12 Hours of Sebring & Cruise i Caribien

12 HOURS OF SEBRING + 1 uges KRydstogt i CARIBIEN

WEC - IMSA - BIKE WEEK  og ikke mindst en uges krydstogt i Caribien.
Den perfekte ferie for både ham og hende! Sebring byder i 2019 på et unikt sportsvognsarrangement med både en afdeling af verdensmesterskabet, FIA World Endurance Championship, og det legendariske 12 Hours of Sebring – en afdeling af det amerikanske IMSA WeatherTech SportsCar Championship. Dette krydres med Bike Week i Daytona og en uges krydstogt i Caribien. Hvad mere kan man ønske sig....
Forresten... kender i historien med Juan Manuel Fangios kidnapning til F1 på Cuba...

Der er dansk turleder med på turen. Flere danske topkørere og Le Mans-vindere er med på Sebring denne weekend – blandt andre Jan Magnussen (Corvette), Michael Christensen (Porsche), Nicki Thiim og Marco Sørensen (Aston Martin) samt Christina Nielsen (Porsche).r. 

Grand Prix Tours tilbyder

 • Krydstogt i Caribien efterfulgt af 12 Hours of Sebring.
 • Se skibet MSC Armonia
 • BEMÆRK: Turen kan også tilbydes fra 3. - 20. marts. Her starter du med en nat i Miami efterfulgt af en uges krydstogt. Herefter flyver i til Orlando hvor i. også har en ekstra nat inden arrangementet med Bike Week og raceweek på Sebring starter. Denne udgave er 2 dage længere og har et tillæg på kr. 2000,- pr. pers.
   

Prisen for flyarrangement er inkl.:

 • Flytransport, Kastrup eller Billund til Orlando
 • Flytransport fra Miami til Kastrup eller Billund 
 • Inkl. skatter, bagage, catering, underholdning som nævnt
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 6 nætter på Holiday Inn inkl. morgenmad 
 • Transferservice til Sebring International Raceway fredag og lørdag.
 • Entrebillet til banen fredag til søndag
 • Privat rundvisning med Christina Magnussen
 • Velkomstgave
 • Dansk turleder i Orlando
 • Transfer fra Orlando til Miami
 • 7 nt krydstogt i valgte kahyt
 • Helpension på skibet
 • All inklusive drikkepakke på skibet
 • Fri WIFI pakke
 • Fri adgang pool, fitnesscenter, teater mv.
 • 2 halvdagsudflugter på Cuba
 • Rejsegarantifond


Priserne er ekskl.:
Hoteltax, rejseforsikring, ESTA, Tarajeta til Cuba og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg og udflugter.
Bemærk, at alle udflugter fra Orlando skal bestilles hjemmefra.

Udflugter

Bike Week Daytona - Onsdag d. 13. marts
Efter morgenmaden går det til ”motorsports byen”, Daytona. Køretid ca. 75 min. Nerop i Daytona afvikles der i disse dage det berømte Bike week. Her samles motorcykel ethusiaster fra hele USA og der er i tusindvis af fantastiske bikes..... Der findes nok ikke den model, der ikke er repræsenteret og du vil uden tvivl  se motorcykler du aldrig har set før. Arrangementet varer i 10 dage og besøges af omkring 500.000 mennesker. Det hele er som en stor street festival med gademarked, koncerter og ikke mindst motorcykler overalt. Uanset interessen for "bikes", så er det er en uforglemmelig oplevelse. By the way... så er det også i Daytona du finder en af de største Harley Davidson forretninger.
Turen koster kr. 250 per person. Turen gennemføres ved min. 6 personer.

Sant Augustine - Søndag d. 17. marts
Du får mulighed for at deltage i en hyggetur til Amerikas ældste by Sant Augustine. Her oser af hygge og charme og ægte nostalgi. Her bliver et par hyggelige timer til at opleve den gamle by og stemningen i byen inden der returneres til Orlando.
Turen koster kr. 250 per person. Turen gennemføres ved min. 6 personer.

Disney Parkerne - Onsdag og / eller Søndag 
Orlando er paradis for børn og let barnlige sjæle. Intet sted findes der så mange forlystelsesparker inden for så lille et areal. Alle af usædvanlig høj kvalitet. Hotellet kan hjælpe med entrebilletter til parkerne og der kører shuttle bus fra hotellet til de mest populære parker. 

