Spaniens Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL SPANIEN

Grand Prix Tours har et stort udvalg af ture til Spaniens Grand Prix. Vælg mellem flyrejser eller et arrangement med hotel og entrebilletter. Til løbet i Barcelona er der dansk turleder. Vi tilbyder også flere forskellige hoteller - både i centrum af Barcelona og ved de dejlige strande på Costa Brava kysten. For flygæster er transfer eller shuttle til banen inkl. i prisen mens øvrige gæster kan tilkøbe transfer så længe, der er plads. Under opholdet arrangerer vi lørdag aften vores populære RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard for de gæster, som bor i Lloret de Mar.  Circuit de Catalunya er årets første løb i Europa og altid et stort tilløbsstykke. 

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 13.05 2016 - 16.05 2016 - TUR 1 - fra Billund
 • Flyarrangement 13.05 2016 - 17.05 2016 - TUR 2 - fra Kastrup
 • Kør selv arrangement med 2, 3 eller 4 overnatninger på hotel
 • Entrebilletter

  BEMÆRK: Det er muligt at rejse til Formel 1 i Spanien både 11.05 og 12.05 mod et lille tillæg. I programmet herunder er kun TUR 1 og TUR 2 sat i. Øvrige kombinationer vil fremgå af det endelige program, som fremsendes lige inden afrejse.
  Se priser nederst på siden.


Program for Flyarrangementer

Dag Program
Fredag 13.05  Kl. 19.25 - Afrejse fra Billund - Ankomst Barcelona kl. 22.05.
Kl. 20.30 - Afrejse fra Kastrup - Ankomst Barcelona kl. 23.25.
Ved ankomst modtages I af en lokal repræsentant, som sørger fra transfer til jeres hotel.
Aftenen er til fri disposition.
Lørdag 14.05 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer til Circuit de Catalunya banen.
Ca. kl. 17.30 - Transfer retur fra banen til hotel.
Ca. kl. 20.00 - RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard - for gæster som bor i Lloret de Mar.
Aftenen er til fri disposition. 
Søndag 15.05 Morgenmad på hotellet.
Kl. 09.00 - Bustransfer til Circuit de Catalunya banen.
Kl. 14.00 - Formel 1 på Circuit de Catalunya start.
Ca. kl. 17.30 - Transfer tilbage til hotellet.
Aftenen er til fri disposition. Måske en god middag i Barrio Gotico eller på strandpromenaden...
Mandag 16.05 Morgenmad på hotellet.
Dagen er til fri disposition indtil hjemrejse. 
Nyd dagen i Lloret de Mar eller Barcelona. 

Barcelona er en fantastisk by, som har masser at byde på. Nyd en tur på Ramblaen eller gå på opdagelse i det hyggelige gotiske kvarter. Også strandpromenaden er en vidunderlig perle med små beachbarer og restauranter. Skal du på den store oplevelsestur, så tag på tur med Hop-On-Hop-Off-bussen - den giver et fantastisk overblik i byen.

Kl. 16.00 - Afgang til Billund - Ankomst kl. 18.45.
Tirsdag 17.05 Morgenmad på hotellet.
Dagen er til fri disposition.

Kl. 12.30 - Afgang til Kastrup - Ankomst kl. 15.30.
GENEREL INFO Mødetid i lufthavnen er 2 timer før afrejse. Der er ikke dansk turleder i Barcelona, men der er dansk turleder under opholdet i Lloret de Mar. Jeres entrebilletter til banen fremsendes med post ca. 1 uge inden afrejse. 

Bemærk: Der er mulighed for at forlænge turen, således i f.eks. har udrejse torsdag eller hjemrejse tirsdag. Ring for priser. 

Forbehold for ændringer.

Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Fly fra Kastrup / Billund  til Barcelona / Girona t/r
 • 10 kg håndbagage (ekstra bagage kan tilkøbes)
 • Transfer fra lufthavn til hotel t/r
 • Transport mellem hotel og F1 banen lørdag og søndag
 • 3 / 4 nætter på valgte hotel
 • 3 / 4 x morgenmad på hotellet
 • Entrebillet (ståplads) til banen lørdag og søndag
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond

  EKSTRA FOR GÆSTER SOM BOR I LLORET DE MAR
 • Dansk turleder under opholdet
 • Halvpension på hotellet
 • RaceNight lørdag aften med F1 ekspert Peter Nygaard


Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, indchecket bagage, transfer fra lufthavn t/r, udflugter og øvrige tribuner.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

RACENIGHT

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Spaniens Grand Prix. Vi holder Grand Prix Tours' RaceNight - en super aften med fælles hygge. Vi er i selskab med F1 ekspert og journalist Peter Nygaard. Han kommer direkte fra pitten på Circuit de Catalunya, og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og lumre historier, som normalt er skjult for offentligheden. Men han er også danskeren, der ved mest om F1 og kan berette om holdenes taktik og muligheder. En fantastisk aften med masser af Formel 1 snak. Vi får i løbet af aftenen serveret lidt lækkert tapas. Drikkevarer er ekskl.

UDFLUGTER

SPECIAL DINNER I BARCELONA (min. 10 pers.)
Vi har stort kendskab til spisesteder i Barcelona og arrangerer gerne en særlig lækker middag ude for grupper på min. 10 pers. Mulighederne er mange. Skal det være kæmpe lokal tapas eller store bøffer? Skal udsigten være noget særligt, eller skal det mere være en restaurant med Michelin-stjerner? Vi finder det bedste ud fra jeres ønsker. Skal bestilles senest 30 dage før afrejse.
 
GOLF (min. 4 pers.)
For mindre grupper er vi også behjælpelige med at sørge for transfer til golfbaner i området. Barcelona og omegn råder over nogle super attraktive og flotte baner til fornuftige priser. Golfbag på fly koster ca. 500-800 kr. afhængig af luftfartsselskab. Alternativt kan udstyr lejes på stedet. Bestilling og betaling af Green Fee skal man selv sørge for. 

TRANSFER FRA LUFTHAVNEN

Transport fra lufthavnen til dit hotel er inkl. i prisen.  Der er 15 km fra lufthavnen til centrum af Barcelona. 

TRANSPORT TIL BANEN

Alle gæster, som har købt hotel, har transfer fra hotellet til banen inkl. lørdag og søndag.  Der er mulighed for tilkøb af transfer til banen  fredag.

Transfer til banen er ekskl. om fredagen. Ønsker man at komme til banen fredag fra Barcelona, anbefales det at tage med tog, som er det hurtigste og mest effektivte i de dage. I forbindelse med Formel 1 er der indsat ekstra tog, så der kører tog hvert 15. min. i dagtimerne. Togturen tager ca. 25 min. Der går direkte tog (Line 2 - Cercanias Renfe fra Barcelona i retning mod Macanet Massanes). Togene kører fra flg. stationer: Barcelona Sants, Passeig de Gracia (centrum) og Clot. Man står af på stationen Montmelo. Prisen pr. vej ligger på ca. 3 euro. Fra stationen i Montmelo er der ca. 3 km til banen. Det kan naturligvis klares på gåben, men der kører også shuttlebus / minitog mellem togstationen og F1 banen på disse dage. Disse shuttlebusser er gratis for personer med entrebilletter til F1.

OPHOLD UDEN BILLET

Ønsker nogle personer i gruppen ikke F1 billet og transfer til F1 banen, er der et fradrag på kr. 1.000 pr. pers.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 15. maj 2016
  Banenavn   Circuit de Catalunya
  Første Grand Prix   1991
  Banelængde   4,655 km
  Antal omgange   66
  Distance   307,104 km
  Banerekord   Kimi Räikkönen (2008)
  Vinder 2014   Lewis Hamilton
  Vinder 2015   Nico Rosberg


Circuit de Catalunya er i dag en af det mest velfungerende formel 1 baner. Dette skyldes i høj grad de seneste års succes for landsmanden Fernando Alonso. “Alonso-mania"-feberen har givet arrangørerne økonomi til at udbygge især infrastrukturen. Banen ligger 30 kilometer nordvest for centrum af Barcelona. En af de bedste måder at kommer dertil på i løbsweekender er med tog. Stationen ligger indenfor gå-afstand til banen. Der er ca. 65 km til Costa Brava kysten.

