Singapores Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL SINGAPORE

Spændende nat- og gadeløb omkring Marina Bay i Singapore. På turen bor vi super lækkert på 4* hotel centralt i Singapore. Der er dansk turleder med på turen (ved min. 10 pers), ligesom vi traditionen tro har spændende RaceNight med F1 ekspert Peter Nygaard inkl. i prisen. En tur med tid til både at se Formel 1 løb i de flotte omgivelser omkring Singapores nye havn og opleve den elegante lilleputstat. Der er mulighed for at forlænge turen med eksotisk ophold i Malaysia eller på et godt strandresort i Thailand.  

Grand Prix Tours tilbyder:

 • Flyarrangement 13.09 2016 - 19.09 2016 med dansk turleder
 • Entrebillletter 

PROGRAM FOR FLYARRANGEMENT

Dag Program
Tirsdag 13.09 Afrejse fra København - 1 flyskifte.
Under den lange rejse serveres rigtig god mad med gode vine - intet mangler. På turen er der underholdningsprogram ombord lige fra spil til et stort udvalg af film - nyd den gode service og slap af.
Onsdag 14.09 Ved ankomst til Singapore modtages vi i lufthavnen af en lokal repræsentant, som byder os velkommen. Herefter kører vi direkte til hotellet for indkvartering.
Resten af dagen er fri til afslapning ved poolen eller udforskning af området.

Opholdet i Singapore bliver et kapitel for sig. Byen er fantastisk. I september 2015 fejrede byen sit 50-års jubilæum som selvstændig stat, og den har ikke hvilet på laurbærene. Fra lille britisk koloni til et af vendens største finasimperier med en multikulturel sammensætning. Her mødes moderne arkitektur med østens charme. Tag på opdagelse og oplev en by ud over det sædvanlige. 

Torsdag 15.09

Morgenbuffet på hotellet.
Dagen er til fri disposition. Vores danske turleder kender området godt, og alt efter ønsker og stemning kan der arrangeres øvrige udflugter, aftenspisning eller lign. Nogle vil måske nyde resten af dagen ved poolen kombineret med shopping og hygge i byen. Turlederen står naturligvis til rådighed med gode råd og praktiske informationer. 
 
Fredag 16.09 Morgenbuffet på hotellet.

Kl. 09.30 - Udflugt: Byrundtur
Få det store overblik over den kapitalstærke miniputstat. Turen er inkl. entreer, vand samt en god frokost. Pris kr. 450  - bestilles sammen med rejsen.

Resten af dagen er til fri disposition. Vores danske turleder kender området godt, og alt efter ønsker og stemning kan der arrangeres øvrige udflugter, aftenspisning eller lign. Nogle vil måske nyde resten af dagen ved poolen kombineret med shopping og hygge i byen. Turlederen står naturligvis til rådighed med gode råd og praktiske informationer. 

Enkelte har mest også lyst til allerede fredag at komme hen til F1 banen og se træning.
Lørdag 17.09 Morgenbuffet på hotellet.
Vi er kommet frem til de spændende løbsdage...

Midt på formiddagen mødes vi med F1 journalist og fotograf, Peter Nyggard. Her kommer seneste nyt fra pitten, og der kan spørges løs til den erfarne jounalist, der har været til mere end 500 Formel 1 løb verden over. Grand Prix Tours er vært ved en øl/vand.

F1 1 løbet i Singapore er et såkaldt Street Circuit. Det betyder, at det foregår i Singapores normale gader, og alle kan gå til og fra banen fra deres hotel. Desuden er der det specielle, at løbet samtidig er et natløb, hvilket giver yderligere udfordringer til kørerne. I og med alle selv kan gå til og fra banen, er programmet mere fleksibelt for den enkelte. Banen i Singapore ligger omkring Marina Bay. Inkl. i prisen er plads på Bay-tribunen - se priser for øvrige tribunetillæg i bestillingens trin 3.

Fra midt på eftermiddagen går det for alvor løs i gaderne. Der er løb fra ca. kl. 15 og til ud på aftenen og deriblandt Qualifying for Formel 1
Søndag 18.09

Morgenbuffet på hotellet.