Bemærk

Alle flytider er lokaltider. Forbehold for ændringer i flytider, airlines, flypriser mv.
Det er muligt at kombinere turen med et ophold i Florida  - dvs. ændre rejsedage på fly (mod gebyr), tilkøbe ekstra hotelovernatninger, arrangementer etc.

Visum

Indrejse i USA for danske statsborgere kræver en ESTA godkendelse. Den kan udfyldes og betales på nettet. Pas skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemkomst. Tarajeta indrejse tilladelse til Cuba koster 15$ og købes i krydstogtsterminalen i Miami. Der er INGEN forsikringer, der dækker på rejser udenfor EU, så det må kraftigt anbefales, at der tegnes rejseforsikring for min. sygdom og hjemtransport.

FOrbehold

Måtte løbet blive afbrudt på grund af regn, ulykke eller anden udefrakommende begivenhed, vil der ikke være nogen form for kompensation. Det er spillets regler, at der kan indtræffe uforudsete begivenheder. Forbehold for ændring af flytid.

Status:
Ring for priser på 70 20 63 83

Sebring Banen

Sebring Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Lørdag d. 16. marts 2019
  Banenavn   Sebring International Raceway
  Første Grand Prix   1952
  Banelængde   6,020 km
  Antal omgange   12 timer - ca. 348 omgange
  Distance   ca. 2100 km
  Mest vindende bil   Porche
  Vinder 2017   Alex Lynn, Ricky Taylor, Jordan Taylor
  Vinder 2018   Johannes van Overbeek, Nicolas Lapierre, Pipo Derani


Sebring International Raceway er Nordamerikas ældste permanente racerbane og blev grundlagt i 1950 på en tidligere militær lufthavn. Sebring lagde by og lufthavn til træning af B17-piloter. Området fik navnet Hendriks Field til ære for Laird Woodruff Hendricks Jr., som blev dræbt i et styrt i England kun tre dage efter han startede træning af RAF-piloter.

Siden 1952 har der hvert år i marts været afholdt ræs, hvor nogle af verdens bedste biler og kørere har kæmpet med hinanden på den legendariske bane – blandt andre Tom Kristensen, som med sine seks sejre på Sebring er den mest vindende racerkører i historien - også på denne bane.

Sebring anses blandt kørere for at være en af de hårdeste baner i verden grundet dens rå underlag og krævende layout. Visse steder er den tæt afgrænset af betonmure. Samtidig er banen også den mest fan-venlige bane i verden. Alle har adgang overalt – selv til paddock, hvor du kommer helt tæt på biler og kørere. Jan Magnussen har vundet en klassesejr i 12 Hours of Sebring ikke mindre end fem gange – så kan han gøre det igen tangerer han Tom Kristensen... Også Christina Nielsen og Michael Christensen har vundet klassesejre på den tidligere luftbase.

Gennem en afstemning på US Today er 12 Hours of Sebring blevet kåret som det bedste blandt verdens 10 bedste løb. Tag med og oplev banen, stemningen, folkefesten, Sebring Hall of Fame og meget, meget mere!

2019 bliver unik på Sebring – ikke nok med, at der køres det traditionelle 12-timersløb lørdag den 16. marts, men også fredagen bliver yderst interessant da der for første gang afvikles en afdeling af WEC-serien. Også kendt som "1000 miles-løb", der strækker sig over, ja – 1.000 miles eller maksimalt otte timer – hvilket gør løbet til verdensmesterskabets næstlængste, kun overgået af 24-timers Le Mans.

Om WEC og IMSA
FIA World Endurance Championship, eller blot WEC, er set med mange motorsportsfanatikeres øjne det største internationale sportsvognsmesterskab. Serien afvikles i afdelinger over hele verden, blandt andet på Le Mans, hvor 24-timersløbet i juni indgår som en del af mesterskabet.

IMSA WeatherTech Sportscar Championship, tidligere kendt som den amerikanske Le Mans-serie, er amerikanernes foretrukne sportsvognsserie. Det er her, Jan Magnussen har dystet mod konkurrenterne siden 1999. IMSA-serien er ligesom WEC inddelt i prototype- og GT-klasser, og flere IMSA-teams er også hvert år at finde på Le Mans – blandt andre Jan Magnussens team, Corvette Racing.

