Tysklands Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL TYSKLAND 

Grand Prix Tours byder på et bredt udvalg af ture til Formel 1 på Hockenheim-banen i Tyskland. Vælg mellem kør selv rejse eller færdigpakket tur i bus med dansk turleder hele vejen. Vi bor på 3* og 4* hoteller beliggende en lille times kørsel fra banen. Under opholdet vil der fredag/lørdag aften være spændende RaceNight arrangement med F1 ekspert Peter Nygaard på et af hotellerne. Sammen med Spa-banen er Hockenheimring en af de mest besøgte Formel 1 baner blandt det danske publikum - dels fordi køreafstanden til banen er så relativ kort, og dels fordi løbet ligger i den danske industriferie. 

Grand Prix Tours tilbyder:

 • Busarrangement 19.07 2018 - 23.07 2018 med dansk turleder - Tur 1 - Torsdagsbus
 • Busarrangement 20.07 2018 - 23.07 2018 med dansk turleder - Tur 2 - Fredagsbus (Ekspres Bus)
 • Flyarrangement 20.07 2018 - 22.07 2018 fra Kastrup og Billund
 • Kør selv arrangement med 2, 3 eller 4 overnatninger på hotel
 • Entrebilletter


Prisen for busarrangement er inkl:

 • Bustransport fra Danmark til Hockenheimring
 • Transport mellem hotel og F1 banen
 • 2 nætter på valgte hotel 
 • 2 x morgenmad på hotellet
 • Tribunebillet til banen fredag, lørdag og søndag
 • RaceNight med Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
 • Dansk turleder

 

Prisen for FLYarrangement er inkl:

 • Fly fra Kastrup eller Billund til Frankfurt t/r
 • Transfer fra lufthavn til hotel 
 • Transport mellem hotel og F1 banen
 • Transfer fra F1 banen til lufthavnen søndag
 • 2 nætter på valgte hotel 
 • 2 x morgenmad på hotellet
 • Tribunebillet til banen fredag, lørdag og søndag
 • RaceNight med Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
 • Dansk turleder


Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af andre tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når du i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

Racenight

Fredag og lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Tysklands Grand Prix. Vi holder Grand Prix Tours RaceNight - en super aften med fælles hygge. Dette foregår på henholdsvis Hotel Bacchus og Hotel NH. Vi er i selskab med F1 ekspert og journalist Peter Nygaard. Han kommer direkte fra pitten på Hockenheimring, og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og lumre historier, som normalt er skjult for offentligheden. Men han er også danskeren, der ved mest om F1 og kan berette om holdenes taktik og muligheder. En super aften med masser af Formel 1 snak. Mad og drikkevarer er ekskl. 

Transport

Gæster, som er med bus til Hockenheimring, har transfer fra hotellet til banen inkl. 
Gæster, som kører selv, skal selv sørge for transport mellem hotellet og banen. 

Vedr. bustransport er påstigning muligt i flg. byer: 

JYLLAND: 
Aalborg, P-Plads, TH Sauersvej - Hobro, Afk.33 ved Shell - Randers, Randers Hallens P-Plads - Aarhus, Musikhuset - Horsens, Afk. 56 ved Q8 - Vejle, DTC Transportcenter - Fredericia, Banegård - Kolding, P-plads ved Godset - Haderslev, Afk. 68, samkørselsplads ved OK - Rødekro, Afk. 70 v/Statoil - Padborg, OK Transportcenter, Lejrvej.

FYN & SJÆLLAND:
Odense, AFK 50 ved McDonald's - Slagelse, Transportcenter Stop 39 - Roskilde, Ny Østergade - København, Sjælør Station - Køge, Ølby Station.

Pris fra:
1.250,-
Dage:4
Entrebillet KAT 6 Inder tribune A. Ved tilkøb af anden billet bortfalder retten til denne idet alle priser er tillægspriser
Transportmåde:Egen transport
Bestil rejse

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 22. juli 2018
  Banenavn   Hockenheimring
  Første Grand Prix   1970
  Banelængde   4,574 km
  Antal omgange   67
  Distance   306,460 km
  Banerekord   Kimi Räikönen (2004)
  Vinder 2016   Lewis Hamilton
  Vinder 2017   Løb aflyst


Hockenheimring blev bygget i 1939 som en højhastigheds-testbane for Mercedes-Benz. Den oprindelige bane var næsten 8 km lang og har sammen med Nürburgring en blodig historie. Da krigen brød ud, gik racerløb i stå, og i efterkrigstidens Tyskland blev Nürburgring i første omgang vært for det tyske Formel 1 Grand Prix, mens Hockenheim blot var vært for mindre arrangementer.