Løbsdagen står for døren. Løbet starter kl. 20.00, så der er rig mulighed for at opleve Singapore. Har I brug for lidt inspiration, kan en heldagstur til Sentosa Island varmt anbefales - Alternativt kan I krydse grænsen og opleve den spændende malaysiske by Melakka.

Sidst på dagen stiger stemningen dramatisk. Byen syder og bobler. Banen ligger i gåafstand, så du bestemmer selv, hvornår du vil gå til og fra banen. 

Aftenen er på egen hånd til endnu en lækker middag i Singapore.
Mandag 19.09 Morgenbuffet på hotellet.

Efter et spændende løb søndag og en sidste nats søvn i Singapore nærmer hjemrejsen sig. Vi hentes fra hotellet efter morgenmad og bliver kørt til lufthavnen. Foran os har vi en fornøjelig flyvetur tilbage til Europa.  Undervejs bliver der sørget for, at vi får maven mættet og er klar til en nattesøvn ombord - på hjemrejsen bliver man igen forkælet med mad og underholdning, og snart sætter vi igen hjulene på dansk jord.

Vi er hjemme i Danmark mandag aften efter en eventyrlig oplevelse.

Forbehold for ændringer.

Prisen for flyarrangement er inkl:

 • Flytransport Kastrup - Singapore t/r
 • Inkl. skatter, bagage, catering, drikkevarer, underholdning som nævnt.
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 5 nætter på valgte hotel 
 • 5 x morgenmad på hotellet
 • Entrebillet til banen lørdag og søndag inkl. plads på Bay-tribunen
 • RaceNight med Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard (ved min. 10 deltagere)
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
 • Dansk turleder (ved min. 10 deltagere)


Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.
Bemærk alle udflugter skal bestilles hjemmefra.
Fradrag, hvis ikke der skal bruges entrebillet, er kr. 1500 pr. pers.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af andre tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden. 

Racenight

Lørdag aften gør vi (ved min. 10 deltagere) lidt ekstra ud af vores ophold i Singapore. Vi holder Grand Prix Tours RaceNight - en super aften med fælles hygge. Vi er i selskab med F1 ekspert og journalist Peter Nygaard. Han kommer direkte fra pitten på Marina Bay, og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og lumre historier, som normalt er skjult for offentligheden. Men han er også danskeren, der ved mest om F1 og kan berette om holdenes taktik og muligheder. En super aften med masser af Formel 1 snak. 

Udflugter

BYRUNDTUR I SINGAPORE
- 3 timers sightseeing i Singapore. På denne tur oplever vi det bedste af Singapore. Vi ser byens forskellige kvarterer som Chinatown, Marina Bay, Merlion, Singaore Flyer, shopping centre etc. Undervejs udpeges de gode spisesteder, mens vi alle lige så stille lærer hinanden at kende.
Turen skal købes hjemmefra. Pris per person kr. 450

Koncerter

Fredag: Kylie Minogue
Lørdag: Queen + Adam Lambert
Søndag: Imagine Dragons

Bemærk

Alle flytider er lokale tider. Forbehold for ændringer i flytider, airlines, flypriser mv.
Det er muligt at kombinere turen med et ophold i Malaysia/Thailand/Bali - dvs. ændre rejsedage på fly (mod gebyr), tilkøbe ekstra hotelovernatninger, arrangementer etc.

Visum

For danske statsborgere er der pt. ingen visumpligt til Singapore (01.11 2015), og alle danske statsborgere får automatisk 90 dages visum ophold ved indrejse. Vær dog opmærksom på, at der kan ske ændringer, og du er selv ansvarlig for at have evt. visum og vaccinationer i orden.

Valuta

Vi anbefaler IKKE at veksle til lokal valuta inden afrejsen. Den bedste kurs opnås ved at bruge hæveautomater i landet.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

F1 Banen

F1 Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 18. september 2016
  Banenavn   Marina Bay
  Første Grand Prix   2008
  Banelængde   5,065 km
  Antal omgange   61
  Distance   308,828 km
  Banerekord   Daniel Ricciardo (2015)
  Vinder 2014   Lewis Hamilton
  Vinder 2015   Sebastian Vettel


Formel 1 i Singapore - et løb der bare skal opleves.

