Abu Dhabis Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ABU DHABI

Spændende og eksklusiv tur til Formel 1 finalen i Abu Dhabi. På turen bor vi på 4* hoteller centralt i Dubai. Der er dansk turleder med på turen, ligesom vi traditionen tro har spændende RaceNight med Jan Magnussen og Peter Nygaard inkl. i prisen. En tur med tid til både at se årets sidste Formel 1 løb på den eventyrlig bane i Yas Marina kombineret med fantastiske muligheder for at opleve både Dubai og Abu Dhabi - de rige oliestater, der funkler af glimmer og glamour. Bemærk - forlæng turen med et krydstogt.

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 21.11 2018 - 26.11 2018
 • Flyarrangement 21.11 2018 - 27.11 2018
 • Flyarrangement 22.11 2018 - 26.11 2018
 • Flyarrangement 22.11 2018 - 27.11 2018
 • Flyarrangement F1 + krydstogt i 10 dg fra Singapore til Singapore - læs mere


Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Flytransport, Kastrup - Dubai t/r med Emirates
 • Inkl. skatter, bagage, catering, drikkevarer, underholdning som nævnt.
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 4 / 5 / 6 nætter på valgte hotel 
 • Morgenmad på hotellet
 • Transferservice til F1 banen i Abu Dhabi lørdag og søndag
 • Tribunebillet  til banen lørdag og søndag - vælg mellem flere forskellige tribuner
 • Racenight med Jan Magnussen og Peter Nygaard
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond.
 • Dansk turleder.


Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.
Bemærk alle udflugter skal bestilles hjemmefra.
Fradrag hvis ikke der skal bruges entrebillet og transport til Yas Marina er kr. 2500 pr pers.

Tribuner

Tribuner er standard. Der findes flere opgraderinger. Disse  ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, en bestilling er først registreret når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Racenight

Fredag aften gør vi lidt ekstra ud af at alle er godt forberedet. Vi holder Grand Prix Tours RaceNight - en super aften med fælles hygge. Vi er i selskab med Jan Magnussen og F1 ekspert og journalist Peter Nygaard. Peter kommer direkte fra pitten på Yas Marina og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og lumre historier som normalt er skjult for offentligheden. Men han er også danskeren der ved mest om F1 og kan berette om holdenes taktik. Jan Magnussen kommer direkte fra Haas pitten og er opdateret med alle detaljer derfra. En super aften med masser af Formel 1 snak.  Der serveres lidt snacks og lidt at drikke.

Koncerter

Torsdag aften: Afventer
Fredag aften: The Weekend
Lørdag aften: Sam Smith
Søndag aften: Guns N´Roses

Udflugter

BYRUNDTUR I DUBAI
- 4 timers sightseeing i Duabi. På denne tur opleves det nye Dubai med alle dens forskellige nuancer. Når man kører ned af Sheikh Zayed opleves udviklingen på nært hold når man ser de imponerende bygninger der er skudt op gennem de seneste år og videre til Jumeirah som byder på de smukkeste områder. Der stoppes ved Burj Al Arab og videre ud og opleve "The Palms" - det fantastiske byggeri i Atlanterhavet.  Også Dubais højeste bygning, Burj Khalifa skal ses på turen og de fantastiske springvand med lysshow (som bestemt også er et besøg værd på egen hånd når mørket falder på). Man kan vælge at stå af her ved Burj Khalifa og på egen hånd aflægge et besøg i toppen (entre ca.kr. 200 ved forudbestilling) eller man kan køre med tilbage til hotellet Turen skal købes hjemmefra. Pris per person kr. 275.

BYRUNDTUR I ABU DHABI
- 3 timers sightseeing i Abu Dhabi. Turen skal købes hjemmefra. Pris per person kr. 175

JEEP SAFARI
– Turen er inkl. BBQ i ørkenen. Turen kan købes på forhånd eller i Dubai. Pris per person kr. 600. Turen kan købes både fredag og mandag. Hvis man deltager fredag, vil der være hjemkomst så man kan nå raceNight

DHOW CRUISE
- Dhowe Cruise inkl. middag. Dette er et af de luksuriøse Dhow krydstogter på et lækkert og flot skib. Turen kan købes på forhånd eller i Dubai. Pris per person kr. 650.

husk

At man kommer til et Arabisk land og derfor skal man følge de regler der gælder i landet. Det er ikke noget man tænker over ved at gå på gaden, men f.eks går man ikke rundt med alkohol på gaden. Vores turleder sørger for en vejledning ved ankomsten.