Da planerne om en motorvej gennem Hockenheimring blev godkendt, fik banen et stort erstatningsbeløb. Disse penge blev anvendt til at bygge den nuværende hurtige Formel 1 bane, der i dag skærer sig gennem skoven, inden den kommer ud på det vidunderlige stadion-område med de store grandstands. 

I 1968 blev Hockenheimring ramt af en tragisk ulykke, da Jim Clark omkom i et F2 race. Ikke desto mindre kom F1 tilbage til banen i et par år fra 1970 og frem, mens den noget slidte og efterhånden umoderne Nürburgring blev renoveret. I 1976 forulykkede Niki Lauda på Nürburgring og fik nogle ganske forfærdelige forbrændinger - banen blev betragtet som livsfarlig og dermed ekskluderet fra det fine selskab. Herefter blev Hockenheimring igen hjemsted for det tyske F1 Grand Prix. I 1980 blev Patrick Depailler dræbt i en testkørsel, og der blev straks bygget en chicane for at nedsætte farten i den lynhurtige Østkurve. I 1982 forulykkede Didier Pironi og fik nogle frygtelige kvæstelser i benene. Siden da har der heldigvis ikke været nævneværdige ulykker med store menneskelige omkostninger.

Lige siden Michael Schumachers debut som F1 kører har atmosfæren ved det tyske F1 Grand Prix på Hockenheimring været et kapitel for sig. Ingen anden bane har kunnet måle sig med dette. Kombinationen af larmen fra bilerne og de euforiske tilskuere har slået alle rekorder, og stemningen er i topklasse. I 2002 blev den lange strækning gennem skoven sløjfet, og banen blev i det hele taget modificet en del. På trods af argumenter om, at banen nu havde mistet noget af sin karakter, blev det første Formel 1 løb på den nye bane i 2002 betragtet som en stor succes.

I en årrække (1995-2006), mens Michael Schumacher var på toppen, blev der afholdt 2 Formel 1 løb i Tyskland - Det tyske Grand Prix på Hockenheimring og det Europæiske Grand Prix på Nürburgring. Men fra 2007 blev det således, at der bliver kørt hvert andet år på Hockenheim og hvert andet år på Nürburg. Pga. økonomisk krise blev der i 2014 ikke et Tysk Grand Prix overhovedet, men fra 2015 køres der igen fast på Hockenhemring, mens Nürburgring er ude. 

Fra 2015 er der ikke længere mulighed for at købe ståpladser på Hockenheim, og alle vore priser er derfor med en tribune som standard. 

Lokal Guide

Under opholdet til Tysklands Grand Prix på Hockenheimring bor vi i byerne Bensheim  og Weinheim. Afstanden til banen fra Weinheim er ca. 35 km og fra Bensheim er den ca. 45 km. Begge er små hyggelige byer, som byder på en masse skønne restauranter og barer med udendørs servering. Især det historiske område “Altstadt” med de mange gotiske bygninger er med til at skabe de charmerende rammer. Byerne  ligger natursmukt lige op til Naturpark Pfälzer Wald - et herligt skovområde. 

Foregår turen til Hockenheimring i egen bil, kan det anbefales at forlænge turen med en smuk naturoplevelse i naturparken Pfälzer Wald, hvor der er et utal af vandre- og trekkingruter, mountainbiketure, stolelift, små sejlbåde etc. Alternativt kan et besøg i byen Mannheim med 350.000 indbyggere anbefales. Den ligger blot 15 km fra Hockenheimring.

Program

Program 

Dag Program
Torsdag 19.07 Afrejse sidst på eftermiddagen eller om aftenen afhængig af, hvor du står på bussen. Mødetid iflg. rejsebevis for gæster på tur 1. 
Fredag 20.07 - Tur 1 Ca. kl. 08.00 - Ankomst til banen. Dagen er fri på banen til bl.a. at se træning og løb i øvrige klasser end Formel 1.
Kl. 17.30  - Afgang fra banen til hotel.
Kl. 18.30 - Ankomst  og indkvartering på hotel.
Fredag 20.07 - Tur 2 Afrejse tidligt om morgenen. Mødetid iflg. rejsebevis for gæster på tur 2.
Kl. 19:00 - Ankomst og indkvartering på hotel.
Fredag 20.07 - Fly Mødetid for check in er 2 timer før afgang.
Kl. 12:00 - Flyafgang fra Kastrup. Ankomst kl. 13.30.
Kl. 14.10 - Flyafgang fra Billund. Ankomst Frankfurt kl. 15.35.

