Karting Syd - 4 pers Villatelt

VILLAtelte H4 - Også plads til forkælelse på Le Mans

Er du træt af små telte, luftmadrasser, ingen plads, ingen lys mv... Med andre ord, er du blevet for gammel eller magelig til camping på den primitive facon?.. VI HAR LØSNINGEN...

Vore flotte Villa-telte er blevet en eftertragtet sag på Le Mans. Der er rift om de knap 100 telte. Villa-telte er en super god løsning til de som gerne vil have det lidt mere luksuriøst samtidig med at man stadig gerne vil bo tæt på banen og alle aktiviteter. Prisen er naturligvis lidt højere end et i Race-telt, men standarden følger med.

Er man kun 2 pers. bliver prisen meget højere, men hvis man kan få det til at passe med 4 pers. så er det faktisk ikke så dyrt, og absolut langt under prisen for et hotelvær.

beskrivelse af teltet

4-pers. villatelte i grøn/gul canvas stof og med vinuduer. Her er der ingen problemer i at stå oprejst inde i teltet. Det er muligt at lyne forsiden helt op, så man kan sidde i teltåbningen og nyde en blanding af sol og skygge. Teltet er udstyret med 2 separate sovekabiner - den ene med 2 enkeltsenge og det andet med dobbeltseng. Der er madrasser på sengene men sengetøj/soveposer skal medbringes. Alterntivt er der mulighed for at købe en sovepose.

Dertil kommer et dejligt sæt havemøbler bestående af et plasticbord og 4 stole. Afslutningsvist er der strøm i teltet således man også har mulighed for lidt lys når mørket falder på. Der kan tilkøbes parkering. Denne ligger max 100-200 meter fra teltet

Læs også om vore Camps på Le Mans
Bemærk teltet skal forlades søndag kl. 12.00.
Vi anbefaler hurtig bestilling da villa-teltene hurtigt bliver udsolgt.

Attribut

Køb af mad Ja
Toiletter Ja + ekstra vogne
Badeforhold Ja + ekstra vogne
Elektricitet Nej
Parkering v/telt Delvis
Grill tilladt Nej
Storskærm Ja
Informationstelt Ja
Bar Ja

Kort