Bemærk

Alle flytider er lokal tider. Forbehold for ændringer i flytider, airlines, flypriser mv.
Det er muligt at kombinere turen med et ophold i Emiraterne  - dvs. ændre rejsedage på fly (gebyr 300), tilkøbe ekstra hotelovernatninger, tilkøbe arrangementer etc.

Visum

For danske statsborgere er der pt. ingen visumpligt til Dubai / Abu Dhabi, men vær opmærksom på der kan ske ændringer og du er selv ansvarlig for at have evt. visum og vaccinationer i orden. Bemærk også at der kan være problemer med indrejse, hvis man har et stempel i pas fra Israel. I dette tilfælde anbefaler vi at man anskaffer sig et nyt pas. Desuden skal passet være gyldigt 6 måneder fra indrejsedatoen. Læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

Valuta

Vi anbefaler IKKE at veksle til lokal valuta inden afrejsen. Den bedste kurs opnåes ved at bruge hæveautomater i landet.

Pris fra:
11.990,-
Dage:5
Transportmåde:Fly fra Kastrup
Bestil rejse

Program

Program for FLYarrangementer

Dag Program
Onsdag 21.11 Kl. 14.20 - Afrejse fra København.
kl. 23.45 - Ankomst Dubai.
Ved ankomst til Dubai modtages vi i lufthavnen af en lokal repræsentant, som byder os velkommen.
Herefter kører vi direkte til det valgte hotel for indkvartering.
Torsdag 22.11

Morgenmad på hotellet.
Gæster som er ankommet den 21.11 har dagen på egen hånd. Det er muligt at tilkøbe transfer til Abu Dhabi og komme til Pitwalk og Ferrari World. Adgang til pitwalk kræver en weekendbillet. Turlederen er gerne behjælpelig med forslag til andre udflugter og aktiviteter.
Kl. 10.00 - Afgang til Abu Dhabi. Bestilles hjemmefra, pris kr. 300 pr pers.
Kl. 17.00 - Afgang fra Abu Dhabi

Kl. 14.20 - Afrejse fra København.
Kl. 23.45 - Ankomst Dubai.
Ved ankomst til Dubai modtages vi i lufthavnen af en lokal repræsentant, som byder os velkommen.
Herefter kører vi direkte til det valgte hotel for indkvartering.

Fredag 23.11 Morgenmad på hotellet.
Efter morgenmad er der mulighed for at få en fin introduktion til Dubai ved at deltage i byrundturen.

Kl. 09.30 - Byrundtur Dubai - tilkøb
Halvdagsudflugt på ca. 4 timer. Turen slutter ca. kl. 14 og gennemføres med lokal engelsktalende guide. Læs mere under udflugter. Bestilles hjemmefra. Pris kr. 275 pr. person.

Resten af dagen er til fri disposition.

Kl. 20.00 - RaceNight med Jan Magnussen og Peter Nygaard
Med i billetprisen har du fri adgang til koncert i Abu Dhabi fredag aften. Har du lyst til at opleve denne, er hjemtransport på egen hånd
Lørdag 24.11 Morgenmad på hotellet. 
Kl. 09.30 - Bustransfer fra hotel til F1 banen Yas Marina i Abu Dhabi (inkl.). 
Dagen er til fri disposition i Abu Dhabi. Der er mulighed for at gå på banen, tage i Ferrari World eller deltage i en byrundtur i Abu Dhabi.

Byrundtur Abu Dhabi - tilkøb.
Umiddelbart efter ankomsten til Abu Dhabi tilbydes en 3 timers sightseeing i Emiratet Abu Dhabi. Turen er med engelsktalende rejseleder. Bestilles hjemmefra. Pris kr. 175 pr. person.  
 