Ved ankomst modtages du af vores turleder, som sørger for du kommer med transfer til dit hotel. Herefter indkvartering.
Lørdag 21.07 Morgenmad på hotellet.
Kl. 07.00 - Bustransfer til Hockenheimring.
Ca. kl. 17.30 - Transfer retur fra banen til hotel.
Kl. 20.00 - Møde med F1 ekspert Peter Nygaard til RaceNight.
Mere information om arrangementet oplyses af turlederen. 
Søndag 22.07 Morgenmad på hotellet.
Kl. 07.30 - Afrejse fra hotellet og bustransfer til Hockenheimring. Husk at pakke al bagage inden hotellet forlades. 
Kl. 17.00 - Busafgang mod lufthavn for flygæster.
Ca. kl. 17.30 - Busafgang mod Danmark.

Kl. 21.30 - Flyafgang til Billund. Ankomst kl. 22.45
kl. 21.40 - Flyafgang til Kastrup. Ankomst kl. 23.00
Mandag 23.07 Alle busgæster ankommer til Danmark mandag morgen. Ca. tidspunkt kan ses i tabel nederst på siden. 
GENEREL INFO Ved afrejse anbefaler vi, at du pakker en taske til bussen med det, du skal bruge undervejs, da du først kommer til bagagen, når du er fremme. I bussen vil der være mulighed for at købe kolde og varme drikke undervejs. På bussen er der dansk turleder, som også har jeres entrebilletter til banen med. Køretider med bus ses nederst på denne side. 

Forbehold for ændringer.

Afgange og priser

side 1 af 2

AfrejsedatoTransportmådeDestinationLedige pladserFra pris
19/7BusHotel Bacchus, Bensheim. 5 dage/2 nætter. BusMere end 84.990,-Bestil
19/7BusHotel NH, Weinheim. 5 dage/2 nætter. BusMere end 85.390,-Bestil
19/7Egen transportHotel Bacchus, Bensheim. 4 dage/3 nætterMere end 84.290,-Bestil
19/7Egen transportHotel Bacchus, Bensheim. 5 dage/4 nætterMere end 84.990,-Bestil
19/7Egen transportHotel NH, Weinheim. 4 dage/3 nætterMere end 84.690,-Bestil
19/7Egen transportHotel NH, Weinheim. 5 dage/4 nætterMere end 85.390,-Bestil
19/7Egen transportTobbaccon Hotel, Bensheim. 4 dage/3 nætterMere end 83.890,-Bestil
19/7Egen transportTobbaccon Hotel, Bensheim. 5 dage/4 nætterMere end 84.490,-Bestil
19/7Egen transportEntrebillet F1 Hockenheim. Torsdag - Søndag.Mere end 81.250,-Bestil
20/7Fly fra BillundHotel Bacchus, Bensheim. 3 dage/2 nætter. Fly fra BillundMere end 87.590,-Bestil
20/7Fly fra BillundHotel NH, Weinheim. 3 dage/2 nætter. Fly fra BillundMere end 87.990,-Bestil
20/7Expres BusHotel Bacchus, Bensheim. 4 dage/2 nætter. Expres busMere end 84.890,-Bestil
20/7Expres BusHotel NH, Weinheim. 4 dage/2 nætter. Expres BusMere end 85.290,-Bestil
20/7Fly fra KastrupHotel Bacchus, Bensheim. 3 dage/2 nætter. Fly fra KastrupMere end 87.490,-Bestil
20/7Fly fra KastrupHotel NH, Weinheim. 3 dage/2 nætter. Fly fra KastrupMere end 87.890,-Bestil

Indkvartering

Entrebilletter, Hockenheim

Entrebilletter, Hockenheim

Standard entrebillet er en Kat 7 billet på innertribune. Ved tilkøb af anden type billet bortfalder standard billet idet alle priser er tillægspriser
Hotel Bacchus, Bensheim

Hotel Bacchus, Bensheim

Bacchus Hotel, Bensheim ligger centralt i denne gamle og smukke vinby. Hotellet har en skøn restaurant som serverer gode bøffer og friske salater. Endvidere er der Hotelbaren "...
Hotel NH Weinheim.

Hotel NH Weinheim.

Et dejligt og moderne 4* hotel som ligger i udkanten af Weinheim. Der er 3 km til byens altstadt og det tager ca. 10 minutter med bus eller sporvogn til Weinheims gamle maleriske bydel. ...
Tobbaccon Hotel, Bensheim

Tobbaccon Hotel, Bensheim

Tobbaccon Hotel er et godt 3* hotel som ligger i udkanten af Bensheim - ca. 3 km fra centrum. På Hotel Tobbaccon finder du en døgnåben reception og dejlig udendørs ...