Østrigs Grand Prix

FORMEL 1 REJSE TIL ØSTRIG

Oplev Østrigs Grand Prix med Grand Prix Tours. Helt unikt kan du vælge at bo i GPT lejr på campingplads direkte ved hovedindgangen til Red Bull Ring. Lige midt i smørhullet. Mere centralt og hyggeligt bliver det ikke. Alternativt er der også mulighed for at bo på hotel ca. 1 times kørsel fra banen. Østrigs Grand Prix tilbydes med særlig VIP fly fra Billund, hvor flyet lander mindre end 1 km fra GPT lejren. Der er også mulighed for en kør selv rejse eller en færdigpakket tur i bus med dansk turleder. Lørdag aften afholdes RaceNight i vores egen lejr ved banen. Arrangementet er er med F1 ekspert Peter Nygaard, som kommer direkte fra pitten med "hotteste" nyt. Østrigs Grand Prix er lynhurtigt blevet en populær bane - dels ligger den i fornuftig afstand fra Danmark, og dels ligger den på et tidspunkt, hvor den evt. kan kombineres med sommerferien. 

Grand Prix Tours tilbyder:

 • VIP Flyarrangement 01.07 2016 - 03.07 2016 - fra Billund (Vi lander direkte ved banen)
 • Busarrangement 30.06 2016 - 04.07 2016
 • Kør selv arrangement med 2, 3 eller 4 overnatning i GPT lejr eller på hotel
 • Entrebilletter


Program i GRAND PRIX Tours (GPT) CAMP ved Red Bull Ring

Dag Program
Torsdag 30.06 Kl. 08.00 - Grand Prix Tours Camp åbner - Fri ankomst hele dagen fra kl. 08.00 til 20.00.
Campen har åbent hele dagen, og der er basis for at gå lidt omkring og se banen og måske få en snak om Formel 1. Baren og køkkenet er parate med mad og drikke i løbet af dagen. En hyggedag inden det store program på banen starter op.Pitwalk på banen - tider offentliggøres ca. 1 måned før Grand Prix'et.

Busgæster har afrejse fra Danmark: Mødetid ifølge rejsebeviset. 
Fredag 01.07 Kl. 07.30 - 10.00 - Morgenmad i Grand Prix Tours Camp - Fri ankomst hele dagen fra kl. 07.00 til 20.00.

Ca. kl. 08.30 - Ankomst for busgæster.
Ved ankomst vil der være mulighed for at købe morgenmad. Herefter får alle deres telte og standpladser anvist. Telte, der er bestilt gennem Grand Prix Tours, står parat og er lige til at flytte ind i.


Kl. 15.00 - Fly fra Billund.
Kl. 17.40 - Ankomst Zeltweg lufthavn, en lille privat lufthavn ejet af Red Bull og militæret.
Ved ankomst er der transfer til lejren, som ligger ca. 1 km fra lufthavnen i fugleflugtslinje, men 5 km på veje.

Dagen er til fri disposition ved Red Bull Ring, og entrebilletterne er gyldige fra denne dag.
 Gå bl.a. på banen for at se dagens F1 træning. 
Baren er åben, og der er mulighed for at købe mad i GPT Camp hele dagen.

Kl.18.45 - Aftensmad og hyggeaften i GPT Camp på Red Bull Ring.
Lørdag 02.07 
Kl. 07.30 - 10.00 - Morgenmad i Grand Prix Tours Camp.
Campen er åben hele dagen med eget køkken og bar. Der er  mulighed for at købe morgenmad, frokost og aftensmad i GPT Camp.

GPT Camp fra lørdag - Kun adgang for GPT gæster:
Dagen er til fri disposition ved Red Bull Ring. Vi anbefaler helt klart at opleve F1 kvalifikationen. Det er nemt at gå fra campen til banen og tilbage igen - det tager kun få minutter. 

Kl. 20.00  - GPT RaceNight med F1 ekspert Peter Nygård i GPT Camp på Red Bull Ring
Søndag 03.07 
Kl. 07.30 - 10.00 - Morgenmad i Grand Prix Tours Camp.
GPT Camp er åben hele dagen. Dagen er til fri disposition ved Red Bull Ring. Baren og køkkenet er åbne hele dagen, så der kan købes både mad og drikke. 

