+45 7020 6383 info@gptours.dk
+45 7020 6383 info@gptours.dk

Ambassadører

GPT's forslag

Mød vores ambassadører

Der har igennem tiden været mange danskere på podierne rundt omkring i verden. Jan Magnussen, Mikkel Jensen, Michelle Gatting, Frederik Vesti, Line Lykke Jensen, Kevin Magnussen… Vi kunne blive ved. Mortorsport er ikke alene tidskrævende, det er også en dyr fornøjelse. Det kræver opbakning hvis de unge talenter skal fortsætte med at kunne være på verdenskortet. <br/>

Hos Grand Prix Tours støtter vi op om de danske stjernefrø og følger dem på deres rejse. Herunder kan du se, hvem du skal holde ekstra øje med og hvordan de klare sig.

17 løb i 2021 og vinder af 15 P1-placeringer, 4 mesterskaber og årets karting talentpris.
Marc har et usædvanligt højt eget ambitionsniveau, drive og elsker over alt andet at køre gokart – derfor er teamets målsætning at støtte Marcs fortsatte karrierevej i motorsport både i Danmark, men ligeledes internationalt, på så højt et niveau som muligt.
Én af Europas mest vindende racerkører gennem tiden.

Som 14 årig blev han junior Verdensmester i Go-Cart. I 1994 – 21 år gammel – tog han 14 sejre på en sæson i Formel 3 – det har ingen præsteret hverken før eller siden. Hans Formel 1 karriere havde en del turbulens, som testkører for McLaren, afløser for Mika Hakkinen og fast sæde hos Stewart-Ford-Teamet. Efterfølgende har han kørt flere 24 timers løb.
Læs mere