Her køres et spændende natløb, og det hele foregår i Singapores gader - og i særlig grad i området omkring Marina Bay. En ultra spændende oplevelse, hvor du krydrer motorsportens kongeklasse med Østens mystik i en sprællevende by, hvor alt bare er i fineste orden og fungerer til UG.

I 2008 havde Singapore den ære at være vært ved det først løb i Formel 1's histore, der blev kørt om natten. Denne nye form for løb blev et stort tilløbsstykke, da det blev kørt under nye omstændigheder og ikke mindst på en ny gadebane med byen som baggrundskulisse for en fantastisk løbsweekend.

Løbet blev annonceret i maj 2007, hvor der var lavet en 5-årig aftale mellem Formel 1-CEO Bernie Ecclestone, Mr. Ong Beng Seng og Singapores turistråd. Det blev med det samme et af de mest dramatiske og atmosfærefyldte Grand Prix i løbskalenderen. Som en bonus til os europæiske entusiaster, så betød et natløb, at vi i Europa kunne nyde den i TV om dagen fremfor om natten.

Løbet bliver kørt på normalt offentlige veje, hvilket betyder, at nattens mørke ikke forhindrer hverken kørere eller seere i at se, da gadebelysningen er meget kraftig. Sikkerhedskravene til denne bane er også blandt de strengeste, der findes i sporten, igen fordi løbet køres om natten. Alt i alt kan 80.000 glade publikummer nyde denne fantastiske nat inkl. de, der måtte vælge at købe Paddock-pladser.

Singapores bane omkring Marina Bay er en super spændende bane, der godt kan minde om den legendendariske bane i Monaco: En gadebane med flere broer og en tunnel. Banen har 24 sving - 14 til venstre og 10 til højre - er placeret tæt på havnefronten, og to af broerne vil føre kørerne over vandet, mens en tredje bro krydser banen. Og nej - Formel 1-bilerne bliver ikke udstyret med lygter: Store projektører vil oplyse banen. 

Singapores svar på Danmarks erhvervsminister, Mr. S. Iswaran, har udtalt, at folket ser det som mere end "bare" et motorløb, men som en national festival for både turister og lokale.

Lokal Guide

Singapore består af mere end 50 små øer. Hovedøen er kun 42 kilometer lang og 23 kilometer bred. På de 710 km2 bor der lige knap 5 mio. mennesker - til sammenligning er Danmark på ca. 45.000 km2 med næsten samme antal indbyggere. Det fortæller lidt om befolkningstætheden i mikrostaten, som også hører til et af de dyreste steder at bo i Østen. Tidligere var store dele af Singapore dækket af skovområder, men i dag er kun 4 procent af øen dækket af skov, mens 50 procent af Singapores areal er bebygget. Bystaten Singapore har gennemgået en rivende udvikling i de senere år. Overalt skyder nye kontorbygninger op, og Singapore er i dag den næstrigeste nation i Sydøstasien.

Men Singapore er meget andet end et handelscentrum. Landet har mange spændende museer, nationalparker og forlystelsesområder. I Singapore City har det stemningsfulde Chinatown overlevet landets moderniseringsbølge og bevaret sin charme på trods af, at arealet er blevet væsentligt mindre.

I det muslimske kvarter kan der gøres et kup inden for silke-, sarong- og rosenvand-genren. I Chinatown får man et kig ind i Singapores fortid blandt templer, rigt udsmykkede huse og en evig aktivitet af handlende. Her kan stadig findes butikker, der sælger røgelse til tempelbesøg. Mere moderne shopping kan gøres på Orchard Road, der med sine shoppingcentre og fine restauranter er de velhavende turisters paradis. Hvis den friserede storby bliver for meget, tilbyder Changi på østkysten ægte landsbycharme og en fin strand.
 

Special

Forlæng med ophold på Penang og Langkawi


Mystikkens Østen - forlæng dit ophold med en lille uge fordelt på den Malaysiske halvø Penang og den eksotiske tropeø Langkawi. Vi sørger for et spændende program med oplevelser kombineret med tid til at nyde både de smukke strande og den gamle kolonitidsby Georgetown. Med andre ord: Vi skal besøge Orientens perler - Penang og Langkawi.

