Bilmuseer & Rolex 24 Daytona

Oplev Florida & de store bilmuseer + 24 Rolex Daytona

Skal du have den helt store udgave af rejsen til 24 ROLEX Daytona? Denne tur er udvidet med 2 ekstra dage i Maimi og besøg på 3 vanvittige bilmuseer inden turen går til Daytona, hvor vi skal opleve Jan Magnussen kæmpe i sin Corvette. En helt speciel og privat tur hvor vi kommer tæt på kørere og biler. Der er dansk turleder med på turen. Fredag har vi en privat rundvisning på Daytona International Speedway med Christina Magnussen. En spændende tur med tid til både at se Amerikas svar på 24 timers Le Mans og opleve et par af Floridas spændende seværdigheder. 

Se film om Jan Magnussen.

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 22.01 2017 - 31.01 2017 fra Billund med dansk turleder
 • Flyarrangement 22.01 2017 - 31.01 2017 fra København med dansk turleder
   

PROGRAM FOR FLYARRANGEMENT

Dag Program
Søndag 22.01 Afrejse kl. 06.30 fra København via Frankfurt.
Afrejse kl. 06.30 fra Billund via Frankfurt
Ankomst kl. 14.55 til Miami
Ved ankomst til Miami er der transfer til hotellet i som ligger i Miami området. Herefter indkvartering på vores lille hotel. 
Mandag 23.01 En dag med ræs...
Michael Dezer havde en drøm - og den gik i opfyldeslse. Vi skal besøge Miami Auto Museum som er hans livsværk - se mere
Et kæmpe museum med køretøjer – hvoraf mange er langt udover det sædvanlige. Der er forskellige temaer, som kan inddeles i:
 • Biler der har tilhørt Hollywood kendnisser
 • James Bond biler
 • Amerikanske Classic Cars
 • Europæiske Classic Cars
 • Militær køretøjer
 • Mini biler
 • Motorcykler og Scootere
Et sted der kan bruges meget tid. Efter nogle timer kører vi videre. Vi skal en tur på Miami Beach med et stop ved Lincoln Road (Miami Beachs shoppinggade) og ned mod Harbour Bayside samt en tur gennem Miami downtown inden vi hen mod aften er tilbage ved hotellet.
Tirsdag 24.01 Fra morgenstunden går turen ned gennem Everglades National Park. Der bliver en god pause undervejs således man kan nå en tur med Airboats i ”Alligator land” inden vi fortsættes mod Muscle Car City - se mere.
Et imponerende bilmuseum der har over 200 biler herunder en af de største samlinger af Corvetter.

Efter nogle timer på egen hånd køres til hotel for indkvartering omkring Sarasota, som ligger på Floridas Østkyst.
Onsdag 25.01 En god nattesøvn rigere og vi er klar til flere oplevelser. Der fortsættes til udstillingen/museet Sarasota Classic Car Museum – et lidt mindre men yderst interessant museum. Se mere.

Godt middag fortsættes tværs over Florida til Orlando, hvor der holdes pause ved et stor Outlet Center. Vi har lidt til til shopping inden turen fortsættes til Daytona Beach, hvor der er indkvartering på Daytona Ocean Inn, som danner base de næste 5 nætter.
Torsdag 26.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.
Der køres til Daytona International Speedways for at se kvalifikationen. 
Resten af dagen kan benyttes til at opleve Daytona Beach og det livlige område ved stranden eller evt. tage med guiden en tur på banen. Indenfor 50 km ligger St. Augustine Premium Outlet Mall.
Fredag 27.01 Der kan købes morgenmad på hotellet. 
Formiddagen tilbringes på Daytona International Speedway. Der er rundtur med Christina Magnussen og visit i garagen hos Corvette Racing. Ved banen er der dagen igennem masser af aktiviteter og stemningen er høj på en afslappet måde.

Over middag har du mulighed for at deltage i en eftermiddags tur, hvor vi kører langs kysten til St. Augustine, som kaldes for nationens ældste by. Her bliver et par hyggelige timer til at opleve den gamle by og stemningen i byen inden der returneres til Daytona.
Lørdag 28.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.