Kl. 14.00 - 15.00 - Her finder den 3. frie træning sted.
Kl. 17.00 - 18:00 - Kvalifikation
Kl. 18.30 - Transfer retur fra Abu Dhabi til hotellet (inkl).  
 
Aftenen er til fri disposition.
Med i billetprisen har du fri adgang til koncert i Abu Dhabi lørdag aften. Har du lyst til at opleve denne, skal der bestilles sen hjem transport
Søndag 25.11 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.30 - Busafgang til F1 banen Yas Marina i Abu Dhabi (inkl).  
Det er dagen for Formel 1. Her er der lagt op til et forrygende finale løb i Abu Dhabi på den imponerende Yas Marina bane. Årets sidste løb...og afgørelsens time nærmer sig.

Kl. 17.00 - Går starten på årets sidste Formel 1 løb.  
Kl. 20.00 - ca er der afgang tilbage til Dubai med bus.
Der tages hensyn til en evt forsinkelse af løbet, således at hjemturen tidligst er 1 time efter løbet er afsluttet. Aftenen er på egen hånd.

Med i billetprisen har du fri adgang til koncert i Abu Dhabi søndag aften. Har du lyst til at opleve denne, skal der bestilles sen hjem transport
Mandag 26.11 Morgenmad på hotellet.
Dagen er til fri dispostion. Turlederen er gerne behjælpelig med at bestille udflugter, som f.eks. Jeep Safari, Creeek Cruise Cruise eller oplevelser som en tur på en af golfbanerne, helikopterture eller lign. Brug dagen på at opleve det du ikke nåede de første dage, eller brug dagen til lidt shopping. 

Kl. 05.45 er der afang fra hotellet til lufthavnen.
Kl. 08:30 er der afgang med Emirates til København for de som rejser hjem mandag.
Kl. 12.20 er der ankomst til Kastrup lufthavn.
Tirsdag 27.11 Er hjemmerejsedagen.
Kl. 05.45 er der afgang fra hotellet til lufthavnen.
Kl. 08.30 er der afgang med Emirates til København for de som rejser hjem tirsdag..
Kl. 12.20 er der ankomst til Kastrup lufthavn. .

Forbehold for ændringer.

Krydstogt

Kombiner F1 i Abu Dhabi med 1 uges fantastisk krydstogt.

Først oplever i vores spændende program med F1 i Abu Dhabi. I har 3-5 skønne dage med oplevelser ud over det sædvanlige. Tempoet er højt så i både kan nå at opleve alt det bedste fra Formel 1 inkl. vores spændende RaceNight med et par stykker fra vores ekspert panel. Men der skal også være tid til at se og opleve Dubai og Abu Dhabi. Her er virkelig meget for øjnene - verdens højeste bygning, verdens eneste 7* hotel - spændende ørkenture - indendørs skiarena - verdensklasse golf - bazarer og markeder og meget mere. 

Efter de hektiske dage i Abu Dhabi er tiden inde til hygge og afslapning. Hvor gøres det bedre end på et lækkert krydstogstskib hvor serviceniveauet er ualmindelig højt og hvor der aldrig er langt til den næste drink eller et godt måltid. . 

Kun 7 timer i fly fra Dubai ligger skibet Sapphire Princess i Singapore og venter på Jer. Et eksotisk krydstogt rundt til Sydøstasiens kendte perler. Turen er på 10 dage. Se program:

Dag Program
Mandag 26.11 Først på aftenen er der transfer til lufthavnen i Dubai. Flyafgang er lige over midnat. 
Hvis fruen ikke har interesse i Formel 1 kan dette kombineres med at hun først ankommer til Dubai mandag aften kl. 23.45 og flyver videre til Singapore sammen med de der har været til F1.
Tirsdag 27.11 Kl. 02.35 - Afgang fra Dubai til Singapore 
Kl. 13.45 - Ankomst Singapore (lokal tid)
Ved ankomst til Singapore er der transfer til jeres hotel. Her skal i bo 1 nat  på et godt 4* hotel med en central beliggenhed i Singapore.
Resten af efterdagen er på egen hånd til at se og opleve Singapore. Vi kan varmt anbefale at nyde aftenen omkring Clarke Quay. Her er både stemningsfuldt og hyggeligt og smækfyldt med små spisesteder med udsigt over havnen. 
Onsdag 28.11 Morgenmad på hotellet.

