24 timers "rennen" på NürburgRing

Vi har i år lavet en billig tur til det legendariske 24 timers løb på NürburgRing. Dette er løbet, hvor 80 teams, 180 biler og 800 kørere dyster i 24 timer på den legendariske næsten 25 km lange NürburgRing. 220.000 fans kommer hvert år til arrangementet -  i år skal vi være nogle af dem. Vi bor i 4 personers campingvogne eller i telt på Camping am NürburgRing lige ved siden af banen, og vi lover at der bliver gang i den, og nok at kigge – og høre - på.

PROGRAM

Onsdag d. 12/05
Vi forlader Danmark sidst på aftenen, og kører non-stop, så vi er fremme på NürburgRing torsdag morgen

Torsdag d. 13/05    
Vi ankommer til Camping am NürburgRing, hvor vi får udleveret nøgler til vores campingvogne, anvist teltpladser og i øvrigt lærer pladsen at kende. Billetten gælder allerede fra torsdagen, så man kan med det samme komme ud at kigge sig omkring, og finde de gode steder. Om aftenen har vi tændt op i grillen i vores mini-lejr, og vi kan grille medbragt mad.

Fredag d. 14/05
Endnu en hel dag er til rådighed til feks at besøge museet, eller få en tur i verdens hurtigste rutschebane. Der er alle muligheder på NürburgRing. Endvidere er der nok at kigge på hvis man er bilinteresseret.
Om aftenen har tænder vi igen grillen i vores mini-lejr, så vi kan hygge os lidt.

Lørdag d. 15/05   
Så er dagen kommet, hvor løbet starter. Formiddagen er hektisk med den sidste klargøring og justering. Præcis kl 15 går starten til løbet, og hermed er 24 timers action skudt i gang. Hvem ved hvornår man, og om man i det hele taget, kommer i seng.

Søndag d. 16/05
Løbet er stadig i fuld sving, og når løbet er færdig kl 15, pakker vi vores sager, og returnerer mod Danmark, efter en fed weekend fyldt med oplevelser. Vi returnerer til Danmark natten til mandag

INKL. PÅ TUREN

3 nætter i 4-personers campingvogn
Busrejsen t/r
4 dages ”Event-billet” til NürburgRing
Dansk turleder
Minilejr med bænke/borde og grill
Vejskatter, afgifter og parkering

OPSAMLING

København, Sjælør Station kl. 19.15 - Roskilde, Ny Østergade kl.19.45 - Slagelse, STOP 39 kl. 20.30 - Odense, Dannebrogsgade kl. 21.45 - Fredericia, Banegård kl. 22.30 - Kolding, Rutebilstation kl. 23.00 - Rødekro, Afkørsel 70 v/Statoil kl. 23.45 - Padborg, OK Servicecenter kl. 24.00