Kl. 14.00 - F1 løbet starter på Red Bull RIng. 2 timers intens jagt på løbets vinder.
Kl. 17.30 - Flyafgang fra Spielberg til Billund.
Kl. 17.30 - Busserne pakkes.

Kl. 18.00 - Busserne kører tilbage til Danmark, og Red Bull Ring åbner for privat kørsel.
Kl. 18.15 - Grand Tours Camp lukker for denne gang - på gensyn i 2017.
Kl. 20.30 - Ankomst Billund med fly.
Mandag 04.07 
Bussene ankommer til Danmark mandag formiddag.

Forbehold for ændringer.

Prisen for flyarrangement er inkl:

 • VIP fly fra Danmark til Red Bull RIng
 • Transfer fra lufthavn til banen t/r
 • 2 nætter i valgte telt i GPT lejren
 • Entrebillet (ståplads) til banen fredag, lørdag og søndag
 • RaceNight med Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
 • Dansk turleder


Prisen for busarrangement er inkl:

 • Bustransport fra Danmark til Red Bull RIng
 • 2 nætter i valgte telt i GPT lejren
 • Entrebillet (ståplads) til banen fredag, lørdag og søndag
 • RaceNight med Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard
 • Velkomstgave
 • Rejsegarantifond
 • Dansk turleder


Priserne er ekskl.
Rejseforsikring og afbestillingsforsikring, evt. enkeltværelsestillæg, udflugter og øvrige tribuner.

Tribuner

Der er mulighed for tilkøb af tribuner. Udvalget og tillægspriser ses i trin 3 i bestillingen. Bemærk, at en bestilling først er registreret, når man i trin 3 klikker på "Gå videre" nederst på siden.

GPT CAMPEN

Lige ved hovedindgangen og direkte op ad banen har Grand Prix Tours sikret sig et attraktivt areal midt i smørhullet ved banen. Du har få minutters gang til alle festligheder. Og lige her har vi opbygget vores egen hyggelige Camp med stort festtelt med borde og bænke, køkken med danske kokke, stort barområde og adgang til bad og toiletter. At bo ved selve F1 området er en oplevelse i sig selv - der er flere Camps, ligesom de lokale arrangører sørger for underholdning i området med små ”biergartens” og koncertplads. Desuden er der opstillet forskellige telte, som står parat lige at flytte ind i. Her er både den enkle type iglotelte og luksustelte med rigtige senge, lys og havemøbler, så der er lidt til alle typer. Har I eget telt, er der selvfølgelig også plads til at sætte disse op på vore standpladser.

I lejren er der lagt op til ægte motorsportsstemning i hyggelige omgivelser og med god mad. Servicen er i top, og stilen er afslappet. Der er let adgang til banen, så man kan gå frem og tilbage flere gange i løbet af dagen. Det hele ligger i dejlige grønne omgivelser, og det er ikke svært at finde den rigtige motorsportsånd. Mon ikke vi også får tændt op i den store grill under opholdet?

Campen åbner torsdag d. 30. juni kl. 08.00, og hos Grand Prix Tours glæder vi os til at præsentere den største dansker Camp i F1 historien. Det bli'r både hyggeligt og festligt. 

Racenight

Lørdag aften gør vi lidt ekstra ud af turen til Østrig. Vi holder Grand Prix Tours' RaceNight - en super aften med fælles hygge som vi holder i vores egen camp på Red Bull RIng. Samtidig er vi i selskab med F1 ekspert og journalist Peter Nygaard. Han kommer direkte fra pitten på Red Bull Ring, og her er alletiders chance for at høre de små lækre detaljer og lumre historier, som normalt er skjult for offentligheden. Men han er også danskeren, der ved mest om F1 og kan berette om holdenes taktik og muligheder. En super aften med masser af Formel 1 snak og lidt let mundgodt. Drikkevarer er ekskl.

Transport

Gæster, som bor i Grand Prix Tours Camp, kan let gå til og fra banen.
Gæster, som bor på hotel, skal selv sørge for at komme frem og tilbage. Der er parkeringsplads 3-5 km fra banen, og herfra kan man tage shuttlebus til indgangen. 

