Abu Dhabis Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ABU DHABI

Spændende og eksklusive ture til Formel 1 finalen i Abu Dhabi. På turen bor vi på 4* eller 5* hoteller centralt i Dubai. Der er dansk turleder med på turen, ligesom vi traditionen tro har spændende RaceNight med Jan Magnussen og Peter Nygaard. Turene med tid til både at se årets sidste Formel 1 løb på den eventyrlig bane i Yas Marina kombineret med fantastiske muligheder for at opleve både Dubai og Abu Dhabi - de rige oliestater, der funkler af glimmer og glamour. Der kan vælges mellem flere datoer afhængig af hvor meget man vil opleve og hvor meget tid der er til rådighed.

EVENTs  & UDFLUGTER

BURJ KHALIFA & FREDAGS BRUNCH PÅ AL QASAR - Fredag
En oplevelse for livet.... og kun fredag.
Afgang kl. 09.30 fra hotellet til Burj Kahlifa - verdens højeste bygning. Kl. 10.30 tager vi samlet op i Khalifaen. Inkl. entre og reserveret tid til besøg. Herefter er der tid på egen hånd til at opleve området i og omkring Dubai Mall med mere end 1200 forretninger og det fantastiske springvand. Kl. 12.00 går det videre til Al Qasar til en ganske unik fredags-brunch i 5* omgivelser med udsigt mod Burj al Arab. Denne brunch overgår alt hvad du tidligere har haft af madoplevelser. Det kan ganske enkelt ikke beskrives, men skal prøves. Du kan tage for dig af retterne fra de 40 forskellige "restauranter" og drikke lige hvad du har lyst til fra kaffe, friskpresset frugtsaft til alskens eksotiske drikke med og uden alkohol. Kun din mave sætter grænser.....Brunch er inkl. fri mad og drikke fra kl. 12.30 til 16.00. Kl. 16.00 er der transport tilbage til hotellet. 
Pris kr. 2.190 pr. pers. 

FREDAGS BRUNCH PÅ AL QASAR - Fredag
En oplevelse for livet.... og kun fredag.
Kl. 12.00 kører til Al Qasar til en ganske unik fredags-brunch i 5* omgivelser med udsigt mod Burj al Arab. Denne brunch overgår alt hvad du tidligere har haft af madoplevelser. Det kan ganske enkelt ikke beskrives, men skal prøves. Du kan tage for dig af retterne fra de 40 forskellige "restauranter" og drikke lige hvad du har lyst til fra kaffe, friskpresset frugtsaft til alskens eksotiske drikke med og uden alkohol. Kun din mave sætter grænser.....Brunch er inkl. fri mad og drikke fra kl. 12.30 til 16.00. Kl. 16.30 er der transport tilbage til hotellet. 
Pris kr. 1.350 pr. pers. 

BYRUNDTUR I DUBAI

4 timers sightseeing i Dubai om fredagen. På denne tur opleves det nye Dubai med alle dens forskellige nuancer. Når man kører ned af Sheikh Zayed opleves udviklingen på nært hold når man ser de imponerende bygninger der er skudt op gennem de seneste år og videre til Jumeirah som byder på de smukkeste områder. Der stoppes ved Burj Al Arab og videre ud og opleve "The Palms" - det fantastiske byggeri i Atlanterhavet.  Også Dubais højeste bygning, Burj Khalifa skal ses på turen og de fantastiske springvand med lysshow (som bestemt også er et besøg værd på egen hånd når mørket falder på). Man kan vælge at stå af her ved Burj Khalifa og på egen hånd aflægge et besøg i toppen (entre ca.kr. 200 ved forudbestilling) eller man kan køre med tilbage til hotellet Turen skal købes hjemmefra.
Pris per person kr. 295.

BYRUNDTUR I ABU DHABI

3 timers sightseeing i Abu Dhabi. Byrundturen starter umiddelbart efter ankomst til Abu Dhabi lørdag formiddag. På turen skal vi bl.a se den fantastiske Sheikh Zayed moske, Corniche, Yas Island og Heritage Village. Turen slutter ca. kl. 14.00. Turen skal købes hjemmefra.
Pris per person kr. 175

JEEP SAFARI

En vild og fantastisk tur til Dubais ørken. Oplev sand, sand og atter sand. Turen går op og ned i de mange sanddunes i 4x4. Det er ikke en tur for sarte sjæle.... Det er ret vildt og minder mest om en tur i rutchebanen. Turen er inkl. BBQ i ørkenen i en rigtig hyggelig beduinlejr. Ofter er der også mulighed for en tur på kamelryg i solnedgangen. Turen kan købes på forhånd eller i Dubai. Turen kan købes både fredag og mandag. Hvis man deltager fredag, vil udflugten være afkortet og således uden underholdning og med en kortere spisning. Dette er for at kunne nå tilbage til RaceNight.
Pris per person kr. 650.

