

Alle flytider er lokale tider. Forbehold for ændringer i flytider, airlines, flypriser m.m.

Visum

For danske statsborgere er der pt. ingen visumpligt til Brasilien (01.11 2017), og alle danske statsborgere får automatisk 90 dages visum ophold ved indrejse. Vær dog opmærksom på, at der kan ske ændringer, og du er selv ansvarlig for at have evt. visum og vaccinationer i orden.

Valuta

Vi anbefaler IKKE at veksle til lokal valuta inden afrejsen. Den bedste kurs opnås ved at bruge hæveautomater i landet.

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 14. november 2021
  Banenavn   Interlagos
  Første Grand Prix   1973
  Banelængde   4,309 km
  Antal omgange   71
  Distance   305,909 km
  Banerekord   Sebastian Vettel (2009)
  Vinder 2016   Lewis Hamilton
  Vinder 2017   Sebastian Vettel
  Vinder 2018   Lewis Hamilton

Vi anbefaler

 • Tribune M - Altid en vild stemning og gode muligheder for overhaling
 • Tribune E - En anden vinkel på de mange overhalinger i Sving 1

 

Om banen

I starten af 1970 da Emerson Fittipaldi kom frem på den internationale F1 scene, kom også det brasilianske Grand Prix med i Sao Paulo - Emersons hjemby. Det faktum, at banen var bygget inden i et naturligt amfiteater, har betydet, at tribunetilskuerne får en fantastisk udsigt over mere end halvdelen af banen, uanset hvor de sidder. Interlagos er en af de hårdeste baner at køre på for mange kørere pga. det ujævne underlag med bump og huller. I modsætning til de fleste andre baner køres der her mod uret. Afslutningsvis betyder Brasiliens høje fugtighed, at kørernes komfort i bilen er på et lavt niveau.

I 1978 blev Grand Prixet flyttet til Rio, men i 1979 var det tilbage i Interlagos' rammer. I 1981 blev det igen flyttet til Rio, da Sao Paulos slumområder nu var så tydelige, at det var imod det glamourøse image, Formel 1-organisationen dengang ville opnå. Da Sao Paulo-fødte Ayrton Sennas storhedstid kom, blev der investeret 15 millioner dollars i et program, der skulle give Interlagos Formel 1 tilbage - og det lykkedes.

Siden da har Brasiliens Grand Prix været kørt her. På trods af at Senna indtil nu har været den eneste verdensmester fra Brasilien, har det ikke holdt landet fra sporten. De stiller trofast hvert år og sørger for fantastiske rammer.

Lokal Guide

Brasilien er det folkerigeste og største land på det Sydamerikanske kontinent - arealmæssigt næsten på størrelse med USA (8.547.404 km2). Landet er kendetegnet ved den udbredte og lavtliggende Amazonas-regnskov i nord, det store vådområde Pantanal i vest og det mere åbne terræn bestående af bakker og mindre bjerge i syd. I sidstnævnte område er størstedelen af landets befolkning bosat (specielt omkring hovedstaden Brasilia og storbyerne Sao Paulo og Rio de Janeiro). Langs Atlanterhavskysten er der flere bjergkæder, men landets højeste bjerge ligger i Amazonas ved grænsen til Venezuela.

Udover det fantastiske F1 løb på Interlagos vil en forlængelse af opholdet i Brasilien give et varigt minde. Sao Paulo er en langstrakt by med store brede “avenues”, smarte butikker, grønne parker og et blændende udvalg af lækre spisesteder og underholdning. Men det er også kontrasternes by, hvor de fattige bor i “favalas” ved byens indfaldsveje og forsøger at tigge og tjene penge til dagen og vejen, mens de drømmer om, at lykken må tilsmile dem. Hvis blot de kunne blive den nye Pelé....

For et længere ophold i landet kan vi anbefale 2-4 dage i Rio de Janeiro til at suge indtryk og kulturen til sig med badedage langs Copacabana, besøg ved Jesusstatuen og Sugar Loaf bjerget efterfulgt af en tur til grænsen mellem Argentina, Paraguay og Brasilien for at opleve Iguachu vandfaldene. Derefter 3-4 dage til Manaus og Amazon, hvor regnskovens mange lyde kommer helt tæt på. En intens oplevelse!

Indkvartering