Kl. 11.30 - Afgang fra hotellet til krydstogtshavnen i Singapore.
Herefter registrering og chech in på skibet
Kl. 16.00 - Afgang fra Singapore med krydstogtsskibet Princess Sapphire

Når Sapphire Princess stævner ud fra Singapore venter et imponerende syn ind over byen, og skibet flyder ud mellem hundredvis af ”lastskibe”, der ligger og venter på at få eller aflevere gods.
Torsdag 29.11 På havet hele dagen
Fra Singapore sejler du sydover og følger et langt stykke den indonesiske kyst mod den populære ferieø Bali.
Der er masser af aktiviteter ombord. Nyd solen på en liggestol mens du får serveret en kold drink og nyder en god bog. En dukkert i poolen kan svale dig ned hvis det bliver for varmt. 
Der også åben i fitnesscenteret hvis det har interesse. Nyd et dyp i spabadet og se de flotte shows om aftenen i teatersalen. Når du bliver sulten er der mulighed for at få lidt til maven.
Fredag 30.11 På havet hele dagen.
Lørdag 01.12 Kl. 07.00 - Ankomst til Bali
Kl. 17.00 - Afrejse fra Bali
Gå i land på egen hånd eller køb en udflugt ombord.
Søndag 02.12 På havet hele dagen.
Nyd lækkert mad og slap af ved poolen ombord.
Mandag 03.12 På havet hele dagen
Nyd lækkert mad og slap af ved poolen ombord.
Tirsdag 04.12 Kl. 08.00 - Ankomst Port Kelang - 40 km fra Malaysias hovedstad Kuala Lumpur
Kl. 19.00 - Afrejse Port Kelang
Gå i land på egen hånd eller køb en udflugt ombord.
Onsdag 05.12 Kl. 08.00 - Ankomst Penang, Malaysia
Kl. 21.00 - Afgang Penang, Malaysia
Gå i land på egen hånd eller køb en udflugt ombord.
Torsdag 06.12 Kl. 09.00 - Ankomst Phuket, Thailand
Kl. 18.00 - Afgang Phuket, Thailand
Gå i land på egen hånd eller køb en udflugt ombord.
Fredag 07.12 På havet hele dagen
Onsdag 08.12 Kl. 07.00 - Ankomst til Singapore.
Hjemrejse i hendhold til rejseplanen.
Der er mulighed for at forlænge med yderligere dage i Sydøstasien hvis dette ønskes. 

Forbehold for ændringer.

Se skibet Sapphire Princess
Du sejler med rederiet Princess Cruises, som byder på 4*+ krydstogter og tilhørende mad og service. Sapphire Princess er et meget indbydende og elegant skib, der medtager ca. 2.700 passagerer, og der er godt 1100 besætningsmedlemmer til at sørge for dit ve og vel ombord. Forkæl dig selv og nyd livet i de mange lounger og soldæk, hop i poolen eller slap af i de 4 boblebade. Glæd din mave med snacks eller god middag i de lækre restauranter.

Mad og drikke
Du kan næsten ikke gå sulten i seng! Der er flere muligheder for spisning ombord – i forbindelse med alle hovedmåltider tilbydes 4-retters a la carte menuer i hovedrestauranterne. Derudover er det lækker buffet restaurant der er åben dagen lang. Og skal du bare have lidt bydes der på burgere og pizza. På Sapphire Princess kan du om aftenen vælge om du vil spise tidlig, som er kl. 18.00 eller sen som er kl. 20.30. Du har også mulighed for fri dining, hvilket betyder at du selv bestemmer tidspunktet mellem kl. 18 og 22.00

På skibet har du fri adgang til kaffe, te og vand som kan hentes i buffet restauranten. Du kan købe øvrige drikkevarer undervejs eller købe en drikkepakke m/u alkohol. En all inklusive drikkepakke koster 59,99$ per dag. Husk der kommer charge på 15% oven i alle priser ombord.