Transfer til banen. 
Dagen hvor startskuddet lyder til ROLEX 24, og brølet af over 50 biler skal ses og høres.
Kl. 14.10 - Startskuddet for det 54. ROLEX 24.
De næste 24 timer er der så løb for alle pengene!! En oplevelse er i vente. Livet på og omkring banen oser af atmosfære og racer stemning – glæd dig!!.
Søndag 29.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.

Transfer til banen.
Kl. 14.10 - Løbet slutter efter nogle forhåbentlig spændende timer, og forhåbentlig kan vi se Jan Magnussen kravle på podiet.
Når løbet er slut, er der god tid til at opleve sejrsceremonien og hygge sig i de hyggelige områder ved banen.
Transfer tilbage til hotellet. Om aftenen tilbydes samlet spisning (mad og drikke ekskl).
Mandag 30.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.
Dagen for hjemrejse. Værelserne skal forlades senest kl. 11.00, og bagagen kan opbevares på hotellet. Der er transfer til lufthavnen kl. 16.00

Du kan også tilkøbe udflugt til Cape Caneveral/Kennedy Space Center. Afgang fra hotellet kl. 09.00, hvor bagagen medbringes og dagen tilbringe i Kennedy Space Center. Vi er fremme ved lufthavnen ca. kl. 17.30. Kl. 20.10 - Flyafgang fra Orlando via Frankfurt til Kastrup og Billund.
Tirsdag 31.01 Kl. 14.05 - Ankomst i Kastrup.
Kl. 14.00 - Ankomst i Billund.
Generelt Mødetid i lufthavn er 2 timer før afrejse. . Husk at få lavet gyldig ESTA ansøgning til USA inden afrejse.

Forbehold for ændringer.

Prisen for flyarrangement er inkl.:

 • Flytransport, Kastrup eller Billund  - Miami
 • Flytransport Orlando til Kastrup eller Billund
 • Inkl. skatter, bagage, catering, underholdning som nævnt
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 2 nætter i Miami området
 • 1 nat i Sarasota området
 • 5 nætter på Daytona Inn Beach Resort 
 • Al tranport til de 3 udflugter d. 23.01, 24.01 samt 25.01
 • Entre til Dezer Collection (Miami Auto Museum)
 • Entre til Muschle Car Museum
 • Entre til Sarasota Classic Car Museum
 • Transferservice til Daytona International Circuit fredag, lørdag og søndag
 • Entrebillet med siddeplads til banen torsdag til søndag
 • Specialrundvisning med Christina Magnussen
 • Eftermiddagstur til San Augustine - Floridas ældste by
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
 • Dansk turleder


Priserne er ekskl.:
Morgenmad, hoteltax, rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg og udflugter.
Bemærk, at alle udflugter skal bestilles hjemmefra.

Udflugter

Kennedy Space Center / Cape Caneveral
Mandag, den 31. jan tilbydes en udflugt til Cape Canaveral. Afgang fra hotellet kl. 09.00 og direkte til Kennedy Space Center. Opholdet i Kennedy Spacecenter er på egen hånd, men generel entre er inkluderet. En times kørsel fra Daytona har du Cape Canaveral liggende i et stort sumpområde, hvor naturen omkring er smuk. Det er herfra NASA i mange år har opsendt sine raketter. Du har nu muligheden for at komme helt tæt på, se ramperne, bygningen hvor raketter er blevet bygget og fordybe dig i den fantastiske udvikling i rummet. Kennedy Space Center er åben og tager dig med gennem rumraketternes historie på en sådan måde, at du ikke kan undgå at blive fascineret. Med billetten har du adgang til en guidet rundtur i bus, hvor du ser ramperne, udstillinger med rumbiler, raketter og 3D biograf.
Turen koster kr. 495 per person inkl. entre. Turen gennemføres ved min. 8 personer.

Hoteller

Miami
Vi bor på et typisk ”kædehotel” i Miami / Fort Lauderdale området. Der er pæne værelser, nydelige opholdslokaler og lille poolområde. Ingen måltider

Sarasota
Også her et typisk amerikansk ”kædehotel/motel” nær Sarasota. Gode værelser, pænt og rent. Ingen måltider.