DHOW CRUISE

Dhowe Cruise på Dubai Creek inkl. middag. Dette er et af de luksuriøse Dhow krydstogter på et lækkert og flot skib. En Dhow er et gammelt traditionelt træskib som man kender fra den afrikanske østkyst gennem flere hundrede år. Skibene sejlede dengang kun for sejl men idag har de fået en del flere hjælpeværktøjer.Ombord serveres en skøn middag. Turen kan købes på forhånd eller i Dubai. 
Pris per person kr. 695.

PRAKTISKe INFORMATIONEr

TRIBUNER

På alle ture er der som standard en tribune inkl. i prisen. Uanset hvad du har inkl. i dit valg er der mulighed for at opgradere din F1 billet. Der findes flere opgraderinger. Disse  ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, en bestilling er først registreret når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

RACENIGHT

Årets sidste RaceNight – bliver det kræset lidt ekstra.RaceNight afholdes ved Yas Marina, hvor der er disket op med buffet og fri drikke. Peter Nygaard og Jan Magnussen kommer direkte fra pitten og er r – og beretter og nyt og gammel fra pitten og ”året der gak” – og bestemt ikke mindst forventningsafstemninger til F1 2021. Der kan også forventes lidt lækre detaljer og lumre historier som normal skjules for offentligheden.  En super aften med masser af Formel 1 snak og gode oplevelser. SKAL du til koncert er du i gåafstand fra koncertpladsen.  

KONCERTER

Fredag aften: TBA
Lørdag aften: TBA
Søndag aften: TBA

HUSK

At man kommer til et Arabisk land og derfor skal man følge de regler der gælder i landet. Det er ikke noget man tænker over ved at gå på gaden, men f.eks går man ikke rundt med alkohol på gaden. Vores turleder sørger for en vejledning ved ankomsten.

BEMÆRK

Alle flytider er lokal tider. Forbehold for ændringer i flytider, airlines, flypriser mv.
Det er muligt at kombinere turen med et ophold i Emiraterne  - dvs. ændre rejsedage på fly (gebyr 300), tilkøbe ekstra hotelovernatninger, tilkøbe arrangementer etc.

VISUM

For danske statsborgere er der pt. ingen visumpligt til Dubai / Abu Dhabi, men vær opmærksom på der kan ske ændringer og du er selv ansvarlig for at have evt. visum og vaccinationer i orden. Passet skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedatoen. Læs mere på udenrigsministeriets hjemmeside.

VALUTA

Vi anbefaler IKKE at veksle til lokal valuta inden afrejsen. Den bedste kurs opnåes ved at bruge hæveautomater i landet.

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

Program

Program for FLYarrangementer

Dag Program
Tirsdag 31.11 Kl. 14.20 - Afrejse fra København med Emirates.
kl. 23.45 - Ankomst Dubai.
Ved ankomst til Dubai modtages vi i lufthavnen af en lokal repræsentant, som byder os velkommen.
Herefter kører vi til hotellerne for indkvartering.
Onsdag 01.12 Kl. 14.20 - Afrejse fra København med Emirates.
kl. 23.45 - Ankomst Dubai.
Ved ankomst til Dubai modtages vi i lufthavnen af en lokal repræsentant, som byder os velkommen.
Herefter kører vi til hotellerne for indkvartering.
Torsdag 02.12 Morgenmad på hotellet.
Gæster som er ankommet tirsdag og onsdag har dagen på egen hånd. Det er muligt at tilkøbe transfer til Abu Dhabi og komme til Pitwalk og Ferrari World. Adgang til pitwalk kræver en weekendbillet. Turlederen er gerne behjælpelig med forslag til andre udflugter og aktiviteter.
Kl. 10.00 - Afgang til Abu Dhabi. Bestilles hjemmefra, pris kr. 300 pr pers.
Kl. 17.00 - Afgang fra Abu Dhabi

Kl. 14.20 - Afrejse fra København med Emirates.
Kl. 23.45 - Ankomst Dubai.
Ved ankomst til Dubai modtages vi i lufthavnen af en lokal repræsentant, som byder os velkommen.
Herefter kører vi til hotellerne for indkvartering.
Fredag 03.12 Morgenmad på hotellet.
Efter morgenmad er der mulighed for at få en fin introduktion til Dubai ved at deltage i byrundturen.

Kl. 09.30 - Udflugt: Byrundtur Dubai - tilkøb
Halvdagsudflugt på ca. 4 timer. Turen slutter ca. kl. 14 og gennemføres med lokal engelsktalende guide. Læs mere under udflugter. Bestilles hjemmefra. Pris kr. 275 pr. person.