Herunder ses køretider for bussen:

JYLLAND Afrejse  Hjemkomst
Ålborg, P-Plads, TH Sauersvej 12.00 12.15
Randers, Randers Hallens P-Plads 13.00 11.15
Århus, Musikhuset 13.40 10.30
Vejle, DTC Transportcenter 14.30 09.45
Fredericia, Banegård 14.00 10.00
Kolding, Rutebilstation 15.00 09.15
Rødekro, Afk. 70 v/Statoil 15.40 08.30
Padborg, OK Transportcenter, Lejrvej 16.00 08.00
SJÆLLAND via FYN Afrejse  Hjemkomst
København, Sjælør Station 11.00 13.00
Køge, Ølby Station 11.30 12.30
Slagelse, Transportcenter Stop 39 12.30 11.35
Odense, AFK 50 ved Mc Donald 13.20 10.45
Pris fra:
2.690,-
Dage:4
Transportmåde:Kør Selv
Bestil rejse

F1 banen

F1 banen


Fakta om banen

  Løbsdag   Søndag d. 03. juli 2016
  Banenavn   Red Bull Ring
  Første Grand Prix   1970
  Banelængde   4,326 km
  Antal omgange   71
  Distance   307,020 km
  Banerekord   Michael Schumacher (2003)
  Vinder 2014   Nico Rosberg
  Vinder 2015   Nico Rosberg


I 2014, efter godt 10 års pause, kom Østrig tilbage som værtsnation i F1 kalenderen. Det er F1 teamet Red Bull, der fik indgået en aftale om at få det østrigske Grand Prix tilbage på programmet.

Grand Prix Tours har fra starten sikret sig et attraktivt areal lige op ad banen. Her opbygges egen hyggelig Camp med stort festtelt med borde og bænke, køkken med danske kokke, stort barområde og adgang til bad og toiletter. Desuden er der opstillet forskellige telte parat til lige at flytte ind i.

Østrig var et gennemgående træk på F1 kalenderen i 1970'erne og 1980'erne på det berømte Osterreichring, men efter den oprindelige arrangørkreds holdt sit sidste Grand Prix i 1987, var det ikke før et årti senere, at landet vendte tilbage til sporten på den nye tilskuervenlige bane A1 Ring - nu omdøbt til Red Bull RIng. Her ophørte man med at køre i 2003 pga. økonomiske problemer. Red Bull har i 2014 lavet en total ombygning af banen og har afholdt andre racing kategorier i 2013 - herunder DTM og World Series of Renault .

Den tidligere F1 bane A1 Ring blev i 2011 ombygget og moderniseret af ejeren af den populære drink Red Bull, Dietrich Mateschitz. Det er særligt helt nye tribuner, der er blevet investeret i, da de gamle blev revet ned i 2004. Ligeledes er underlaget på den gamle bane blevet renoveret. Efter godt 10 års pause er banen i 2014  atter vært for motorsportens Kongeklasse Formel 1. Med sin "stop and go"-karakter er Red Bull Ring en udfordring for alle kørere. Der er mange lange og hurtige strækninger, som giver flere muligheder for at lave overhalinger, og banens niveauforskelle og skråninger udfordrer kørernes evner. Banen ligger helt unikt og betagende i et naturområde, som i sig selv er et besøg værd. Man kører med uret på denne bane.

Lokal Guide

Midt i den mægtige østrigske natur ligger den lille by Spielberg - hjembyen for Formel 1 banen Red Bull Ring. En lille landsby med godt 5.000 indbyggere, hvor der findes et stort udbud af aktiviteter. Byen i sig selv er en lille idyllisk by med flotte arkitektoniske bygninger og et gammelt renæssance slot fra det 16. århundrede. Rundt om byen knejser bjerge og dale med de smukkeste naturscenarier sig til alle sider. Hyggen er stor, men antallet af hoteller er tæt på nul. 

Hele området ligger i provinsen Steiermark, der er et populært ferieområde i Østrig - ikke mindst om sommeren hvor de forskellige små landsbyer byder på et utal af interessante oplevelser med den omkringliggende natur som centrum. Her er et stort antal campingpladser og hyggelige små gasthofs, som hver især arrangerer alt fra bjergvandringer og riverrafting til paragliding, fisketure og golfturneringer. Om vinteren har flere af hotellerne deres højsæson med skisport. Uanset hvor du bor, ligger det hele inden for en overkommelige afstand.