Daytona
Se tekst om hotellet nederst på siden.

Bemærk

Alle flytider er lokaltider. Forbehold for ændringer i flytider, airlines, flypriser mv.
Det er muligt at kombinere turen med et ophold i Florida  - dvs. ændre rejsedage på fly (mod gebyr), tilkøbe ekstra hotelovernatninger, arrangementer etc.

Visum

Indrejse i USA for danske statsborgere kræver en ESTA godkendelse. Den kan udfyldes og betales på nettet. Pas skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemkomst. Der er INGEN forsikringer, der dækker på rejser udenfor EU, så det må kraftigt anbefales, at der tegnes rejseforsikring for min. sygdom og hjemtransport.

FOrbehold

Måtte løbet blive afbrudt på grund af regn, ulykke eller anden udefrakommende begivenhed, vil der ikke være nogen form for kompensation. Det er spillets regler, at der kan indtræffe uforudsete begivenheder. Forbehold for ændring af flytid.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Daytona Circuit

Daytona Circuit


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 31. januar 2016
  Banenavn   Daytona International Speedway
  Første Grand Prix   1959
  Banelængde   5,730 km
  Antal omgange   24 timer - ca. 740 omgange
  Distance   ca. 4200 km
  Banerekord  
  Vinder 2015   Jan Magnussen, Antonio Garcia og Ryan Briscoe
  Vinder 2016  


Rolex 24 på Daytona er et 24 timers udholdenhed løb for sportsvogne på den berømte Daytona International Speedway i Daytona Beach i Florida. Løbet køres på den omkring 6 km lange bane, som omfatter dele af den berømte ovale Nascar bane, og nogle yderligere sving på inderste del af banen.

2017 Rolex 24 på Daytona markerer starten på den fjerde sæson af "WeatherTech Sports Car Championship", som er en fusion af Grand Am og den amerikanske Le Mans Serie.??

Foruden en del genkendelige GT biler i feltet, bydes der også på de nyeste Porsche, Audi, Chevrolet og Ferrari. Rolex 24 vil også byde på LMP2 biler og Daytona Prototype biler. Disse chassis er lavet af Riley, Dallara og Lola med motorer drevet af BMW, Porsche, Ford, Lexus og Pontiac.

Med et stjerne besat international kører line up, Rolex 24 er et racing fans drømmeland. Du vil se en blanding af Le Mans, Nascar og Indy Car kører som alle konkurrerer i et udholdenhedsløb.

Der forventes, at ca. 54 biler stiller op til start og traditionen tro forventes mange sæder besat med stjernekørere – set med danske øjne vil den gule Corvette med Jan Magnussen givetvis være i fokus. I 2016 deltog 3 danske kørere og mon ikke vi får både Christina Nielsen og Michael Christensen at se igen i 2017!!

Daytona International Speedway er et fantastisk syn – her er mere end 250.000 siddepladser. Daytona er en hel speciel oplevelse og stedet, hvor du kommer hel tæt på kørere, biler og mekanikere. Stemningen i pitområdet er fantastisk og foregår i en afslappet stemning med masser af snak og hygge – det ser man ikke mange steder. Du kommer virkelig helt tæt på racerverdenen………

Tag med Grand Prix Tours til Dayton og få en oplevelse udover det sædvanlige.

Når Jan Magnussen stiller til start i sin Corvette og absolut ingen i tvivl om, at han kører efter sejren – sjældent er set en afslutning som i 2016!!. På denne tur har vi mulighed for at tilbyde en hel speciel rundtur på banen – Jan har gennem årene flittig haft sin hustru, Christina med på ture og hun er af natur nysgerrig og kender Daytona rigtig godt. På denne tur får du en rundtur på Daytona International Speedway anført af Christina Magnussen, som fortæller om anlægget og giver gode råd om området og fortæller gerne om ”livet som racer hustru” . Turen slutter i garageanlægget hos Corvette Racing.

Tag med Grand Prix Tours på en forrygende tur i afslappet atmosfære, hvor der er plads til at improvisere