Penang oser af charme, og Langkawi fortryller os med smukke strande og den vilde natur. I Penang er madkulturen i højsædet, og kolonitidens arv kan studeres på helt tæt hold. Efter et par dage er det tid til afslapning på nogle af Malaysias bedste strande. Langkawi byder på ren idyl og romantik. Dette kan krydres med flotte bådture og interessante dagsture til regnskoven - lige efter dit eget behov. En imponerende rejse tilpasset hver enkelt.

Tillægspris pr. pers. kr. 8.700.

Inkluderet i prisen

 • Transfer fra Penang lufthavn til hotel på Penang
 • Transfer fra hotel til Langkawi lufthavn
 • Trasfer fra indenrigs til udenrigslufthavn
 • Fly fra Singapore til Penang
 • Sejltur fra Penang til Langkawi
 • Fly fra Langkawi til Singapore
 • Transfer fra hotel til havnen t/r
 • 3 nætter på valgte hotel i Penang
 • 3 nætter på valgte hotel på Langkawi
 • 6 x morgenbuffet
 • Udflugt: Trishaw tur gennem Penang
 • Udflugt: Grotte og mangrove tur på Langkawi


Hoteller

På denne rundrejse tilbyder vi 2  forskellige hotelpakker. Pakke B er inkl. i prisen. Ønskes pakke A, er der et fradrag på 700 kr. pr. pers.

Hotelpakke A
Bayview Georgetown Hotel på Penang - Deluxe Room - læs om hotellet
Holiday Villa Beach Resort på Langkawi - Superior Room - læs om hotellet

Hotelpakke B
Holiday Inn Resort på Penang - Ferringhi Tower Hill Room - læs om hotellet
Berjaya Langkawi Resort - Rainforest Chalet - læs om hotellet
Under dit ophold på Berjaya Langkawi Resort er der mulighed for at opgradere værelse til Chalet on the Water - pris kr. 2500 pr. pers.
 

Program

Mandag d. 19.09
Efter endnu en dejlig morgenbuffet er tiden inde til at tage afsked med Kuala Lumpur. Tidspunktet afhænger af de valgte flybilletter. Er det en eftermiddagsflyvning, har man en halv dag i Kuala Lumpur. Der er transfer fra hotellet til lufthavnen i Kuala Lumpur. Denne vil normalt være ca. 2 timer før flyafgang. Flyveturen fra Kuala Lumpur til Penang er på ca. 90 minutter. Ved ankomst til Penang bliver I afhentet i lufthavnen og kørt direkte til jeres hotel.

Resten af dagen er til fri disposition. Bor i på hotel Bayview Georgetown, vil det være oplagt at gå en tur rundt i Georgetown - en yderst charmerende by med masser af historiske vingesus. Bor I derimod på Holiday Inn Resort Penang, er det måske mere oplagt at nyde en dag ved poolen eller på stranden. Læs evt. mere under de 2 hoteller.

Aftensmad på egen hånd.

Tirsdag d. 20.09
Dejlig morgenbuffet på hotellet

Udflugt: Trishaw cykeltur i Georgetown (inkl.)
Efter morgenmaden afhentes I af en engelsktalende lokalguide på hotellet. I skal ud på en sjov og spændende rundtur i Georgetown på Trishaw, som er små 3-hjulede cykeltaxier. Guiden er også chauffør på turen. Her er der mulighed for at nyde den friske luft og samtidig se de mest interssante ting i og omkring byen. Georgetown er Penangs kulturperle med en omtumlet historie. Frem til 1957 var halvøen en engelsk koloni, hvilket stadig afspejler sig mange steder. Alt sammen godt mixet med kinesisk og arabisk indflydelse samt fantastiske bygningsværker fra de store verdensreligioner. Byen er på UNESCO's liste over verdens kulturarv og ligefrem oser af god stemning - her får du den ægte vare med orientalsk atmosfære og charme.

En tur gennem Geeorgetown er som et krydstogt gennem flere verdener. Det er en af Asiens mest farverige og hyggelige byer, hvor man stadig finder kvarterer, hvor det er som om, tiden har stået stille. I centrum finder du den historiske bydel med smalle gader og gamle, men velbevarede bygninger, mens det moderne Georgetown med trendy design ligger lige i udkanten af centrum.