Endvidere er området ved at blive kendt for et nyt og interessant vinområde - særligt indenfor hvidvine. Sidder du tilbage med tanken om, at Østrig aldrig har været en rigtig god vinnation, så er det korrekt. Meget har dog ændret sig de sidste 5 år, og særligt deres Riesling vine bliver rost af de, som elsker den friske frugtagtige smag. Men også både Chardonnay og Pinot varianterne er kommet godt med. Prøv selv et par lokale vine under dit ophold.

Afgange og priser

AfrejsedatoTransportmådeDestinationLedige pladserFra pris
30/6Kør SelvCamp GP Tours. Standplads. 15m2Mere end 82.990,-Bestil
30/6Kør SelvCamp GP Tours. Standplads. 30m2Mere end 82.990,-Bestil
30/6Kør SelvGarni Schwarze Adler. 4 dage/3 nætter (Torsdag-Søndag)Fuldbooket, venteliste3.290,-Book på venteliste
30/6Kør SelvGarni Schwarze Adler. 5 dage/4 nætter (Torsdag-Mandag)Fuldbooket, venteliste3.590,-Book på venteliste
30/6Kør SelvHotel Zum Brauhaus, Murau. 4 dage/3 nætter (Torsdag-Søndag)Mere end 83.490,-Bestil
30/6Kør SelvHotel Zum Brauhaus, Murau. 5 dage/4 nætter (Torsdag-Mandag)Mere end 83.990,-Bestil
30/6Kør SelvCamp GP Tours. Luksustelt.Mere end 85.990,-Bestil
30/6Kør SelvCamp GP Tours. Opstillet SUPER Race telt.Mere end 83.090,-Bestil
30/6Kør SelvCamp GP Tours. XL telt.Mere end 84.990,-Bestil
30/6Kør SelvCamp GP Tours. Opstillet Race telt.Mere end 82.690,-Bestil
30/6BusCamp GP Tours. Opstillet Race telt. BUS63.990,-Bestil
30/6BusCamp GP Tours. Opstillet SUPER Race telt. BUS64.590,-Bestil
30/6BusCamp GP Tours. XL telt. BUS65.690,-Bestil
AfrejsedatoTransportmådeDestinationLedige pladserFra pris
1/7Kør SelvHotel Zum Brauhaus, Murau. 3 dage/2 nætter (Fredag-Søndag)Mere end 82.990,-Bestil

Indkvartering

Camp GP Tours. Opstillet Race Telt

Camp GP Tours. Opstillet Race Telt

Vores populære Race-telt service er stadig vores mest solgte produkt. Det er nemt og prisen er super billig. Det betyder vi sørger for, at dit telt står opstillet og klar ved ankoms...
Camp GP Tours. Opstillet SUPER Race Telt

Camp GP Tours. Opstillet SUPER Race Telt

Årets nye telttype i 2015 er Super Race telte, som er en forstørret udgave af de små velkendte Race telte. Teltet er væsentlig større og megt højere. Særli...
Camp GP Tours. XL Telt

Camp GP Tours. XL Telt

Bestil XL telt hjemmefra - og få bedre plads end i de mindre Race telte. Det var med stor succes vi introducerede XL telte, som er en mellemting mellem det lille Race telt og vore noget mere luk...
Hotel Garni Schwarzer Adler

Hotel Garni Schwarzer Adler

Det lille 3* Hotel Schwarzer Adler som ligger i Bruck an der Mur tilbyder 15 smukt indrettede værelser. Hotellet ligger i centrum kun 5 min. gang fra banegården. Der er ca. 65 km til F1 ba...
Hotel Zum Brauhaus, Murau

Hotel Zum Brauhaus, Murau

Hotel zum Brauhaus et hyggeligt 4* hotel, som ligger i en historisk bygning på bredden af Mur-floden i centrum af den lille landsby Murau i Steiermark. Herfra er der ca. 65 km til Formel 1 banen...
Karting Syd - 4 pers Luksustelt.

Karting Syd - 4 pers Luksustelt.

Luksusttelte H4 - Også plads til forkælelse på Le Mans Er du træt af små telte, luftmadrasser, ingen plads, ingen lys mv... Med andre ord, er du blevet for gammel eller m...