12 Hours of Sebring er IMSA-sæsonens andet løb, eftersom mesterskabet hvert år åbnes med det legendariske 24 Hours of Daytona – dette løb kan du forresten også komme med Grand Prix Tours.

TAG MED – motorløb i USA er ganske specielt, og du kan hele weekenden komme tæt på biler og kørere – en oplevelse du sjældent får i Europa!

Program

Program for sebring

Dag Program
Tirsdag 12.03 Kl. 10.50 - Afrejse fra København via Frankfurt.
Kl. 11:00 - Afrejse fra Billund via Frankfurt
Kl. 18.55 - Ankomst Orlando.
Ved ankomst til Orlando er der transfer til hotellet i Orlando. En køretur på ca. 25 minutter. Herefter indkvartering.  Efter ankomst byder Grand Prix Tours på en øl i pubben som velkomst og en lille snak om morgendagen.
Onsdag 13.03 Morgenmad på hotellet.
Dagen er til fri disposition.
Kl. 09.00 - Heldags udflugt til Bike Week i Daytona (tilkøb).

Der er mulighed for at købe entrebilletter og shuttleservice til forskellige Disney Parker på hotellet. 
Torsdag 14.03 Morgenmad på hotellet.
Nu starter racerweekenden for alvor. Der køres til Sebring, hvor der torsdag er fuldt program med træning og kvalifikationer. Når programmet er offentliggjort sættes tidspunkter på. Der må forventes sen ankomst tilbage til hotellet.
Fredag 15.03 Morgenmad på hotellet. 
Højdepunktet fredag er uden tvivl WEC løbet – her kan vi følge WEC i ca. 8 timer. Vi bliver på Sebring fra start til slut – tidspunkter kommer når programmet bliver offentlig gjort.
Lørdag 16.03 Morgenmad på hotellet.

Transfer til banen. 
Der køres fra hotellet fra morgenstunden således vi er fremme i god tid inden IMSA – 12 timers løbet starter kl. 12.00. Vi kører fra Sebring efter midnat.
Søndag 17.03 Morgenmad på hotellet.

Tid til lidt afslapning. Værelser forlades kl. 11.00 og bagagen kan opbevares på hotellet. Du kan benytte dagen til at opleve en af Disney Parkerne (tag ud fra morgenstunden – vi er i et land med ”stor, større, størst” reglen gælder.)
Du kan også tage med i Orlando Outlet Center – et kæmpe outlet shopping Center, eller bare nyde dagen ved hotellets pool.

Kl. 09.00 - Udflugt til Amerikas ældste by St. Augustine. (tilkøb).
Super charmerende og hyggelig by som minder lidt om god gammeldags cowboy stil.
Mandag 18.03

Tidlig op – afgang hotellet kl. 07.00.
Transport fra Orlando til Miami er med fly.

Ved ankomst til Miami skal du selv komme på skibet.
Der er ca. 15 km fra lufthavnen til krydstogtshavnen.
Vi anbefaler at tage en taxi.

Kl. 19.00 - Afgang med skibet MSC Armonia fra Miami
Mødetid senest 2 timer før afgang.
Tirsdag 19.03 Nyd livet på havet hele dagen
Onsdag 20.03 Kl. 13.00 - 19.00  -  Montego Bay, Jamaica.
Udflugter kan købes på skibet, i land eller du kan nyde øen på egen hånd.
Dunns Falls ligger en times kørsel mod vest og er absolut et besøg værd.
Torsdag 21.03 Kl. 08.00 - 15.00  -  George Town, Cayman Island.
En hyggelig havn at ankomme til med en del shopping. En halv times gåtur fra byen ligger nogle fine strande. Mulighed for masser af vandsport. Bl.a. udflugter hvor man kan komme helt tæt på Rokker.
Fredag 22.03 Kl. 10.00 - 18.00  -  Cozumel, Mexico.
Cozumel byder på alt hvad du drømmer om. Svøm med delfiner, nyd paradisstrande, Maya ruiner, tequila fabrik, sejlture og meget mere. 
Lørdag 23.03 Kl. 13.00 -  Havana, Cuba
De hele smager af rom, cigarer og gamle amerikanske biler. Charmen er i høj grad til stede endnu i denne fantastiske by. 