Vores tur i trishaw kan variere, men typisk kommer vi bl.a. forbi Fort Cornwallis, Chew Jetty, Weld Quay, Little India, Mahamariamman Temple og Street of Harmony. Har I specielle ønsker, kan dette som regel ønskes hos jeres guide/chauffør, medmindre det ligger langt væk. Turen er på 2,5 til 3 timer og er en skøn måde at få et overblik over byen på.

Herefter kan man selv gå på opdagelse i byen på egen hånd og finde nogle af de mest charmerende spisesteder. Byen fortjener, at man bruger lidt ekstra tid på den. Er man ikke meget for at se på udskæringer og imponerende gammelt byggeri eller læse om områdets historie, så er alene det at sidde på en fortovscafé eller slentre rundt  i de små gader en oplevelse værd.

Aftensmad er på egen hånd enten i byen eller på hotellet.

Onsdag d. 21.09
Morgenbuffet på hotellet.

Dagen er til fri disposition - det vil sige frit valg på alle hylder. Skal det være en afslapningsdag på stranden eller ved poolen, eller skal der bruges mere tid på at se og opleve hyggelige Georgetown? Det er helt op til jer.

Penang er ikke kendt for sine strande, da disse findes væsentlig bedre andre steder (læs: bl.a. Langkawi). Alligevel er der på nordkysten ved Batu Ferringhi et attraktivt område med flere hoteller. En hyggelig oase med palmer og masser af aktivitet - så som strandbutikker, gadehandlere, restauranter, barer og vandsportsfaciliteter. Her ligger bl.a. det ene af de 2 hoteller, vi tilbyder på Penang.

Skal der ske noget helt andet, og vil man gerne have lidt køligere luft, kan vi anbefale en tur op på Penang Hill. Her i 800 m højde er temperaturen 5 grader lavere, og der er ofte en lille brise. Tag kabeltoget til toppen. Turen tager en halv time. På toppen er der flere gode afmærkede vandrestier ind i den tætte jungle. Bemærk, at der lokalt også arrangeres udflugter til Penang Hill.

Er I nogle af de mange, som har forelsket jer i charmerende Georgetown, skulle I måske nyde endnu en halv eller hel dag her. Denne gang evt. med besøg på fortet og i nogle af de mest imponerende templer. Byen er svær at blive træt af, og antallet af spisesteder til både frokost og aftensmad er utallige.

Aftensmad på egen hånd. 

Torsdag d. 22.09
Morgenbuffet på hotellet.

Efter morgenmaden køres I med jeres bagage til havnen i Georgetown. Herfra skal I på en hyggelig sejltur fra Penang til Langkawi - en tur på ca. 1,5 time. Pas på solen ude på havet. Selv på en så forholdsvis kort tur brænder den hårdt, hvis i opholder jer udendørs.

Midt på formiddagen kommer I til havnen på tropeøen Langkawi. Her afhentes I og bliver kørt til jeres hotel for de næste 4 dage. Efter check in er resten af dagen til fri disposition.

Det er her på Langkawi, der bliver tid til at bearbejde de mange opleveser fra de sidste dage. Dagene på Langkawi er ægte ferie- og afslapningsdage med mulighed for et par udflugter til de aktive og eventyrlystne. Men for de fleste er det nok blot at nyde solen, stranden, den gode mad og de kølige drikkevarer - evt. i godt selskab med en god bog.

Aftensmad på egen hånd. 

Fredag d. 23.09
Dejlig morgenbuffet

Udflugt: Grotte og Mangrove tur (inkl.)
Straks efter morgenmad tager vi med vores lokale engelsktalende guide på en 6-7 timers udflugt til skjulte grotter og mangrove. Efter en lille køretur flytter I over i en mindre båd, hvorefter eventyret begynder. En fantastisk sejltur i en labyrint af bugtende stier, kanaler og vandveje, hvor I vil opleve et unikt dyre- og planteliv. Blandt turens højdepunkter er et besøg i en spændende flagermusgrotte, imponerende limestone-klipper, hvor vinden har skabt et utal af skjulte grotter, ægte mangrove og jungle samt små og primitive fiskerlandsbyer. Med lidt held ser vi også aber og forskellige lizards. På turen skal vi også besøge et fiskeopdræt med show, hvor bl.a ørne kommer flyvende efter mad.  Det er svært ikke at blive imponeret her.

