Bahrains Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL BAHRAIN 

Formel 1 løbet i Bahrain byder på en spændende og anderledes oplevelse - tæt på Den Arabiske Ørkens store "sandkasser" og alligevel op og ned af en trendy by. Bahrain beskrives ofte som en “blød” introduktion til Mellemøsten, hvor det moderne vesten blandes med det mystiske Persien. Her får du storby, velstand, ørken, arabisk eventyr og dejlige temperaturer samlet i én pakke. Bahrain er nemlig en ægte ørken- og oliestat, hvor vejret er dejligt sommerligt selv i marts og april. Vi bor på et godt 4* hotel i hovedstaden Manama ca. en halv times kørsel fra banen, der ligger ved en oase omkranset af ørken. Selve løbet er - i modsætning til de fleste andre i F1-kalenderen - et aftenløb, hvilket giver en helt speciel stemning. 

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 24.03 - 29.03 2021
 • Entrebilletter


Prisen for flyarrangement er inkl: 

 • Flytransport fra Kastrup til Bahrain t/r
 • Skatter, bagage, catering mv.
 • Transport fra lufthavn til hotel t/r
 • 4 nætter på 4* Park Regis Lotus Hotel i Manama
 • Morgenmad på hotellet
 • Shuttle bus til og fra banen lørdag og søndag
 • Tribunebillet Victory/University fredag, lørdag og søndag
 • Mulighed for tilkøb af andre tribuner
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
   

Kun entrebillet:

 • Tribunebillet Victory/University til F1-banen Bahrain International Circuit ved Sakhir fredag, lørdag og søndag
 • Mulighed for tilkøb af andre tribuner.
   

Priserne er ekskl. rejse- og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg og opgradering af entrebillet.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af andre tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Transport

Der er 10 km fra lufthavnen til Manama. Taxi koster omkring 15 Euro.
Der kører shuttle bus mellem Manama og F1-banen. Vil du køres direkte til og fra hotellet, koster en taxi ca. 25 Euro pr. vej. Køretiden er ca. 30 minutter (34 km). 

Visum

For danske statsborgere er der visumpligt til Bahrain. Visum kan både søges online hjemmefra eller fås ved ankomsten. Pris ca. 15 US Dollars.

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

Program

Program for FLYarrangement

Dag Program
Onsdag 24.03 

Kl. 14.20 - Afrejse fra Kastrup. 

Torsdag 25.03

Kl. 02.30 - Ankomst Bahrain
Ved ankomst til Bahrain modtages vi i lufhavnen af lokal chauffør, som kører jer direkte til hotellet for indkvartering.
Morgenmad på hotellet.
Dagen er til fri disposition - du kan f.eks. opleve den lille ørkenstat med en dags sightseeing. Ved min. 10 pers. arrangeres en byrundtur mod tilllæg. 

Fredag 26.03

Morgenmad på hotellet
Dagen er til fri disposition. Du kan evt. tage ud til banen og se træning.

Lørdag 27.03

Morgenmad på hotellet.
Der kører shuttle busser mellem Manama og banen flere gange i løbet af dagen.
Køreplanen offentliggøres ca. 14 dage før.

Kl. 18.00 forventes kvalifikation at finde sted.

Søndag 28.03 Morgenmad på hotellet.

Værelset forlades inden kl. 12.00. Bagagen kan opbevares på hotellet.
Har du tilkøbt late check out, kan du beholde værelset frem til afrejse.

Der kører shuttle busser mellem Manama og banen flere gange i løbet af dagen.
Køreplanen offentliggøres ca. 14 dage før.

Kl. 18.10 - Formel 1 på Bahrain Circuit start.

Mandag 29.03

Kl. 00.45 - Transfer til lufthavnen
Kl. 03.50 - Afgang Bahrain.
Kl. 12.20 - Ankomst Kastrup.
 
GENEREL INFO Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse. Jeres entrebilletter til banen fremsendes med post ca. 1 uge inden afrejse. 

Forbehold for ændringer.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 28. marts 2021
  Banenavn   Bahrain International Circuit
  Første Grand Prix   2004
  Banelængde   5,412 km
  Antal omgange   57
  Distance   308,235 km
  Banerekord   Pedro de la Rosa (2005)
  Vinder 2018   Sebastian Vettel
  Vinder 2019   Lewis Hamilton

Vi anbefaler...