I har i dag en udflugt inkl.
Skibet bliver liggende hele dagen og overnatter i havnen, så der er basis for at gå en tur ud i Old Havana om aftenen - Virkelig hyggeligt.
Søndag 24.03 Igen om formiddagen er der en spændende udflugt inkl. 
Men der bliver også tid til at opleve lidt af Havana på egen hånd. Har i endnu ikke været rundt i Old Havana så er tiden inde. For kunstneriske og boheme typer må man ikke gå glip af Callejon de Hamel med maleren Salvador Gonzales som bl.a. har malet en del med Asger Jorn.

Kl. 17.00  - Afgang fra Havana.
Mandag 25.03 Kl. 07.00 - Ankomst til Miami.
Ombord på skibet kan du købe en dagsudflugt i Miami og nogle udflugter er arrangeret således at du bliver sat af i lufthavnen. Du kan også hygge dig på egen hånd i Miami.

Kl. 19.30 - Afgang fra Miami lufthavn.
Tirsdag 26.03 Ankomst Billund og København
Generelt Mødetid i lufthavn er 2 timer før afrejse.  Husk at få lavet gyldig ESTA ansøgning til USA inden afrejse.

Forbehold for ændringer.

Krydstogt

Krydstogt

Mad og drikke

Krydstogtet er inklusive mad ombord. Du vælger selv, om du ønsker at spise i skibets buffet eller i middagsrestauranten. I middagsrestauranten får du anvist bord og sammensætter selv din 3-5 retters menu ud fra dagens menukort, som er nyt hver dag. Du kan også vælge at spise i buffetrestauranten til morgenmad, frokost og aften. Her kan du frit komme og gå indenfor åbningstiderne.

Tidspunkter for tidlig/sen spisning samt åbningstider i buffeten fremgår af det program, du dagligt får udleveret på skibet. Tiderne kan variere ud fra anløb og om du er på havet.

Opholdet i Orlando er med morgenmad.

Udflugter på krydstogt

Du kan vælge at købe skibets udflugter ombord eller at tage ud på egen hånd. Ved alle anløb kan du forvente mange lokale, der står klar til at modtage krydstogts gæster ved ankomst og tilbyde et utal af forskellige og spændende ture. Mange steder er det også fint blot at slentre rundt på egen hånd. 


Skibet

På MSC Armonia bliver dine drømme til virkelighed! Det behagelige miljø er designet med et eneste formål for øje – at du skal kunne nyde dit ophold i fulde drag!

Skibet har i efteråret 2014 gennemgået en fuldstændig renovering for at skabe en elegant atmosfære, hvor hver eneste detalje har været vigtig. Armonia er nu endnu større og endnu flottere. Efter mere end 2 måneder på værft, hvor skibet er blevet forlænget har fået nye lokaler, ny pool og flere kahytter

MSC Armonia tilbyder mange eksklusive suiter med privat altan, men også mange og store områder, hvor du kan more dig og slappe af på alle tider af døgnet. MSC Armonia har bl.a. udendørs svømmebassiner, fitness-center, spa, skønhedssalon, teater og et kasino.

Et feriekrydstogt i et harmonisk miljø!

Hvad er forskellen på BELLA OG FANTASTICA kahytter?

Fantastica kahytter er lidt dyrere...
 • Bedst beliggende kahytter i den valgte kategori
 • Mulighed for morgenmad i kahytten
 • Du vælger selv spisetid på tidlig eller sen seating
 • Du KAN vælge, om du ønsker at sidde med andre eller ved mindre bord (frokost og aften)

Ønsker til spisetid og bordstørrelse skal fremsættes ved bestilling hos Øster Lindet.

AUREA SUITE

Aurea Suite har den bedste beliggenhed på skibet og adgang til Spa området, yderligere:

 • Fri dining i special afdeling af restaurant
 • All inklusive drikkepakke 
 • Adgang til Aurea soldæk
 • Inkl. 1 x massage
 • Fri adgang til spa afdelingen
 • Fri afbenyttelse af bådekåbe og slippers
   

Børn

Børn u/18 iflg. 2 fuldbetalende, som bor i opredning kr. 15.990 (på alle kahyts typer).
Bemærk – på hotellet er det twin room, 2 x queesize senge og på skibet er det sovesofa eller køje.