Rolex 24 Daytona

Rolex 24 på daytona international speedway

Tag med Grand Prix Tours og oplev Jan Magnussen, Marco Sørensen og Chrstina Nielsen kæmpe om sejren på Daytona. En helt speciel og privat tur hvor vi kommer tæt på kørere og biler. Turen kan vælges med og uden flybillet. På turen bor vi på et lille hyggeligt og enkelt hotel ved Daytona Beach kun 10 km fra banen. Der er dansk turleder med på turen. Fredag har vi en privat rundvisning på Daytona International Speedway med Christina Magnussen. En spændende tur med tid til både at se Amerikas svar på 24 timers Le Mans og opleve et par af Floridas spændende seværdigheder. 

Se trailer til filmen om Jan Magnussen og familien.

Grand Prix Tours tilbyder

 • Flyarrangement 25.01 2017 - 31.01 2017 fra Billund med dansk turleder
 • Flyarrangement 25.01 2017 - 31.01 2017 fra København med dansk turleder
   

PROGRAM FOR FLYARRANGEMENT

Dag Program
Onsdag 25.01 Kl. 10.20 - Afrejse fra København via Frankfurt.
Kl. 10:20 - Afrejse fra Billund via Frankfurt
Kl. 18.05 - Ankomst Orlando.
Ved ankomst til Orlando er der transfer til hotellet i Daytona Beach. En køretur på ca. 1 time. Herefter indkvartering på vores lille hotel. Straks efter ankomst byder Grand Prix Tours på en øl i pubben som velkomst og en lille snak om morgendagen.
Torsdag 26.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.
Der køres til Daytona International Speedways for at se kvalifikationen. 
Resten af dagen kan benyttes til at opleve Daytona Beach og det livlige område ved stranden eller evt.en tur på loppemarked. Indenfor 50 km ligger St. Augustine Premium Outlet Mall.
Fredag 27.01 Der kan købes morgenmad på hotellet. 
Formiddagen tilbringes på Daytona International Speedway. Der er rundtur med Christina Magnussen og visit i garagen hos selveste Jan Magnussen og Corvette. Ved banen er der dagen igennem masser af aktiviteter og stemningen er høj på en afslappet måde.

Over middag har du mulighed for at deltage i en eftermiddags tur, hvor vi kører langs kysten til St. Augustine, som kaldes for nationens ældste by. Her bliver et par hyggelige timer til at opleve den gamle by og stemningen i byen inden der returneres til Daytona.
Lørdag 28.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.

Transfer til banen. 
Dagen hvor startskuddet lyder til ROLEX 24, og brølet af over 54 biler skal ses og høres.
Kl. 14.10 - Startskuddet for det 54. ROLEX 24.
De næste 24 timer er der så løb for alle pengene!! En oplevelse er i vente. Livet på og omkring banen oser af atmosfære og racer stemning – glæd dig!!.
Søndag 29.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.

Transfer til banen.
Kl. 14.10 - Løbet slutter efter nogle forhåbentlig spændende timer, og forhåbentlig kan vi se Jan Magnussen kravle på podiet.
Når løbet er slut, er der god tid til at opleve sejrsceremonien og hygge sig i de hyggelige områder ved banen.
Transfer tilbage til hotellet. Om aftenen tilbydes samlet spisning (mad og drikke ekskl).
Mandag 30.01 Der kan købes morgenmad på hotellet.
Dagen for hjemrejse. Værelserne skal forlades senest kl. 11.00, og bagagen kan opbevares på hotellet. Der er transfer til lufthavnen kl. 16.00

Du kan også tilkøbe udflugt til Cape Caneveral/Kennedy Space Center. Afgang fra hotellet kl. 09.00, hvor bagagen medbringes og dagen tilbringe i Kennedy Space Center. Vi er fremme ved lufthavnen ca. kl. 17.30. Kl. 20.10 - Flyafgang fra Orlando via Frankfurt til Kastrup og Billund.
Tirsdag 31.01 Kl. 14.05 - Ankomst i Kastrup.
Kl. 14.00 - Ankomst i Billund.
Generelt Mødetid i lufthavn er 2 timer før afrejse.  Husk at få lavet gyldig ESTA ansøgning til USA inden afrejse.

Forbehold for ændringer.

Prisen for flyarrangement er inkl.:

 • Flytransport, Kastrup eller Billund  - Orlando t/r 
 • Inkl. skatter, bagage, catering, underholdning som nævnt
 • Transport fra lufthavnen til hotellet t/r
 • 5 nætter på Daytona Inn Beach Resort 
 • Transferservice til Daytona International Circuit fredag, lørdag og søndag
 • Entrebillet med siddeplads til banen torsdag til søndag
 • Specialrundvisning med Christina Magnussen
 • Eftermiddagstur til San Augustine - Floridas ældste by
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
 • Dansk turleder


Priserne er ekskl.:
Morgenmad, hoteltax, rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg og udflugter.
Bemærk, at alle udflugter skal bestilles hjemmefra.