Drikkepenge
Det er normal kutyme i mange lande til lands og på vand, at der betales drikkepenge. Princess Cruises opkræver via dit skibskort 13,5$ pr. person pr. dag således drikkepenge til personalet bliver ligelig fordelt. Det er naturligvis op til dig selv, om du ønsker at give mere, hvilket altid bliver modtaget med tak.

Rejsedokumenter
Med dansk pas, kan du rejse uden visum. Blot skal du huske, at dit pas skal være gyldig i min. 6 måneder efter hjemkomst. Du rejser udenfor Europa, og vi må derfor kraftig anbefale, at du tegner en rejseforsikring gennem dit forsikringsselskab eller Øster Lindet. Den danske sygesikring dækker intet

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 25. november 2018
  Banenavn   Yas Marina Circuit
  Første Grand Prix   2009
  Banelængde   5,554 km
  Antal omgange   55
  Distance   305,361 km
  Banerekord   Sebastian Vettel (2009)
  Vinder 2016   Lewis Hamilton
  Vinder 2017   Valtteri Bottas


Med Emiraternes entre på den store Formel 1 scene er et unikt og imponerende show gået i luften. Banen ligger smukt i Abu Dhabi, og er omringet af vand og grønne omgivelser på Yas Island. Løbet afvikles som et aftenløb hvor overgangen fra dag til nat giver ekstra spænding. Solnedgangen gør løbet mere krævende for kørerne og aldeles mere spetakulært for publikum. Afslutningsvist, så er årets sidst løb altid noget særligt..

Strategisk velplaceret på Yas Island er banen en revulotion indenfor design af fremtidens F1 baner. Den smukke bane går langs lystbådehavnen og havet og giver en scenic udsigt der kan hamle op med rivalerne i Monaco og Singapore. Banen er nærmest omsluttet af Yas øens glamourøse og nybyggede marina med plads til sejlbåde hvoraf flere ligger med paddock udsigt. Alle tribunepladser er overdækket så man er beskyttet mod den skarpe ørkensol. Banen er bygget med racerløb som formål og råder over F1 kalenderens længste højhastighedsstrækning.

Med hastigheder over 300 km/t, gennemsnitsfart på næsten 200 km/t, 10 højresving, 11 venstresving og kørselretningen mod uret, er der lagt op til et årligt enormt spændende løb. Banen er designet af arkitekten Hermann Tilke.  Alt omkring banen er også nybyggeri. F.eks. det store 5-stjernede Yas Marina Hotel, med 500 værelser og forlystelsespaken Ferrari World. Blandt andre innovative ting omkring banen, kan det 60 meter høje sol-drevne udsigtstårn nævnes, samt den underjordiske indkørsel til pitten. Formålet har været at konstruere en publikumsvenlig bane med tætte løb og muligheder for overhaling.

Tribuner

Mod tillæg er der mulighed for at opgradere til anden tribune end den som er inkl. i prisen.

 • Tillæg for North Lounge                                                      kr. 2.000
 • Tillæg for West Lounge                                                        kr. 2.000
 • Tillæg for Al Dhiyafa Lounge, West tribune                       kr. 5.700
 • Tillæg for Al Dhiyafa Lounge, Hovedtribune                     kr. 5.900
 • Tillæg for Al Dhiyafa Lounge, North tribune                     kr. 5.700


Al Dhiyafa pakken består af:

 • Reserveret plads på den udvendige balkonområde 
 • Adgang til privat suite/lounge med aircondition og TV storskærm
 • Ubegrænset adgang til ikke alkoholske drikkevarer
 • Ubegrænset adgang til varme og kolde mad / snacks hele dagen
 • Mulighed for køb af alkohol

Lokal Guide

Abu Dhabi og resten af Emiraterne er et land på farten!  På trods af en kæmpe oilereserve, er man klar over, at "ingen træer vokser ind i himlen". Derfor er udvikling noget der står højt på landets dagsorden. Dette har blandt andet betydet opbygning af en 5,5 km Formel 1-bane, nemlig Yas Marina Circuit, der første gang blev brugt til Formel 1 d. 1. november 2009.