Formel 1 banen i Barcelona er på ingen måde fremmed for F1 kørerne - ikke alene har banen været med siden 1991, men langt de fleste kørere bruger den også som primær testbane inden sæsonstart. Det gør, at de kender hvert sving nøje og derfor presser sig selv til det yderste på selve løbsdagen.


Barcelonas Circuit de Catalunya byder på et mix of høj- og lavhastighedssving sammen med en relativ "bumpy" køreoverflade. Dette gør løbet uforudsigeligt - både fysisk for kørerne men også rent teknisk for køretøjet og mekanikerne. F1 banen i Barcelona er hård ved bilerne - ikke mindst dækslidtagen er stor. Dertil kommer, at der ofte er en forholdsvis hård vind på tværs af baneområdet, som gør det vanskeligt at finde det optimale "set-up".

For tilskuerne er "Elf corner" en af de bedste steder at se løbet. Her bydes på en flot udsigt over en af banens bedste muligheder for overhaling. Helt generelt er F1 banen i Barcelona en af de bedre for folk med  ståpladser. Man kan gå vidt omkring og finde flere rigtig gode placeringer. For kørerne handler løbet i høj grad om de sidste 2 sving, kendt som New Holland. Disse giver dem nogle af sæsonens største udfordringer. En hurtig "exit" er en betingelse for at kunne maximere hastigheden ned forbi start/slut stregen. Michael Schumacher er stadig den mest succesfulde kører på banen. Øvrige kørere med mange sejre på Circuit de Catalunya er Kimi Räikkönen, Fernando Alonso og Felipe Massa.

Lokal Guide

 

Barcelona er hovedstad i den spanske region Catalonien, der ligger i det nordøstlige Spanien ud mod Middelhavet. Byen er landets næststørste med 1,6 mio. (4,6 mio. med forstæder) indbyggere kun overgået af hovedstaden Madrid. Byen var i 1992 vært for Sommer-OL og fik i den forbindelse et kæmpe “ansigtsløft”. Byens serværdigheder blev finpoleret, mens infrastrukturen stort set blev fornyet på alle områder. Således har Barcelona i dag et fint netværk af motorveje, metroer og busser. Byens stolthed er fodboldklubben F.C. Barcelona, som i tidens løb har vundet et utal af medaljer.

Barcelonas ansigt findes på Las Ramblas - byens livsnerve med skønne huse, små butikker og et kæmpe kræmmermarked med alt fra akvariefisk til abekatte. Ramblaen strækker sig fra Plaza de Catalunya og deler det gamle bykvarter i to dele. Mange kunstnere har igennem tiden sat deres præg på byen og er med til at give den sin helt specielle charme og identitet - perfekt udtrykt i Antoni Gaudi's berømte bygningsværker, der i sig selv er grund nok til at besøge byen.

Inde i de små gader bag Ramblaen i det gotiske kvarter finder du byens mest charmerende område med små designer-butikker, lækre spisesteder og en stemning uden lige. Byens største seværdighed er “La Sagrada de Familia” alias den ufuldendte kirke, som også er byens fantastiske vartegn.

For de, som vælger at bo på Costa Brava kysten, er en dagstur til Barcelona også at anbefale, men ellers har de dejlige feriebyer langs kysten alle masser at byde på. Byerne ligger som perler på en snor og med direkte adgang til den lange flotte strand. Der er masser af barer, caféer og restauranter både langs strandpromenaden og i de små gamle gader.  

 

 

Indkvartering

Entrebilletter, Barcelona

Entrebilletter, Barcelona

Entrebillet ståplads til F1 banen fredag, lørdag og søndag. Der kan tilkøbes tribuner i trin 3 i bestillingen. 
Hotel Auto Hogar eller lign.

Hotel Auto Hogar eller lign.

Hotel Auto Hoger har en super beliggenhed midt i det livlige teaterdistrikt og blot 500m fra Ramblaen. Det tager 5-10 min. at gå til Pl. Catalunya.  Et rigtig godt byhotel med værelse...
Hotel Fergus Style Plaza Paris Spa, Lloret

Hotel Fergus Style Plaza Paris Spa, Lloret

Flot og stilfuldt hotel som ligger i centrum af den livlige ferieby Lloret de Mar. Der er ca. 1 times kørsel til Barcelona og 40 min. kørsel til Formel 1 banen. Fra hotellet er der blot ...