Kl. 09.30 - Udflugt: Burj Khalifa & fredagsbrunch - tilkøb
En spændende tur hvor vi først besøger Burj Khalifa efterfulgt at lidt tid på egen hånd i og omkring Dubai Mall. Kl. 12.00 går det videre mod Al Qasar til en uovertruffen gastronomisk mad oplevelse som ikke kan beskrives - en ægte fredagsbrunch. Kl. 16.00 går det retur til hotellet. 

Resten af dagen er til fri disposition. Nyd eftermiddagen ved poolen eller oplev lidt mere af Dubai på egen hånd.

 
Lørdag 04.12

Morgenmad på hotellet. En "vild" dag venter forude.... :-)


Kl. 10.00 - Bustransfer fra hotel til F1 banen Yas Marina i Abu Dhabi (inkl.). 
Dagen er til fri disposition i Abu Dhabi. Der er mulighed for at gå på banen, tage i Ferrari World eller deltage i en byrundtur i Abu Dhabi.

Udflugt: Byrundtur Abu Dhabi - tilkøb.
Umiddelbart efter ankomsten til Abu Dhabi tilbydes en 3 timers sightseeing i Emiratet Abu Dhabi. Turen er med engelsktalende rejseleder. Bestilles hjemmefra. Pris kr. 175 pr. person.  
 
Kl. 14.00 - 15.00 - Her finder den 3. frie træning sted.
Kl. 17.00 - 18:00 - Kvalifikation

Kl. 18:00 - Racenight


Kl. 21.00 - Aftenens gratis koncert starter.
Kl. 18.45 - Transfer retur fra Abu Dhabi til hotellet (inkl).  
Kl. 23.30 - Transfer retur fra Abu Dhabi til hotellet (skal bestilles).
 
Aftenen er til fri disposition.
Med i billetprisen har du fri adgang til koncert i Abu Dhabi lørdag aften. Har du lyst til at opleve denne, skal der bestilles sen hjem transport.
Søndag 05.12 Morgenmad på hotellet.
Det er dagen for Formel 1. Her er der lagt op til et forrygende finale løb i Abu Dhabi på den imponerende Yas Marina bane. Årets sidste løb...og afgørelsens time nærmer sig.

Kl. 10.00 - Busafgang til F1 banen Yas Marina i Abu Dhabi (inkl).  
.
Kl. 17.10 - Går starten på årets sidste Formel 1 løb.  
Kl. 21.00 - ca er der afgang tilbage til Dubai med bus.
Der tages hensyn til en evt forsinkelse af løbet, således at hjemturen tidligst er 1 time efter løbet er afsluttet. Aftenen er på egen hånd.

Kl. 23.30 - Transport retur til hotel i Dubai med bus (sen hjemtransport skal bestilles.) 
Med i billetprisen har du fri adgang til koncert i Abu Dhabi søndag aften. Har du lyst til at opleve denne, skal der bestilles sen hjem transport
Mandag 06.12 Morgenmad på hotellet.
Dagen er til fri dispostion. Turlederen er gerne behjælpelig med at bestille udflugter, som f.eks. Jeep Safari, Creeek Cruise Cruise eller oplevelser som en tur på en af golfbanerne, helikopterture eller lign. Brug dagen på at opleve det du ikke nåede de første dage, eller brug dagen til lidt shopping. 

Kl. 05.30 er der afang fra hotellet til lufthavnen.
Kl. 08:20 er der afgang med Emirates til København for de som rejser hjem mandag.
Kl. 12.30 er der ankomst til Kastrup lufthavn.
Tirsdag 07.12 Kl. 05.30 er der afgang fra hotellet til lufthavnen.
Kl. 08.20 er der afgang med Emirates til København
Kl. 12.30 er der ankomst til Kastrup lufthavn. .

Forbehold for ændringer.

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 5. december 2021
  Banenavn   Yas Marina Circuit
  Første Grand Prix   2009
  Banelængde   5,554 km
  Antal omgange   55
  Distance   305,361 km
  Banerekord   Lewis Hamilton (2019)
  Vinder 2018   Lewis Hamilton
  Vinder 2019   Lewis Hamilton

Vi anbefaler

  • Tribune West Grandstand - Afkørselsarealet får ind under tribunen
  • Tribune South Grandstand - Her slutter den anden DRS-zone. Og mange danskere og en fantastisk udsigt over marinaen
     

Om banen

Den nybyggede Yas Marina-bane var den flotteste, dyreste og mest moderne bane, da Abu Dhabi kom ind i Formel 1-kalenderen i 2009. Og den position holder Yas Marina stadig: Det er næppe muligt at overgå det fantastiske anlæg på den kunstige Yas Island cirka 30 kilometer fra Abu Dhabi centrum.

