Australien - F1 rejser til Melbourne

TRADITIONEN TRO - australien åbner Formel 1 sæsonen

DET HELE STARTER PÅ DEN ANDEN SIDE AF JORDEN - Her hvor Kevin fik sin første podieplacering.

Hånden på hjertet - der er ikke mange danske tilskuere til start når Formel 1 sæsonen i Australien sættes i gang...  Og det er egentlig en skam!  Først og fremmest fordi åbningsløbet er noget særligt. Men også fordi banen ligger i et smukt velplejet parkområde tæt på centrum af Melbourne. Australierne har igen og igen vist at de er eminente til at afvikle et så stort arrangement. Alt kører effektivt og hele byen emmer af fest og farver. Den afslappede australske mentalitet passer perfekt til den danske... På en eller anden måde passer vi bare godt ind. 

GPT har typisk en god håndfuld gæster som hvert år alligevel er på de kanter og derfor skal bruge enten entrebilletter til løbet eller et arrangement med hotel og fly.
Et par gange har vi også haft større og mindre grupper til F1 i Australien. Dette kombineres oftest med en rundrejse efter løbet i Australien. 

Bedst til prisen lige nu...!

Pris fra:
1.100,-
Dage:4
Ved tilkøb af tribuneplads, bortfalder retten til ståplads, idet alle priser er tillægspriser.
Transportmåde:Egen transport
Bestil rejse

GPT tilbyder

GPT TILBYDER

EntreBilletter - Pakkerejser inkl. fly - skræddersyede gruppetilbud

Grand Prix Tours tilbyder både entrebilletter og individuel rejse til Australiens Grand Prix. Den individuelle tur består af fly, hotel og entrebillet - standardturen er med 6 overnagninger i Melbourne. Den kan skræddersys efter ønske og udvides med ekstra dage. Turen er uden dansk turleder. Selvom løbet foregår på den anden side af jorden, så har Grand Prix Tours næsten altid lidt gæster til løbet. Et løb, som byder på en fantastisk festlig stemning i hele byen netop denne weekend.

  • Flypakke: F.eks. 10.03 til 17.03 2020 inkl fly, hotel og entrebilletter

  • Hotelpakke: 4* hotel i 5 nætter og entrebilletter 

  • Entrebillletter

  • Forlæng med rundrejse i Australien eller Asien - ring og hør.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 17. marts 2019
  Banenavn   Melbourne Grand Prix Circuit
  Første Grand Prix   1996
  Banelængde   5,303 km
  Antal omgange   58
  Distance   307,574 km
  Banerekord   Michael Schumacher (2004)
  Vinder 2017   Sebastian Vettel
  Vinder 2018   Lewis Hamilton


Vi anbefaler...

  • Tribune Jones - Her kommer de fedeste opbremsninger og dueller

  • Tribune PIQUET - Typisk det bedste sted på banen at overhale

  • Tribune Fangio - Se direkte ned i pitten hos de forskellige teams
     

Om banen

Formel 1 kom til Australien i 1985 og blev kørt i Adelaide, men tidligere racerkører og iværksætter, Bob Jane, drømte om et løb i Melbourne. I 1992 blev Jeff Kennett valgt til statsleder for staten Victoria med løfter om at hæve Melbournes profil. Den dag i dag ved vi, det lykkedes for ham, da den første del af denne profilering blev Australiens Grand Prix.

Aftalen med F1-organisationen blev indgået i 1993, men der var kontrakt på Adelaide indtil 1995, hvorfor Kennett havde 2 år til planlægning. Der blev anlagt en bane i Melbournes smukke park, Albert Park, der også inkluderede lukkede offentlige veje. I 1996 holdt byen første gang F1-verdensmesterskab, og det gør den stadigvæk den dag i dag. En festlig weekend hvor de hyggelige og stemningsfulde australiere i høj grad selv deltager. Og hvis nogen kan feste og fejre, så er det australiere.

Albert Park ligger få kilometer fra Melbourne downtown, og den nemmeste vej til banen går via byens udmærkede sporvognsnet, der har to stop ved banen. Selvom der i princippet er tale om en gadebane, er der masser af hurtige sving i Albert Park, og et par highspeed-passager efterfulgt af langsomme sving sørger for gode overhalingsmuligheder. Specielt S-svinget efter start/mål er spektakulært, og her er der næsten garanti for dramatik på første omgang. Der er en fantastisk stemning i Melbourne og specielt i Albert Park i Grand Prix-dagene, og Grand Prix-weekenden starter allerede torsdag med træning for de mange support-klasser.

Information

Information

PRISER

Priserne er ekskl. rejseforsikring og afbestillingsforsikring, transfers, evt. enkeltværelsestillæg, og opgradering af entrebillet.
Der er ikke et fast program for turen, da denne er på individuel basis og uden dansk turleder.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Transport

Fra Lufthavn: Der kan tilbydes shuttle-transfer fra lufthavnen til hotellet for et tillæg på kr. 400 t/r. Ønskes privat transfer fra lufthavnen, er prisen kr. 800 t/r.
Til/fra banen: Hotellerne ligger ca. 5 km fra banen Albert Park. Pga. trafikken i området ved Albert Park anbefaler vi på det kraftigste at benytte offentlig transport. Der går både busser og sporvogne direkte til banen fra centrum. 

OPHOLD UDEN F1 BILLET

Ønsker nogle personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, er der et fradrag på kr. 1.300 pr. pers.

Bemærk

Det er muligt at kombinere turen med et ophold i enten Australien eller Asien - dvs. ændre rejsedage på fly, tilkøbe ekstra hotelovernatninger, tilkøbe arrangementer etc.

Visum

For danske statsborgere er der visum pligt til Australien. Dette kan ansøges elektronisk på den australske ambassades hjemmeside.
 

Afgange og priser

AfrejsedatoTransportmådeDestinationLedige pladserFra pris
12/3Egen transportEntrebillet F1 Australien torsdag-søndag.Mere end 81.100,-Bestil

Indkvartering

Entrebilletter, Australien

Entrebilletter, Australien

Entrebillet ståplads til F1 banen fredag, lørdag og søndag. Der kan tilkøbes tribuner i trin 3 i bestillingen. 
Causeway 353 Hotel, Melbourne

Causeway 353 Hotel, Melbourne

Et stilfuldt 4* storby hotel beliggende midt i smørhullet af Melbourne. Her er en god stemning og fin service fra hotellets personale. Hotellet er et ægte byhotel og råder ikke over...