På turen sejler vi også ud på havet og finder en lille isoleret lagune med en smuk og øde strand. Her bliver der tid til at bade og og nyde solen. Undervejes serveres en dejlig frokost.

Husk at medbringe kamera, håndklæde og badetøj, solcreme og sandaler.

Turen slutter midt på eftermiddagen, hvor I bliver kørt tilbage til jeres hotel.

Aftensmad på egen hånd.

Lørdag d. 24.09
Dejlig morgenbuffet.

Dagen er til fri disposition, og mon ikke I er klar til at nyde jeres dejlige hotel ved stranden. Alternativt kan der laves lidt variation ved at fordele tiden mellem poolen og stranden, mens der med sikkerhed også bliver tid til lidt lækker frokost og et par drinks.

Men er strandlivet for meget, er mulighederne på Langkawi enorme. Øen byder på nogle af Malaysias smukkeste strande - ikke mindst på de øer, der ligger tæt på Langkawis kyst. Her kan det anbefales at deltage på en bådtur, og der er rig mulighed for at kombinere en dag i solen med en bådtur.

På strandene ved hotellerne bliver der også udbudt et stort antal aktiviteter - læs mere om dette under de aktuelle hoteller.

Langkawi er Malaysias nye turistmagnet pga. de dejlige strande og fine hoteller. Inden dette slog an, var øen et primitivt landområde, hvor rismarkerne stadig blev pløjet med vandbøfler, og fiskelandsbyerne lå uberørte og autentiske hen - og dette har faktisk ikke ændret sig den dag i dag. Men der er investeret i fine faciliteter for turister, når vi snakker hoteller og restauranter, ture i den tætte jungle til vandfald og flotte naturscenerier, velplejede palmestrande og et stort og interesant udflugtsprogram. Lokalt på hotellerne er det muligt at købe mange ekstra ture, ligesom man kan leje bil eller scooter og tage omkring på egen hånd. Selv det at leje en taxi med chauffør for en dag kan fås tll en fornuftig pris.

Endvidere har regeringen gjort øen Langkawi til et toldfrit område, hvilket gør øl, vin, elektronik og cigaretter endnu billigere end i resten af landet.

Har man lyst til at shoppe, er der begrænsede muligheder ved strandene. Derimod skal man en tur ind til øens største by Kuah (12.000 indb.), hvor der er gode muligheder langs den 4 km lange hovedgade, der strækker sig fra havnen og ind i landet.

Mulighederne på Langkawi er utallige, og stedet er særdeles velegnet til at kombinere paradisferie på stranden med spændende adventure udflugter.

Aftensmad på egen hånd.

Søndag d. 25.09:
Dejlig morgenbuffet.

Det er dagen, hvor vi skal tage afsked med Langkawi og Malaysia. Efter morgenmad forlades værelserne.

Transfer til Langkawi lufthavn. Tidspunkt afhænger af jeres flytider. Check in i Langkawi lufthavn er 2 timer før afgang. Herefter hjemrejse med skift i Singapore.

Indkvartering

Claremont Hotel, Singapore

Claremont Hotel, Singapore

Claremont Hotel er et enkelt hotel med en superfin beliggenhed i centrum af Singapore. Hotellet ligger i den historiske bydel LIttle India hvorfra der er let adgang til resten af byen. Lige overf...
COPTHORNE KINGS, Singapore

COPTHORNE KINGS, Singapore

Rigtig godt 4* hotel med en herlig beliggenhed ved Singapore floden. Hotellet har hyggelig udendørs pool og spa og ikke mindre 4 spisesteder. Overalt på hotellet er gratis Wi-Fi. Skal der...
Entrebillet, Singapore

Entrebillet, Singapore

Bestil entrebilletter til F1 løbet i Singapore
GRAND HOTEL COPTHORNE WATERFRONT, Singapore

GRAND HOTEL COPTHORNE WATERFRONT, Singapore

Beliggende direkte ud til flodbredden med hyggelig terrasse ud mod floden.  Hotellet er elegant og luxoriøst indrettet og fra værelserne en flot udsigt. Der er lækker udend&osl...