Løbet starter i dagslys sidst på eftermiddagen, kører ind i den farverige arabiske solnedgang og slutter i mørke, hvor banen er oplyst af hundredevis af projektører. Det er et af VM-seriens mest spektakulære løb, og en værdig afslutning på sæsonen.

Ørkenheden fortsætter efter solnedgang, men når solstrålerne forsvinder, falder asfalttemperaturen markant, og det gør Abu Dhabis Grand Prix til at af årets mest udfordrende løb: Dækkene ændrer opførsel efterhånden som asfalten bliver køligere, og det er derfor en omtrent umulig opgave at finde det helt rigtige set-up til bilen. Ikke mindst fordi store dele af træningen foregår i dagslys, hvor de indhentede data ikke kan bruges til ret meget i løbet.

Banen kører rundt om en nybygget lystbådehavn, hvor stemningen minder om det klassiske løb i Monte Carlo. Man kører også under det futuristiske Viceroy-hotel, og for at lige at understrege, at Yas Marina-banen er noget helt specielt, er pit-udkørslen via en tunnel. Og afkørselsarealet efter en af banens langsider ligger under en af de store tribuner!

Alle tribuner er overdækkede for at beskytte mod ørkensolen, og der er masser af boder, hvor væskebalancen kan opretholdes. For en Formel 1-dag på Yas Marina slutter ikke, når Kevin Magnussen og co har fået det ternede flag – så smutter man videre til de koncerter der afvikles på banen med absolutte verdensstjerner. I 2019 var det The Weekend, Sam Smith og Guns N Roses der spiller op til ’asfaltbal’ de tre grandprix-dage

 

Lokal Guide

Abu Dhabi og resten af Emiraterne er et land på farten!  På trods af en kæmpe oilereserve, er man klar over, at "ingen træer vokser ind i himlen". Derfor er udvikling noget der står højt på landets dagsorden. Dette har blandt andet betydet opbygning af en 5,5 km Formel 1-bane, nemlig Yas Marina Circuit, der første gang blev brugt til Formel 1 d. 1. november 2009.

Livet i overhalingsbanen er ikke gået uset hen.... Landet er det største og rigeste af de 7 Forenede Arabiske Emirater og iflg. statistikkerne er det verdens rigeste land. Landet har blot 860.000 indbyggere til et areal (67.340 km2) svarende til 1,5 gang Danmarks størrelse. Dertil skal dog siges at en stor del er dækket af ørken. I undergrunden ligger landets rigdom - olien, der er estimeret til at holde frem til det 22. århundrede. De sidste par år har regionen kastet sig ud i et massivt udvklingsprogram med nybyggerier - herunder den spritnye Yas Marina F1 bane, som er et sandt mesterværk, der ikke kan beskrives, men skal opleves.

Men også nabo Emiraten Dubai byder på bygningskonstruktioner som ikke kan matches andre steder i verden. Se blot de kunstige palmeøer fra luften, verdens højeste bygning, det kæmpe store indendørs skicenter eller verdens eneste 7* hotel.... Her er virkelig meget for øjnene.

Modsat mange af Abu Dhabi´s nabolande i Golfen, har landet bibeholdt sine lokale traditioner og charme, hvilket gør det til et mere interessant sted at besøge. Byen Al Ain er en populær turistby og anses som Abu Dhabi´s spirituelle hjerte. Byen er bygget på 7 oaser midt i ørkenen og har været beboet i mere end 3,000 år. Byen figurer på UNESCO´s liste over verdens naturarv.

Rub Al Khali ørkenen, kaldes lokalt for “det tomme kvarter”. Kun få km fra bygrænsen til Abu Dhabi befinder man sig omkrandset af sand dyner. Her lever traditionelle beduiner med deres kameler side om side med byens moderne forretningsmænd og faciliteter. Det betyder at man på kort tid kan opleve disse 2 kontraster på bedste vis. Dertil byder både Dubai og Abu Dhabi natuligvis på eventyrlige golfbaner, spabade, moderne shoppingcentre, bazarer og fra 2012 - det første Louvre museum udenfor Frankrig.

For Formel 1 entusiater er et besøg i Ferrari World et "must". Dette er en blanding af et stort flot museum samt en imponerende forlystelsespark med de vildeste rutchebaner. Her får du nemt en hel dag til at gå. 

Indkvartering

Stella Di Mare, Dubai Marina

Stella Di Mare, Dubai Marina

I Dubai Marina-kvarteret finder du det stilfulde 5-stjernede hotel, Stella Di Mare.  Hotellet er flot indrettet i art deco-stil og ligger kun 10 minutters gang fra JBR strand og Dubai Marina Mall...