Udflugter

Kennedy Space Center / Cape Caneveral
Mandag, den 31. jan tilbydes en udflugt til Cape Canaveral. Afgang fra hotellet kl. 09.00 og direkte til Kennedy Space Center. Opholdet i Kennedy Spacecenter er på egen hånd, men generel entre er inkluderet. En times kørsel fra Daytona har du Cape Canaveral liggende i et stort sumpområde, hvor naturen omkring er smuk. Det er herfra NASA i mange år har opsendt sine raketter. Du har nu muligheden for at komme helt tæt på, se ramperne, bygningen hvor raketter er blevet bygget og fordybe dig i den fantastiske udvikling i rummet. Kennedy Space Center er åben og tager dig med gennem rumraketternes historie på en sådan måde, at du ikke kan undgå at blive fascineret. Med billetten har du adgang til en guidet rundtur i bus, hvor du ser ramperne, udstillinger med rumbiler, raketter og 3D biograf.
Turen koster kr. 495 per person inkl. entre. Turen gennemføres ved min. 8 personer.

Bemærk

Alle flytider er lokaltider. Forbehold for ændringer i flytider, airlines, flypriser mv.
Det er muligt at kombinere turen med et ophold i Florida  - dvs. ændre rejsedage på fly (mod gebyr), tilkøbe ekstra hotelovernatninger, arrangementer etc.

Visum

Indrejse i USA for danske statsborgere kræver en ESTA godkendelse. Den kan udfyldes og betales på nettet. Pas skal være gyldigt i 6 måneder efter hjemkomst. Der er INGEN forsikringer, der dækker på rejser udenfor EU, så det må kraftigt anbefales, at der tegnes rejseforsikring for min. sygdom og hjemtransport.

FOrbehold

Måtte løbet blive afbrudt på grund af regn, ulykke eller anden udefrakommende begivenhed, vil der ikke være nogen form for kompensation. Det er spillets regler, at der kan indtræffe uforudsete begivenheder. Forbehold for ændring af flytid.

Status:
Ring for priser på 7010 6343

Daytona Banen

Daytona Banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 31. januar 2016
  Banenavn   Daytona International Speedway
  Første Grand Prix   1959
  Banelængde   5,730 km
  Antal omgange   24 timer - ca. 740 omgange
  Distance   ca. 4200 km
  Banerekord  
  Vinder 2015   Jan Magnussen, Antonio Garcia og Ryan Briscoe
  Vinder 2016  


Rolex 24 på Daytona er et 24 timers udholdenhed løb for sportsvogne på den berømte Daytona International Speedway i Daytona Beach i Florida. Løbet køres på den omkring 6 km lange bane, som omfatter dele af den berømte ovale Nascar bane, og nogle yderligere sving på inderste del af banen.

2017 Rolex 24 på Daytona markerer starten på den fjerde sæson af "WeatherTech Sports Car Championship", som er en fusion af Grand Am og den amerikanske Le Mans Serie.??

Foruden en del genkendelige GT biler i feltet, bydes der også på de nyeste Porsche, Audi, Chevrolet og Ferrari. Rolex 24 vil også byde på LMP2 biler og Daytona Prototype biler. Disse chassis er lavet af Riley, Dallara og Lola med motorer drevet af BMW, Porsche, Ford, Lexus og Pontiac.

Med et stjerne besat international kører line up, Rolex 24 er et racing fans drømmeland. Du vil se en blanding af Le Mans, Nascar og Indy Car kører som alle konkurrerer i et udholdenhedsløb.

Der forventes, at ca. 54 biler stiller op til start og traditionen tro forventes mange sæder besat med stjernekørere – set med danske øjne vil den gule Corvette med Jan Magnussen givetvis være i fokus. I 2016 deltog 3 danske kørere og mon ikke vi får både Christina Nielsen og Michael Christensen at se igen i 2017!!

Daytona International Speedway er et fantastisk syn – her er mere end 250.000 siddepladser. Daytona er en hel speciel oplevelse og stedet, hvor du kommer hel tæt på kørere, biler og mekanikere. Stemningen i pitområdet er fantastisk og foregår i en afslappet stemning med masser af snak og hygge – det ser man ikke mange steder. Du kommer virkelig helt tæt på racerverdenen………

Tag med Grand Prix Tours til Dayton og få en oplevelse udover det sædvanlige.

Når Jan Magnussen stiller til start i sin Corvette og absolut ingen i tvivl om, at han kører efter sejren – sjældent er set en afslutning som i 2016!!. På denne tur har vi mulighed for at tilbyde en hel speciel rundtur på banen – Jan har gennem årene flittig haft sin hustru, Christina med på ture og hun er af natur nysgerrig og kender Daytona rigtig godt. På denne tur får du en rundtur på Daytona International Speedway anført af Christina Magnussen, som fortæller om anlægget og giver gode råd om området og fortæller gerne om ”livet som racer hustru” . Turen slutter i garageanlægget hos Corvette.

Tag med Grand Prix Tours på en forrygende tur i afslappet atmosfære, hvor der er plads til at improvisere

Indkvartering

Daytona Inn Beach Resort.

Daytona Inn Beach Resort.

Vi skal bo på Daytona Inn Beach Resort, som har en fantastisk beliggenhed direkte ud til stranden og kun 10 km fra Daytona International Speedway. Hotellet er beliggende i et livligt omr&ar...