 • Tribune Turn 1 - Oplev den dramatiske start og gode overhalinger
 • Tribune University Grandstand 1 - Her er der altid gode nærkampe 
 • GOLF AIR CLUB - TIllægsbillet til skyggeområde hvor der kan købes alkohol


Om banen

I 2004 blev det første F1 Grand Prix kørt i Bahrain, og det var samtidigt det første løb, som blev kørt i Mellemøsten. Dette løb var den officielle åbning og kulminationen på et multi-million dollar projekt, som startede tilbage i 2002, da Kongeriget Bahrain indgik en aftale med FIA om at være vært for løbet. Det er uden sammenligning årets største arrangement i den lille ørkenstat. Løbsdagen er traditionen tro en søndag og i Bahrain en hel almindelig arbejdsdag. Derfor starter løbet først kl. 17.00, således at folk kan nå hjem fra arbejde. Dette betyder samtidig et løb, som starter i dagens sidste ørkensol og slutter i mørket, hvor banen dog er helt oplyst af projektører. Banen, som er beliggende i Sakhir 30 km sydvest for hovedstaden Manama, er designet af Herman Tilke. Han fik designet banen således, at der faktisk er 5 forskellige baner i et kompleks. Byggeriet begyndte i november 2002, og i månederne frem til marts 2004 blev der arbejdet i døgndrift. Over 12 000 tons sten, hvoraf ca. 1/3 var walisisk granit, blev brugt til dette fantastiske byggeri. Man valgte den walisiske granit grundet dens formidable evne til at klæbe sig til banen.

Den 5,412 km lange bane er tegnet med tilskuerne i tankerne - med over 50.000 tribunepladser, som alle har en storslået udsigt over banen. Disse tilskuere kan se bilerne på vej ind i et ørkenområde – for derefter at komme tilbage i det smukke oase-lignende område ved start/slut. Alle Grand Stands områder er overdækkede, hvilket i særdeleshed er rart i forbindelse med træningen, som foregår i varmen midt på dagen. Banen byder på gode overhalingsmuligheder under nedbremsning efter de tre langsider, og specielt efter start/mål er der fine chancer - både i selve bremsezonen og gennem det efterfølgende sving. Over 500 journalister holder vores udsendte medarbejder Peter Nygaard ved selskab i det store pressecenter.

Bahrain International Circuit er en super moderne og spektakulær bane i F1-kalenderen. Den ligger ved siden af landets universitet, cirka 30 km udenfor hovedstaden Manama og nås lettest med taxa eller udlejningsbil (benzinen er omtrent gratis på disse kanter!). Temperaturerne i Bahrain overgår selv Malaysia og nåede for et par år siden 44 grader på løbsdagen. Alligevel er klimaet ganske behageligt, for der er tale om en “tør” ørkenvarme.

Gulf Air Club
Ønsker du at forkæle dig selv i forbindelse med F1-løbet i Bahrain, anbefaler vi at tilkøbe en billet til loungen Gulf Air Club. Denne er beliggende i et telt lige bag Main Grandstand. Det er det eneste sted omkring F1-banen, hvor der er air-condition og samtidig også det eneste sted på banen, hvor der kan købes alkohol (øl og vin). Loungen tilbyder et afslappet miljø med komfortable sofaer og stole samt tv-skærme, hvorfra aktiviteterne på banen kan følges. Entrebillet til Gulf Air Club kan kun købes sammen med en tribunebillet. 

Lokal Guide

Bahrain er en flad og sandrig øgruppe, der består af 36 øer i den Persiske Golf. Hovedøen, Bahrain, har givet navn til landet og måler 48 km gange 15 km. På landets godt 700 km2 bor der ca. 1.000.000 indbyggere. Hovedstaden Manama ligger på hovedøens nordlige spids og huser ca. 20% af landets indbyggere. Fra Bahrain går en dæmning til nabolandet Saudi Arabien. Bahrain er, lige som resten af den arabiske halvø, en af de store olieproducenter til verdensmarkedet. Tidligere var Bahrain et af Emiraterne, men nogle år efter Hamad bin Isa al-Khalifas overtog tronen i 1999, ændrede han sin titel til konge. Landet er derfor i dag et monarki. 85% af befolkningen er muslimer.

Minikongeriget er storleverandør af himmelske strande og luksushoteller. Snorkling, dykning og strandlivet er i høj kurs blandt det stigende antal turister, der kommer til Bahrain, og kvaliteten er i top. Dette krydres med unikke ørkenoplevelser, eksotiske markeder og udforskning af landets ældgamle ruiner. I 2009 blev det prestigefyldte projekt “Pearl of Bahrain” færdigt. Det består af luksusbygninger på kunstigt anlagte øer ud for Bahrains sydspids.

Hovedstaden Manama er et stort handelscentrum, hvor der kan købes alt mellem himmel og jord, så længe pengene rækker. Guld og ædelstene, velduftende krydderier og ikke at forglemme den velsmagende kaffe, som er en stor tradition i Bahrain. Her finder du også flere af landets gamle moskeer. Mange oplever Bahrain som en “blød” introduktion til Mellemøsten, hvor det moderne vesten blandes med det mystiske Persien.

Indkvartering

Entrebilletter, Bahrains Grand Prix

Entrebilletter, Bahrains Grand Prix

Entrebillet ståplads til F1 banen fredag, lørdag og søndag. Der kan tilkøbes tribuner i trin 3 i bestillingen. 
Park Regis Lotus Hotel, Bahrain

Park Regis Lotus Hotel, Bahrain

Park Regis Lotus Hotel er perfekt beliggende i byen Manama (Juffair) og ligger indenfor 15 minutters kørsel fra Bahrain International Airport. Hotellet tilbyder 164 luksuriøst indrettede...