Livet i overhalingsbanen er ikke gået uset hen.... Landet er det største og rigeste af de 7 Forenede Arabiske Emirater og iflg. statistikkerne er det verdens rigeste land. Landet har blot 860.000 indbyggere til et areal (67.340 km2) svarende til 1,5 gang Danmarks størrelse. Dertil skal dog siges at en stor del er dækket af ørken. I undergrunden ligger landets rigdom - olien, der er estimeret til at holde frem til det 22. århundrede. De sidste par år har regionen kastet sig ud i et massivt udvklingsprogram med nybyggerier - herunder den spritnye Yas Marina F1 bane, som er et sandt mesterværk, der ikke kan beskrives, men skal opleves.

Men også nabo Emiraten Dubai byder på bygningskonstruktioner som ikke kan matches andre steder i verden. Se blot de kunstige palmeøer fra luften, verdens højeste bygning, det kæmpe store indendørs skicenter eller verdens eneste 7* hotel.... Her er virkelig meget for øjnene.

Modsat mange af Abu Dhabi´s nabolande i Golfen, har landet bibeholdt sine lokale traditioner og charme, hvilket gør det til et mere interessant sted at besøge. Byen Al Ain er en populær turistby og anses som Abu Dhabi´s spirituelle hjerte. Byen er bygget på 7 oaser midt i ørkenen og har været beboet i mere end 3,000 år. Byen figurer på UNESCO´s liste over verdens naturarv.

Rub Al Khali ørkenen, kaldes lokalt for “det tomme kvarter”. Kun få km fra bygrænsen til Abu Dhabi befinder man sig omkrandset af sand dyner. Her lever traditionelle beduiner med deres kameler side om side med byens moderne forretningsmænd og faciliteter. Det betyder at man på kort tid kan opleve disse 2 kontraster på bedste vis. Dertil byder både Dubai og Abu Dhabi natuligvis på eventyrlige golfbaner, spabade, moderne shoppingcentre, bazarer og fra 2012 - det første Louvre museum udenfor Frankrig.

For Formel 1 entusiater er et besøg i Ferrari World et "must". Dette er en blanding af et stort flot museum samt en imponerende forlystelsespark med de vildeste rutchebaner. Her får du nemt en hel dag til at gå. 

Afgange og priser

AfrejsedatoTransportmådeDestinationLedige pladserFra pris
20/11KastrupF1 FINALE: Metropolitan Hotel, Dubai. 8 dage/7 nætter214.490,-Bestil
20/11KastrupF1 FINALE: Media One, Dubai. 8 dage/7 nætter215.490,-Bestil
21/11KastrupF1 FINALE: Media One, Dubai. 6 dage/5 nætterFuldbooket, venteliste13.990,-Book på venteliste
21/11KastrupF1 FINALE: Media One, Dubai. 7 dage/6 nætterFuldbooket, venteliste14.990,-Book på venteliste
21/11KastrupF1 FINALE: Metropolitan Hotel, Dubai. 6 dage/5 nætterFuldbooket, venteliste12.990,-Book på venteliste
21/11KastrupF1 FINALE: Metropolitan Hotel, Dubai. 7 dage/6 nætterFuldbooket, venteliste13.990,-Book på venteliste
22/11KastrupF1 FINALE: Media One, Dubai. 5 dage/4 nætter112.990,-Bestil
22/11KastrupF1 FINALE: Media One, Dubai. 6 dage/5 nætter513.990,-Bestil
22/11KastrupF1 FINALE: Metropolitan Hotel, Dubai. 5 dage/4 nætter111.990,-Bestil
22/11KastrupF1 FINALE: Metropolitan Hotel, Dubai. 6 dage/5 nætterMere end 812.990,-Bestil

Indkvartering

Media One Hotel, Dubai

Media One Hotel, Dubai

Lækkert Boutique style hotel beliggende i det nye Dubai. Der er kun 8 minutters gang den flotte strand og 2 km fra Dubai Marina - et hyggeligt shopping område med restauranter. H...
Metropolitan Hotel, Dubai

Metropolitan Hotel, Dubai

Metropolitan Hotel Dubai er et nyåbnet og raffineret 4-stjernet hotel centralt beliggende på Sheik Zayed Road. Hotellet er ideelt beliggende for gæster, der ønsker moderne ins...